thodoras έγραψε: |
Καλημερα σας...
Το κοντερ μου παρουσιασε το εξης κουφο!!! Μηδενιζε στα 50 χλμ(στην αρχη),δηλαδη ξεκιναγε και ανεβαζε χλμ απο τα 50 και πανω,βλεποντας τα 50 ως 0,και τωρα μενει κολημενο στα 0 χλμ και δεν ανεβαζει καθολου!!! Το εχει παθει κανεις απο εσας??? Αυτη τη στιγμη το εχω αφησει στην peugeot,και μου ειπαν πως μπορει να παει και 400 ευρω!!! Τρελαθηκα!!!! |
PoLiThS έγραψε: |
Θοδωρή δώσε μου στοιχεία για το αυτοκίνητο σου
Μοντέλο Χρονολογία Multiplex or not |
kovac έγραψε: |
Αν είναι να βάλεις καινούριο, έρχομαι Αιγάλεω (δίπλα είναι) και το βάζουμε σε 5 λεπτά. ![]() Από μεθαύριο με βλέπω να είμαι Νίκαια πάλι. ![]() Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κοντέρ, θέλω το παλιό σου σε περίπτωση που είναι να το πετάξεις. ![]() Ευχαριστώωωωωωωωωω... |
teoman έγραψε: |
Ντίζα μου μυρίζει,το είχα πάθει στο παλιό μου,κόστος όχι μεγάλο,θέλει όμως υπομονή το ξήλωμα και το βάλσιμο της νέας... |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Να τολμησω να ρωτησω τι το θες? |
Να μη σε νοιάζει ρε! ![]() Για να βγάλω τις βελόνες και να τραβήξω φωτογραφίες πως βγαίνουν...και κάτι άλλα κόλπα μετά. ![]() Θόδωρα, αν είναι να το πετάξεις...μη με ξεχάσεις. ![]() ![]() Και πάλι ευχαριστώ! ![]() |
Touristas έγραψε: |
206 με ντιζα δεν υπάρχει ξεχάστε το !!!
έχει μόνο δυο πρίζες από πίσω το καντράν αν δεν θες να δόσης 400ευρω ψάξε για μεταχειρισμένο |
zpoul έγραψε: |
Φίλε Θοδωρή,
δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον πρέπει να ετοιμάσεις τα €400 Εχω το ιδιο προβλημα εδω και ένα χρόνο. Καποια στιγμη τέτοια εποχή περσι χωρις λόγο το κοντερ σταματησε να δουλεύει, με τα ίδια συμπτώματα. Πρωτα, στο φρενάρισμα δεν κατέβαινε η βελόνα, αλλά οταν εσβηνα τον κινητήρα, επανερχόταν. Κάποια ομως στιγμή σταμάτησε εντελως να δουλεύει. By the way ρίξε μια ματια σε φρεναρισμα και μάλλον θα δεις τη βέλονα να κατεβαινει σκαλωτά και όχι συνεχόμενα. Πέρασα από δύο εξουσιοδοτημένα (Μοιρη και Κανέλλη) και δεν καταφέραν να βρουν λύση. Στον Μοιρη όμως είδα πως ανοίγει και βγαίνει το ταμπλώ και πήρα τη μεγάλη απόφαση, να το κατσαβιδιάσω. Στο μεταξύ παρείγγηλα στον Μοιρη να μου φέρουν καινόυργιο. Ανοιξα το ταμπλώ (είναι ευκολο), εβγαλα και το πλαστικό τζαμάκι και άρχισα τα πειράματα. Τελικα γυρίζοντας 1-2 στροφες τη βελόνα προς τα πίσω, έγινε το θαύμα και το κοντέρ άρχισε να δουλεύει, σαν καινούργιο. Το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι όταν έσβηνα το κινητήρα, η βελόνα δεν έκανε το χαρακτηριστικό πίσω μπρος για να επανέλθει στο σημείο 0 (10km/hr). Καλά μεχρι εδώ και θα σου πρότεινα να κάνεις το ιδιο ΑΝ: Πριν κανενα τριμηνο άρχισε ξανα να κάνει το ιδιο και δυστυχως για να μην τα πολυλογώ δεν επανερχεται στη σωστή λειτουργια με αυτή τη μέθοδο ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής επανέρχεται για μια βδομάδα το πολύ. Εχτες πήρα τη μεγάλη απόφαση... να ανοίξω εντελώς τον πίνακα οργάνων και να δω τι βρίσκεται στο μηχανισμο της βελόνας. Τον ξεβίδωσα, έβγαλα και τα δύο φισακια αλλά δεν καταφερα να τον ανοίξω. Στην προσπάθεια μου χάλασα και το λαμπάκι για τη μεσαια σκάλα των φώτων. Οποτε η αποστολή ματαιώθηκε. Αυτα τα ολίγα. Πιστευω οτι κάποιο ελατήριο που επαναφέρει τη βελόνα όταν η ταχύτητα πέφτει, χάλασε. Η μαλ***α είναι πως όπως σου είπαν και στο συνεργείο, ο πίνακας είναι μονοκόμματος οπότε επίσημα θα πρέπει να τον αλλάξεις. Α... αν πας στο Μοιρη μπορει και να πετύχεις αυτον που παραγγειλαν για εμένα. Βλέπεις πίστεψα τότε οτι είχα καταφέρει να τον φτιαξω. Πάντως αυτό το πρόβλημα με τσάντισε όσο δεν παίρνει... ![]() ![]() Αυτή η βλάβη ήταν για εμένα χειροτερη και από την αλλαγή εγκεφάλου που χρειαστηκε πριν 1 χρόνο. Ειναι απαραδεκτο για μια εταιρια που θέλει να φαινεται σοβαρή να έχει προβλήματα σε οτιδηποτε έχει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα. Και η απόψη της εταιρίας όπως εκφράζεται απο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεια οτι αυτά συμβαίνουν με τα ηλεκτρονικα είναι μια μαλ***α και μιση. Αυτα... Ενημερωσε αν βρεις καμια καλή λύση. |
Θοδωρή, μιάς και άλλαξες κοντέρ και το παλιό σου έμεινε, τι θα έλεγες να μου το δώσεις αν είναι να το πετάξεις? ![]() Sorry που επιμένω ![]() ![]() ![]() |
thodoras έγραψε: |
Kovac sorry αλλα ακομα δεν μπορω διοτι το θελω κι εγω για να το ψαχουλεψω!Αν καταφερω βεβαια και το ανοιξω γιατι μου εχει σπασει λιγο τα νευρα!!! |