Παράθεση: |
Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση του συστήματος με περιττές δημοσιεύσεις μόνο και μόνο για να ανεβάσετε τον βαθμό σας διότι πιθανότατα ο διαχειριστής θα αναγκασθεί να απενεργοποιήσει την καταμέτρηση δημοσιεύσεων. |
zzzleepy έγραψε: |
Steve άμα πιάσεις τα 300 posts κερδίζεις κουλούρι ![]() |
Sidobre έγραψε: |
0 Μόλις ήρθα 1 - 50
1 Νέος χρήστης 50 - 100 2 Μέλος 100 - 200 3 Δραστήριο μέλος 200 - 300 4 Φανατικό μέλος 300 - 400 5 Τρελλαμένο μέλος 400 - 1000 6 Έχω ξεφύγει !!! 1000 - 5000 |
Skull έγραψε: |
Και το 7ο αστερακι που μαλον το περνουν μονο οι mods!! και αυτο γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παραπανω απο 5000 posts και δεν εχουν παρει το 7ο! |
Vasso έγραψε: |
Έχω πολύ καιρό μπροστά μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
πΕτΡοS: ευχαριστώ που κρίνεις το topic μου άχρηστο ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Ο καθένας βάζει στο "Τόπος" ότι θέλει, άσχετα άν είναι όντως τόπος ή είναι κάτι το αληθινό. |
kovac έγραψε: |
Σιγά-σιγά πρέπει να από μόνοι μας να δείξουμε ενδιαφέρον για το forum (και για το club εννοείται) και όχι να περιμένουμε pm από τους moderator για κάτι που γνωρίζουμε πως είναι "λάθος". |
kovac έγραψε: |
Εγώ όταν είχα πρωτομπεί, και είχα διαβάσει τους Κανόνες Λειτουργίας και τις Συχνές Ερωτήσεις, είδα πως πρέπει να αναγράφετε ο τόπος και ο τύπος του αυτοκινήτου με συγκεκριμένο τρόπο για ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, αλλά και για να ξέρουμε σε ποια περιοχή είναι ο καθένας, ώστε να μπορούμε να συστήσουμε π.χ. κάποιο μαγαζί στη γειτονιά του κι όχι σε άλλο διαμέρισμα!!!!! ![]() |
Skull έγραψε: |
Δεν θελω να ξεφυγω πολυ...sory αλλα στα FASTERS USERS ο PANIKOS με ολα και ολα 2 pοst πως ειναι 8ος???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Υ.Γ. ....σκεφτείτε και προβληματιστείτε για σήμερα, γιατί το παρών από αύριο θα κλειδωθεί... |