PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 ψαλιδια

DimiP - Τρι 15 Φεβ 2022, 17:41:46
Θέμα δημοσίευσης: 207 ψαλιδια
κανοντας μια ευθυγραμμιση στο 207 σημερα μου ειπε ο μαστορας πως εχουν προβλημα τα "μπαλακια" των ψαλιδιων.
πιανοντας τον τροχο με τα δυο χερια και κουνοντας τον οντως εκανε ενα μικρο παιξιμο

ξερεις κανεις κατι περισσοτερο και αν αλλαζουν μονο αυτα τα "μπαλακια" η αν πρεπει να αλλαχτουν ολοκληρα τα ψαλιδια ;

207 gt/2008
Hellas4x4 - Πεμ 17 Φεβ 2022, 20:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν ψαλίδια που τα μπαλάκια είναι βιδωτά/κουμπωτά και σε άλλα που είναι φιξ πάνω...
Εξαρτάται τι τύπο έχει το αμάξι σου!!!
Soultanos THP - Παρ 18 Φεβ 2022, 13:00:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ψαλιδια
DimiP έγραψε:
κανοντας μια ευθυγραμμιση στο 207 σημερα μου ειπε ο μαστορας πως εχουν προβλημα τα "μπαλακια" των ψαλιδιων.
πιανοντας τον τροχο με τα δυο χερια και κουνοντας τον οντως εκανε ενα μικρο παιξιμο

ξερεις κανεις κατι περισσοτερο και αν αλλαζουν μονο αυτα τα "μπαλακια" η αν πρεπει να αλλαχτουν ολοκληρα τα ψαλιδια ;

207 gt/2008
Στα 207 τα μπαλακια είναι Φιξ με τα ψαλίδια. Ωστόσο στο εμπόριο δίνουν μπαλακι σαν ανταλακτικο με βιδες παξιμάδια. Για να τα τοποθετησης στα ψαλίδια σου θέλει τρύπημα στο παλιό μπαλακι και ξεπονταρισμα. Απλά πράγματα . Γνώμη μου αγόρασε κομπλέ ψαλίδι!
DimiP - Παρ 18 Φεβ 2022, 16:39:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ψαλιδια
Soultanos THP έγραψε:
DimiP έγραψε:

207 gt/2008
Στα 207 τα μπαλακια είναι Φιξ με τα ψαλίδια. Ωστόσο στο εμπόριο δίνουν μπαλακι σαν ανταλακτικο με βιδες παξιμάδια. Για να τα τοποθετησης στα ψαλίδια σου θέλει τρύπημα στο παλιό μπαλακι και ξεπονταρισμα. Απλά πράγματα . Γνώμη μου αγόρασε κομπλέ ψαλίδι!

ναι μαλλον
θα το παω και στο μηχανικο να το δει κι αυτος και θα δουμε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες