Παράθεση: |
Το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα Oscar Peugeot και μου κράτησαν το αμάξι 40ημέρες !!! ναι παρακαλώ !!! 40 ημέρες αλλάζοντας τα πάντα ... γέφυρα μπροστα, πίσω άξονα , αμορτισές ,ακραξόνια, ψαλίδια κλπ... το πρόβλημα με τις ζάντες της Peugeot λύθηκε ... με τις ζάντες μου λύθηκε ... με τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου δεν λύθηκε.... |
christhehealer έγραψε: |
Pε Sidobre πως γράφετε αυτό στα γαλλικά για να το κάνω υπογραφή; |
Kαι μην ξεχνάς "Eλευθερία-Iσότητα-Aδελφοσύνη".
Pε Sidobre πως γράφετε αυτό στα γαλλικά για να το κάνω υπογραφή; |
vassop26 έγραψε: |
Τα λάστιχά μου είναι τα Bridgestone Potenza 195/50/R15". |
Άλλη μια διευκρίνιση είναι ότι όταν το πήγα στην peugeot για το τράβηγμα αριστερά μου βγάλανε τις ζάντες μου και τα ελατήριά μου και βάλανε όλα της μάνας του.... τους ελέγχους τους κάνανε με όλα της μάνας τους και το πρόβλημα λύθηκε όταν άλλαξαν τον πίσω άξονα που ήταν προφανώ στραβός. ... και μάλλον ήταν γιατί βάζοντας τα δάκτυλα του χεριού ανάμεσα σε ένα λάστιχο πίσω και στο θόλο στα δεξιά έμπαιναν τα δάκτυλα και από τα αριστερά ήταν στενό και δεν έμπαιναν . Όταν άλλαξαν επιτέλους τον άξονα το πρόβλημα λυθηκε....
Όταν έβαλα τις ζάντες μου και έκανα ευθυγράμμιση αλλού το πρόβλημα δεν υπήρχε... όταν όμως ξαναέβαλα τα ελατήριά μου το πρόβλημα ξαναδημιουργήθηκε... |
Το πήγα τότε στη Lion με επιτροπή από την Oscar Peugeot και είπαν ότι το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν υποστηρίζουν καμία μετατροπή..
Την τετάρτη θα το πάω σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο που βρήκα να μου κάνει ζυγοστάθμιση να σταματήσει τουλάχιστον το τρέμουλο... ![]() |
theflame έγραψε: |
Λοιπόν αφού ο sidobre δεν μπορεί να βοηθήσει βουαλά:
liberte-egalite-fraternite (όλα με τόνο στο e) |
Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε οριστικά αλλάζοντας τα μπρος-πίσω. |
Παράθεση: |
Εμένα που μου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια, το τιμόνι, δεν έτρεμε, αλλά τράβαγε δεξιά!! |
vassop26 έγραψε: | ||
Καλησπέρα παιδιά ... τι κάνετε ???
Τι εννοείς σου τοποθέτησαν λάθος τα ελατήρια ?? Η τελευταία τοποθέτηση έγινε από την Peugeot λες να έκαναν καμιά μ....α? Εγώ μένω Νέα Σμύρνη Αύριο έχω κανονίσει να πάω για ζυγοστάθμιση μπας και σταματήσει το τρέμουλο... ο μηχανικός που πηγαίνω λέγεται Πέτρος και έχει το συνεργείο Χοϊμές στο Μοσχάτο απέναντι από τον Ποπάϋ.... Αν έχετε κάποια γνώμη, τον ξέρετε ή ξέρετε κάποιον καλύτερο ... μου λέτε.. Ευχαριστώ :razz: |
Καλημέρα τι κάνετε ???
Το έκανα ζυγοστάθμιση το αμάξι ... το τρέμουλο του τιμονιού σταμάτησε ... αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό είναι το εξής. Κάθε Παρασκευή ταξιδεύω , όταν το αμάξι πιάνει τα 140χλμ αρχίζει ένα διαδοχικό τρέμουλο όχι από το τιμόνι αλλά από κάτω σαν συντονισμός ο οποίος έρχεται και φεύγει διαδοχικά. Αυτό είναι που με ανησυχεί .. το τιμόνι είναι καρφί ... δεν τρέμει καθόλου... Το τρέμουλο αυτό το αισθάνομαι στο αμάξωμα το οποίο έρχεται κάθε 2 δευτερόλεπτα και φεύγει ... όχι πολύ τρέμουλο ... λίγο Είναι φυσιολογικό ??? ![]() |
Θα ήθελα να πώ σχετικά με αυτό πως δεν είναι ψυχολογικό το να νομίζω πως το αμάξι μου τραβάει αριστερά και αυτό γιατί δεν τραβάει ποτέ δεξια ![]() ![]() Όταν αφήνω το τιμόνι σε ότι οδόστρωμα και να βρίσκομαι πάντα μετά από 1 δευτερόλεπτο αρχίζει και παίρνει την αριστερή βόλτα ![]() Επειδή πέρασα αρκετά με το αμάξι και όταν το πρόβλημα έφτιαξε με την αντικατάσταση του πίσω άξονα , το μόνο που μένει να υποθέσω είναι πως είτε το πρόβλημα υπήρχε ακόμα και δεν μπορούσα να το αντιληφθώ επειδή το αμάξι δεν ήταν χαμηλωμένο και μόλις το χαμήλωσα φάνηκε , είτε ότι φταίνε σαν δεύτερη αιτία τα ελατήρια γιατί με την επανατοποθέτησή τους ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα αλλά βέβαια πολύ λιγότερο απ'ότι ήταν παλιά ![]() Τι έχετε να πείτε γι αυτο ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Αυτά που λες Βάσω τα έχουν προσέξει άπαντες.
Ναί Θόδωρε, το φαινόμενο μειώνεται ή εξαφανίζεται με συνοδηγό αντίστοιχου βάρους. |
Bάσω σου προτείνω να πάρεις συνοδηγό το Miltella για τραβάει μόνο δεξιά ![]() ![]() ![]() ![]() Xωρίς πλάκα τώρα όταν ένα αυτοκίνητο χαμηλώνει χρειάζεται απαραίτητα ευθυγράμμηση. Mε αυτά που έχεις πει, υποθέτω ότι δεν σου κάνανε... Γιατί το δικό μου δεν παίρνει ούτε δεξιά ούτε αριστερά; Γιατί ο κ M.... το ευθυγράμησε. |
Μπά; Πλάκα έκανες; ![]() |
Πάντως, εγώ όταν το ευθυγράμμισα πήγαινε μεν καλύτερα, αλλά και πάλι τραβούσε κάποιες φορές ελαφρώς αριστερά. |