PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Απο ό,τι φαίνεται τα συνεργεία εχουν γίνει κομμωτήρια

Downhill - Πεμ 15 Αύγ 2024, 18:00:37
Θέμα δημοσίευσης: Απο ό,τι φαίνεται τα συνεργεία εχουν γίνει κομμωτήρια
Παλιά επαιρνες το αμάξι και εφευγες ταξίδι και ελεγες νταξ μωρε και να γίνει κατι θα παω σε συνεργείο να μου το φτιάξουν. Πλέον τα αμαξια εχουν γίνει τοσο πολύπλοκα που αν δεν αλλάζεις ανα 5ετια είσαι και λίγο γραφικος. Τα λέω αυτά καθώς το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα χαμηλής πίεσης στην τουρμπίνα στις 10 Αυγούστου ενώ ήμουν στην Πρέβεζα. Πήγα στην εκεί αντιπροσωπεία λέγοντας τους τους κωδικούς βλάβης που μου εμφάνιζε στο torque και αφού το διαγνώσανε και οι ιδιοι μου λένε δεν εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε και ζητήσανε 20ευρώ για την διάγνωση που ήδη γνώριζα.

Φεύγω απο Πρέβεζα και γυρνάω αθήνα. Το βάζω στην αντιπροσωπεία 12 του μήνα και 13 του μήνα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ελα παρτο κλείσε ραντεβου απο σεπτέμβρη δεν προλαβαίνουμε τώρα λειπει και ο καλός ο τεχνικός...

Αυτά για εμένα τα λές και ντροπή γιατί ενταξει άλλο το κομμάτι να ασχοληθείς να κάνεις διάγνωση και αλλο κομμάτι το αν έχεις τα ανταλλακτικα.

κανείς δεν ασχοληθηκε να μου πεί αν είναι προβλημα διαρροών, Ν75, wastegate, ραγισμένο τουρμπο, κάτι άλλο; Όχι ραντεβουδάκι και έλα σεπτεμβρη να σου πούμε το μαλλι.

φανταζομαι αν ήταν διαρροή ή καποιος αισθητήρας θα ήταν αμεσα επισκευάσιμο αλλα δεν εχουμε χρόνο για μαλ***ες τώρα. Αγοράστε αμάξια να τα φερνετε για λαδια φιλτρο οταν παθουν κατι σοβαρότερο θα σας αντιμετωπίσουμε σαν να μας ενοχλείτε... κλασσική πεζω?
Hellas4x4 - Δευ 19 Αύγ 2024, 14:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρώ πως είναι σημεία των καιρών...
Λίγα αμάξια πλέον έχουν χαρακτήρα... Σημάδι πως ούτε οι ιδιοκτήτες/οδηγοί έχουν, οπότε αυτό περνάει και στη συντήρησή τους...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες