gavanas έγραψε: |
Αν και η εμπειρία μου από το Θανάση είναι περίπου μια βδομάδα, (τοποθέτηση σκούπας και επιδιόρθωση χτυπήματος του πέζουλα) έχω να πω πως είναι άνθρωποι που έχουν γνώση στις βελτιώσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις περιβάλλον σε στυλ μεγάλου βελτιωτικού οίκου, με τύπους με γραβάτες (να σε παραμυθιάζουν και να προσπαθούν να σε γδύσουν), μην πάς καθόλου.
Πάντως επειδή την έκανα κι εγώ την κουβέντα του πρώτου σταδίου, η τιμή του ΣΠΕ θα σου φανεί πολύ ευχάριστη! |
Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340 Σκούπα 160 Τελικό 170 Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο ![]() Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια ![]() |
Λέω τιμές που είχα πάρει για το δικό μου, και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς.
Προγραμμα 340 Σκούπα 160 Τελικό 170 Διαφορά 12 αισιόδοξα άλογα, αν και τον αριθμό μου τον είπε με το ζόρι, από την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να υπόσχεται ότι θέλει και να τα βγάζει σε μιλημένο δυναμόμετρο ![]() Πάντως πιστεύω ότι είναι μια λύση για κάποιον που θέλει να ζωντανέψει λίγο το 206, χωρίς πολλά έξοδα, αλλά και χωρίς πολλά αποτελέσματα. Για κάποιον που του περισσεύουν παραπάνω υπάρχουν επόμενα στάδια ![]() |
Kouzman έγραψε: |
φιλε μου οχι απλα τον ξερω...
εμεις εκει φτιαχνουμε το τερας... ![]() ![]() οταν ξαναπας πες του οτι μιλαμε... τα παιδια, ο τακης (ο μουσατος) και ο μακης ειναι γα** τα ατομα και πραγματικα σκιζονται για το καλυτερο... ειμαι σιγουρος οτι σου λεει ισχυει και ειναι εγγυημενο, μιας και το μοτερ (TU5JP) το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αφου το εχουν λυσει σε 1000 κομματια (το δικο μας) και το ξερουν πολυ καλα... και αυτο εχει συμβει πολλες φορες... πραγματικα αν πας απο εκει πες του πως μιλας με τον γιαννη (εμενα) απο το club...και ρωτα τον να σου πει για το αμαξι...εχει καταλειξει να ειναι το project μας και δουλευουμε ολοι για να φτιαξουμε κατι μοναδικο... |