sotamax έγραψε: |
Καλό θα ήταν να υπάρχει μία λίστα στο forum,των συνεργείων,των
αντιπροσωπειών,καθώς και οποιουδήποτε άλλου δεν σέβεται πάνω από όλα τον συνάθρωπό του. Να αναφέρονται όλοι αυτοί στον περιοδικό και στον ηλεκτρονικό τύπο μέσω του club που τώρα έχει επίσημη φωνή και προσωπικά πιστεύω μεγάλη δύναμη... |
mick206 έγραψε: |
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!! --------------------------- Τα άνωθε είναι γραμμένα απο ένα παληκάρι σε άλλο forum... Τους έχω καλέσει να έρθουν κι εδώ. Για να δούμε αν θα έρθουν και τι θα μας πουν. ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ασχετο αλλα για να γνωριζεται!!!
Ο Ν****** δεν είναι διευθυντής αλλά στην υποδοχή του συνεργείου και ανοίγει της κάρτες αυτά !! |