PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!!

DimiP - Κυρ 08 Σεπ 2002, 16:55:50
Θέμα δημοσίευσης: Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!!
Δεν περιμενα να βρεθω στην δυσκολη θεση να γραφω τετοιο post αλλα ποτε μη λες ποτε.
Μετα απο μια περιπετειωδη διαδρομη απο Κηφισια προς Πειραια μεσω εθνικης μεσα σε καταρακτωδη βροχη σημερα το μεσημερι κατα τις 13¨30 το 206 μου κι εγω ηρθαμε σωοι κι αβλαβεις στη βαση μας.
Αφου κοπασε η βροχη και κατα τις 15¨00 σε δρομο της γειτονιας και προσπαθωντας να παρω δεξια στροφη το 206 δεν υπακουσε.
Με 45-50 χλμ και ξεψυχισμενη 3η (χωρις να κατεβασω 2α) προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.
Αν δεν υπηρχε ενα φορτηγο στη γωνια παρκαρισμενο θα τα ειχα καταφερει αλλα δυστυχως ειχαμε προσκρουση.
Πηρα λιγο ανοιχτα τη στροφη και οταν ειδα το φορτηγο μπροστα μου πατησα φρενο αλλα το αμαξι κοβωντας μεν, συρθηκε μεχρι που σταματησε πανω στο φορτηγο.
Φαινομενικα η ζημια ειναι: ενα καπο μαλλον αχρηστο,
σηματακι Peugeot και το πλαστικο μποροστινο συστημα σπασμενο (οχι μασκα χαμηλα οχι προφυλακτηρας)
βεντιλατερ σε αγνωστη κατασταση.
το ψυγειο φαινομενικα ειναι οκ αν και εχει μετατοπισθει.
το aircondition μαλλον εχει ζημια λογω του οτι εχει μπει μεσα και ειναι ελαφρα! στραβωμενο.
Τα αλλα φαινονται οκ αλλα αν δεν το δει μηχανικος δεν ξερω τιποτα ακομα.
Τα καλα της υποθεσης ειναι 1. οτι δεν ανοιξε ο αεροσακος
2. δεν επαθα τιποτα αν και δεν φοραγα (μ@λ@κι@) ζωνη.
Το φορτηγο εχει ενα φαναρι σαν απωλεια και ενα σιδερο στραβωμενο δηλ. ψιλοπραγματα.

Παιδες χρειαζομαι λιγες συμβουλες.
1. Ο τυπος δεν ηθελε να του πληρωσω το φαναρι και να τελειωνει η δουλεια αλλα ουτε και συμφωνησαμ για δήλωση. του ειπα να το φτιαξει να του το πληρωσω και να τελειωνουμε.
Τραβηξα μεν φωτο μονος μου απο το σκηνικο αλλα δεν ξερω με τι ανθρωπο εχω να κανω.
Το θεμα ειναι πως ο τυπος ηταν παρκαρισμενος στη στροφη και μαλιστα σε σημειο που ειχε πινακιδες που απαγορευουν το παρκαρισμα λογω στροφης λεωφορειων. Τι γινεται σε τετοια περιπτωση; μηπως γλυτωνω το να τον πληρωσω λογω του οτι ηταν παρανομα παρκαρισμενος ;
2. Κανα μεταχειρισμενο καπο σε blue de cine (china blue) χρωμα εχουμε;
3. Καποιο ιδιαιτερο μαγαζι για μεταχειρισμενα ανταλλακτικα (εκτος απο την γενικη περιοχη ΦΡΑΤΖΗ κ.λ.π) καπου στην Αθηνα η τον Πειραια ξερουμε ;
4. Καποιο κονε εχει κανεις για κατι τετοιο ;

Περισσοτερα απο Δευτερα μετα την εξεταση του αμαξιου στο συνεργειο.
theflame - Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP τι να πω. Τουλάχιστον είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται, όσο "ειρωνικό" και αν κάτι τέτοιο ακούγεται μετά, οπότε...
Νομικός δεν είμαι, ούτε και έχω πείρα από ανάλογες υποθέσεις, αλλά το ότι ήταν σταματημένος σε σημείο που απαγορευόταν δεν νομίζω ότι "βοηθάει" σε κάτι. Τώρα αν πείρες φωτογραφίες μπράβο, αν φαίνετε και ότι ήταν σταματημένος σε απαγορευμένο σημείο ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να το εκμεταλλευτής κάντο, σε τελική μία κακία στιγμή ήταν.
Εκείνο το οποίο μπορώ να σου πώ είναι ότι σε μία ψιλό-ανάλογη περίπτωση με το παπί που μου γλίστρησε και "έγδαρε" μία πόρτα σταματημένου αυτοκινήτου, προνόησα και έβγαλα το χαρτί της φιλικής δήλωσης και αυτό γιατί ο άλλος δεν μου γέμιζε το μάτι. Τελικά δεν έγινε τίποτα, ο άλλος είδε ότι η ζημιά ήταν ελάχιστη με το φως της μέρας, αλλά με κουβέντα που είχα με τον ασφαλιστή, μου είπε ότι καλά έκανα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πάει να σου φορτώσει ο άλλος. Στη δική μου περίπτωση μιλούσαμε για γδάρσιμο που φεύγει με το πλύσιμο, για να μην πω με κρέμες, αλλά ο άλλος έκανε σαν τρελλός! Βέβαια σέβομαι το διακαίομαι του άλλου να έχει το αμάξι του στη πένα, άλλωστε αυτό θέλω και εγώ για το δικό μου. Όμως δεν παύουν να υπάρχουν αετονύχηδες που θέλουν να βγάλουν από αυτό. Ε λοιπόν η γνώμη μου είναι να τα βάλουν με την ασφάλεια!!!!
Βέβαια πάλι τις ασφάλειες τις βολεύει να πληρώνουν μικρές ζημιές και να αυξάνουν 2 πόντους το mallus, οπότε μπαίνουν μέσα αν τέτοιες μικροεπισκευές τις κανονίζουμε μόνοι μας.
Δεν ξέρω τι ασφάλεια έχεις αλλά υπολόγισε αν η ζημιά του φορτηγού είναι μικρότερη από το +20% που θα πληρώσεις τον πρώτο χρόνο μαζί με το +10% του δεύτερου χρόνου και αποφάσισε ανάλογα να πράξεις. Σε τελική την ασφάλεια γιατί την πληρώνουμε έτσι δεν είναι; Wink
DimiP - Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον ετσι θα κανω, γιατι δε γουσταρω να πληρωνω Β.Μ 10 αλλα αν μου ζητησει τιποτα τρελα λεφτα θα τον στειλω στην ασφαλεια.
Αυτοι δεν προκειται να του δωσουν αυτα που θα ζηταει αλλα μονον αυτα που πρεπει να παρει .

το δικο μου το κοστουμακι να δουμε ποσο θα παει.
theflame - Κυρ 08 Σεπ 2002, 19:50:33
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά διευκρίνισε το "πόσα θέλει" πριν κάνει οτιδήποτε γιατί αν το φτιάξει και μετά σου φέρει το τιμολόγιο το παιχνίδι με την ασφάλεια το έχεις χαμένο!
Δεν θα μπορεί κανένας εμπειρογνώμονας να ελέγξει το βαθμό της ζημιάς και θα βγάλουν, δικαιολογημένα, την ουρά τους απ' έξω.
DimiP - Κυρ 08 Σεπ 2002, 20:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
αμα κανει κατι τετοιο θα με αναγκασει να του πω "ποιο τρακαρισμα;"
Το καλο και το κακο ειναι οτι φυγαμε χωρις να κανω φιλικη δηλωση ουτε αστυνομια ηρθε ουτε και φωτογραφιες τραβηξε αυτος.
Απλα του εδωσα τα στοιχεια μου και πηρα τα δικα του.
Αμα μου κανει κανα τετοιο σκηνικο δεν νομιζω πως θα μπορει να αποδειξει οτι τον τρακαρα μια και θα εχει φτιαξει το φορτηγο κι εγω θα το "παιζω αλεκος".
Οποτε δεν νομιζω να τον συμφερει κατι τετοιο.
pduke - Κυρ 08 Σεπ 2002, 20:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μιστερ Πι μου τι να πω????Ψυχραιμία!!!!και άλλο κακό ν αμη σε βρει!!!φτου φτου

Αν ο παπ**ας ήταν παρκαρισμένος παράνομα του την πέφτεις και δεν πληρώνεις και μπορεί να σε πληρώσει κιόλας.Το κακό είναι ότι δεν φώναξες ασφαλιστικές και αστυνομία και κυρίως το δεύτερο.
Πάρε την αστυνομία και ρώτα αφου τους εξηγήσεις.΄Μην το αφήσεις και μην κολώσεις!!!πάρε τον δικηγόρο σου και ρώτα!!!
Ρώτα γενικά και πίεζε!!!
Αν ήταν παράνομος την πάτησε γιαυτό ίσως δεν ήθελε ασφαλιστικές!!!
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες αλλά επιμένω φίλε γιατί πολλοί πληρώνουν τις μαλ***ες άλλων και δεν μαρέσει!!!!
Slash - Δευ 09 Σεπ 2002, 01:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip περαστικά σου και στην μικρή επίσης και άλλο κακό να μην σε βρει.
Για το νομικό θέμα δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω, αλλά η λογική λέει οτι αν δεν σου κάνει τον μάγκα και είναι low profile και σου ζητήσει για τις ζημιές του μέχρι 30, άντε βία 40 ευρώ για μένα οκ, αλλιώς στείλε τον μέσω ασφαλιστικής να πάρει τους κύκλους του. Πάντως έπρεπε να κάνεις δήλωση έστω και για μικροζημιές, ή κάπου να υπογράψει γιατί μετά μπορεί να ζητάει την μαμά και τον μπαμπά του.
Όσο για σένα που μας καίει, καταρχήν να έχεις υπόψη σου οτι το βεντιλατέρ και το μπροστινό σύστημα του ψυγείου έχουν σύστημα επαναφοράς σε περίπτωση σύγκρουσης, οπότε ίσως το γλυτώνεις το έξοδο. Για καπό να υπολογίζεις γύρω στις 60000 συν τα βαφτικά, σηματάκι με λιοντάρι στις 1100 δρχ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω όμως οτι δεν είναι τίποτα το σοβαρό.
Όπως και να ΄χει θα πρέπει να το δει το επίσιμο service όσο κι αν το βρίζουμε, γιατί αυτοί ξέρουν που να βάλουν τα χέρια τους. Αν και άσχετοι, όλη μέρα με αυτά ασχολούνται, θεωρητικά τα έχουν μάθει. Αν νομίζεις ωστόσο οτι μπορείς να το φτιάξεις αλλού και να σου κάνουν καλή εργασία στα υδραυλικά,ηλεκτρονικά, τότε οκ.

Και πάλι περαστικά.
Vini - Δευ 09 Σεπ 2002, 07:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Νάτα πάλι.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Υπομονή και θα το φτιάξεις το εργαλείο...
Ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι και είσαι ακέραιος....
Κράτα μας ενήμερους για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί.... Neutral Neutral
christhehealer - Δευ 09 Σεπ 2002, 11:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου. Λόγω του ότι είχε παρκάρει παράνομα. Mπορεί να αποδεικνύεται ότι έφτεγε αυτός για το ατύχημα και να μην χρειαστείς να ψάχνεις για φθηνά ανταλακτικά αλλά για αυθεντικά και ολοκαίνουρια Peugeot.

Kαι πρόσεξε γιατί μπορεί αυτός να έχει κολλητό φαναρτζή να πάει να το φτιάξει με 50 Eυρώ και να σου παρουσιάσει μία απόδειξη 150 Eυρώ. Wink Wink

Eλπίζω στο τέλος να λήξουν με αίσιο τ'ελος
DimiP - Δευ 09 Σεπ 2002, 17:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ευχαριστω για τα post και τις συμβουλες σας.
Σημερα πηγα συνεργειο και τα πραγματα ειναι ασχημα. Θα χρειαστω ψυγειο αυτοκινητου, ψυγειο aircondition, φαναρι, βεντιλατερ, μασκα , σημα peugeot, μετωπη και κατι αλλα ψιλα... οπως καπο !!!!
Το κοστολογιο θα βγει αυριο αλλα μονο τα ανταλλακτικα θα πιασουν την 300αρα. Προσωπικα με βλεπω στα 1200-1500 Ε για ολα.
Για τα ψυγεια μου ειπε πως ενω δεν φαινονται εξωτερικα να εχουν τρυπες η κατι αλλο επειδη ειναι αλουμινενια με καπακια πλαστικα οταν θα προσπαθησει καποιος να τα ισιωσει θα χασουν το πατημα στα καπακια και ετσι θα εχουν τζογο με αποτελεσμα να κανεις λιγα χιλιομετρα και να σκασουν! εχει ξανασυμβει σε παρομοια περιπτωση, οποτε αφου το αμαξι ειναι καινουργιο και μη θελωντας να διακινδυνευσουμε μελλοντικες φθορες παμε για καινουργια.
Η πιο ηλιθια ιστορια ειναι το φαναρι που ενω ειναι ανεπαφο και δουλευει εχουν σπασει οι 2 απο τις 3 πλαστικες επαφες που το συγκρατουν στερεο, και αυτο δεν φτιαχνεται - παει ολο το φαναρι φιξ για καινουργιο.
Εις αυριον τα σπουδαια.
Αλεξ@νδρος - Δευ 09 Σεπ 2002, 18:16:21
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικα και απο μενα.Και γω πιστευω οτι πρεπει να το ψαξεις λιγο για το παρανομο παρκαρισμα.
Επισης αφου θα αλλαξεις το φαναρι και θα δωσεις και αρκετα λεφτα δωσε λιγα παραπανω να αλλαξεις και το αλλο και να βαλεις τα διαφανα .Θα γλυτωσεις και τα διπλα εργατικα Wink
DimiP - Δευ 09 Σεπ 2002, 18:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΤΟ 1.4 ?
christhehealer - Δευ 09 Σεπ 2002, 21:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

Στο 1,1 μπαίνουν σίγουρα. Τα έχει βάλει ο Larry69. Λογικά δεν θα μπαίνουν και στο 1,4;
theflame - Δευ 09 Σεπ 2002, 21:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

Γιατί να μην μπαίνουν;
Το δικό μου 1.4 δεν είναι και τα έχει από την μαμά του;
Λες να τραβάνε διαφορετικό ηλεκτρικό κύκλωμα για το 1.4XS από τα υπόλοιπα; 8O Πολύ κουφό θα ήταν!!!!
Άντε να χρειάζεσαι κανένα ρελεδάκι.
Για ρίξε μια ματιά στο forum για τα ηλεκτρολογικά. Κάτι έχει ειπωθεί σε ένα post που είχα ανοίξει εκεί...
pezomania - Τρι 10 Σεπ 2002, 08:31:20
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστηκά Δημητράκη!

Αφού είναι λαμαρίνες, είναι περαστηκά, ξέρω εγώ Crying or Very sad
DimiP - Τρι 10 Σεπ 2002, 15:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
βρε μπας και να μην το φτιαξω και να το δωσω οπως ειναι προκαταβολη για το rs ?
Miltellas - Τετ 11 Σεπ 2002, 02:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Συν-οδηγέ DimiP, περαστικά σου. Το Club είναι δίπλα σου!
Σκέφτεσαι αλήθεια για το RC; Καλή ιδέα... εάν το φτάνεις!
Βάλτα κάτω όμως τα οικονομικά και δες μήπως σε συμφέρει να το φτιάξεις πρώτα και μετά να το πουλήσεις...
Larry69 - Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κουράγιο Dimip αυτά γίνονται.Πάντως σε συμβουλεύω ότι βρεις σε μεταχειρισμένο πάρτο. (Μεταχειρισμένο και όχι ημιτασιον).Εγώ σε παρόμοιο περιστατικό έδωσα 600+χιλιάρικα και ακόμα το φυσάω.
Τα φανάρια και τα δικά μου ανέπαφα ήταν και είχαν σπάσει μόνο οι πλαστικές επαφές Evil Evil Αντικατάσταση με τα διάφανα ανεπιφύλακτα.
Οι αερόσακοι ανοίγουν απο τα 50 χλμ και πάνω, οπότε ευτυχώς που δεν άνοιξαν γιατι και εσύ μπορεί να χτυπούσες(Δεν φόραγες και ζώνη) και μετα μάλλον θα έβαζες momo τιμονάκι μιας και η τοποθέτηση αερόσακου ειναι ολίγον φωτιά$$$

Περαστικά...Εμείς να είμαστε καλα.
DimiP - Παρ 13 Σεπ 2002, 00:08:18
Θέμα δημοσίευσης:
δε μου παει καρδια να του βαλω μεταχειρισμενα ρε παιδια....
Slash - Παρ 13 Σεπ 2002, 21:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλύτερα καινούργια τότε, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο οτι είναι καλά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο μέλλον με ελαττωματικά εξαστήματα.
konstantinos - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποιος "καλός" κύριος ή "καλή" κυρία μου έδωσε το κίνητρο να γράψω στο θέμα που άνοιξε ο φίλτατος Δημήτρης.

Επι του θέματος λοιπόν... όσο ευγενικά μπορώ.

Φτερό εμπρός - πίσω πόρτα - φτερό πίσω τσακισμένα - γδαρμένα. Εκτίμηση ζημιάς 500 ευρώα (που λέει και ο Μάκης).

Θα ήθελα να γνώριζα προσωπικά τον/ην "κύριο/α" που μου χάλασε την ψυχολογία μου και το πρωϊνό μου σήμερα. Γιατί όπως καταλαβαίνετε ο/η ζημιάρης δεν είχε τα @@ να αφήσει κάτι που να λέει ποιός ειναι κτλ κτλ.

Η ζημιά πρέπει να έγινε στα Μελίσσια έξω απο το γυμναστήριο που πηγαίνω γύρω στις 22:30. Αλλά μόλις σήμερα το πρωί το είδα.

Τεσπα....

Ερώτησης.

Η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει με απλά μέσα και όχι με αγορά εξαρτημάτων. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και ο φαναρτζής. Θα βαφτεί και όλη η δεξιά πλευρά (να και κάτι καλό, γιατί είχα και κάτι γδαρσιές απο κλειδιά κλπ κλπ).

Το μαγαζί δεν είναι εξουσιοδοτημένο της Peugeot και λέγεται Ergon Auto. Βρίσκεται στα Μελίσσια.

Τα χρήματα είναι καλά ή είναι πολλά ???

Ξέρεις κανείς τίποτε για το εν λόγω μαγαζί ???.

Τα χρήματα είναι ακριβώς αυτά που θα πάρω απο τη εφορία... ευτυχώς γιατί δεν μου περισσεύουν στην παρούσα φάση.

Αυτά τα ολίγα και όμορφα...
teoman - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Λυπάμαι φίλε μου για το συμβάν.Είναι ότι χειρότερο να σου κάνουν την ζημιά και να την κοπανάνε,από την στιγμή μάλιστα που η ασφάλεια θα πληρώσει.Τι να λέμε,εμένα στο πρώτο μήνα μου χτύπησαν το φτερό,φυσικά δεν έμαθα ποτέ ποιός.Επειδή όμως ρώτησα για φαναρτζή και βάψιμο,παέι κάπου 30000 (τότε ήταν σε δραχμές).Πιστεύω ότι σου είπαν πολλά γιατί το βάψιμο είναι το ίδιο,είτε για το φτερό είτε για όλη την πλευρά.Και αφου λες ότι δεν θα υπάρξει ανταλλακτικό....
Για κοίτα και αλλού.
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ ωχ αδερφέ. Δύσκολα ξεκίνησε η μέρα σου. Περαστικά σου εύχομαι και άλλο κακό να μην σε βρει.
Αλλά κι αυτός που το έκανε όντως δεν είχε κότσια να σου αφήσει μια κάρτα ή ένα τηλέφωνο; Γιατί σίγουρα και το δικό του αυτοκίνητο θα έπαθε ζημιά. Ή κανείς δεν τον είδε; Αυτά δεν γίνονται έτσι αθόρυβα. Αν και λαβαίνοντας υπόψη το μέγεθος της ζημιάς μάλλον για φορτηγό το κόβω να στην έκανε την ζημιά, κάτι σε σκουπιδιάρικο που περνάνε και στα @@ τους όλα, ή κάτι σε μεγάλο πάντως. Σε μεταφορική εταιρία, σε κάβες, οτιδήποτε. Και πιο πολύ ακόμη αν έγινε σε στενό η δουλειά.

Και πάλι περαστικά.
Ady - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Φτερό εμπρός - πίσω πόρτα - φτερό πίσω τσακισμένα - γδαρμένα. Εκτίμηση ζημιάς 500 ευρώα (που λέει και ο Μάκης).

Εμπρός φτερό και πίσω φτερό !!!! Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked !!!

Πως έγινε αυτό???????

Δεν λέω πως δεν γίνεται, αλλά τι σκέφτηκε ο άνθρωπος?? Μια που κάνουμε τη δουλειά να την κάνουμε και καλά??

Κωνσταντίνε, μη στεναχωριέσαι (όσο είναι δυνατόν αυτό). Ολοι λίγο-πολύ τα έχουμε αντιμετωπίσει αυτά.

Η τιμή μου φαίνεται καλούτσικη.

Εχεις σκοπό να πας και πουθενά αλλού για δεύτερη γνώμη?
konstantinos - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Εχεις σκοπό να πας και πουθενά αλλού για δεύτερη γνώμη?

Ναι αλλά μακριά απο την "μαμά" μας...
Sidobre - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικούλια Konstantine!

Εγώ επιμένω: Να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα Ευχέλαιο!!!

Πολύ γκαντεμια έχει πέσει και δεν μ'αρέσει! Evil

Οσο αφορά την τιμή τα περισσότερα στα παίρνει λόγω ισιώματος κτλ κτλ.

Δεν γνωρίζω την ζημιά αλλα η τιμή μου φαίνεται κανονική. Ούτε φτηνά ούτε ακριβά.

Η δικιά μου συμβουλή είναι να το πάς σε κάποιον που θεωρείς ότι θα κάνει καλή δουλειά. Αυτό έχει σημασία!

Αν στο πλακώσει στα κιλά στόκου και το βάψει για να μην φαίνεται τότε όσα λίγα χρήματα και να δώσεις δεν αξίζει.

Καμμια φορά το ακριβότερο είναι και το πιο φθηνό Wink
christhehealer - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Έστι μεθερμηνευόμενον 170.000 μεταλλικάς δραχμάς. Πολλά, αν είναι όπως το φαντάζομαι. Mε 110... να την πάρει τη δουλειά.
ofitzis - Πεμ 26 Σεπ 2002, 15:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Το μαγαζί δεν είναι εξουσιοδοτημένο της Peugeot και λέγεται Ergon Auto. Βρίσκεται στα Μελίσσια.

Ξέρεις κανείς τίποτε για το εν λόγω μαγαζί ???.

Κωνσταντίνε αν και Μελισσιώτης ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει κάτι για το εν λόγω μαγαζί.Που βρίσκεται;μήπως είναι αυτό πάνω από το Σκλαβενίτη;Γιατί δεν πας και στο Βιλιώτη να ρωτήσεις?Εκεί το πάει ο πατέρας μου και είναι ικανοποιημένος (λάβε υπόψην σου ότι είναι ταρίφας και τον επισκέφτεται τακτικά,έως και μηνιαία μπορώ να σου πω)
Στη Παν.Τσαλδαρη στο φάγανε?
Alex - Πεμ 26 Σεπ 2002, 15:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
Στα Βριλλησια στην Αναπαυσεως στο ρευμα που γυρνας προς Μελισσια ειναι ενα φαναρτζιδικο στο δεξι σου χερι 250-300 μετρα πριν το φαναρι της διασταυρωσης με την Πεντελης. Αυτο ειναι και μαγαζι βελτιωσεων σε αναρτησεις ζαντες λαστιχα κτλ κτλ αλλα ειναι και φαναρτζιδικο (στο υπογειο - στο λεω για να το καταλαβεις).. Εμενα αυτος ο ανθρωπος οταν το χα κανει το αμαξι γ@μ@ τα, μου εκοψε το πισω μερος του αυτοκινητου και τοποθετησε καινουριο κ@λο τον οποιο αγορασα direct απο γαλλια και στη συνεχεια εκανε ολα τα βαψιματα (που ηταν το μισο αμαξι βασικα).. Το αμαξι εγινε σαν καινουριο!... Η ποιοτητα της δουλειας του με κανει να στον προτεινω αν και δεν ειναι ουτε ο πιο φθηνος ουτε ο πιο γρηγορος που παιζει... Αν και γενικα δεν προτεινω γιατι δεν γουσταρω να μου λενε αλλοι "μα, μου που μ'εστειλες κτλ κτλ.." εγω θα σου πω μιας και εισαι κοντα να πας να παρεις μια προσφορα και απο κει ...
theflame - Πεμ 26 Σεπ 2002, 22:57:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε, περαστικά και μην στεναχωριέσαι αν και όπως έγινε η ζημιά είναι να παίρνεις ανάποδες.... Evil Evil Evil
Αν είναι όπως το φαντάζομαι, καλά μου κάνουν τα λεφτά, πιο βασικό όμως να είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνει καλή δουλειά, και αν καίγεσαι για το αμάξι, γρήγορη (ποίος δεν καίγετε;;; ) μια και κάτι τέτοια μαγαζιά, εγώ προσωπικά, τα φοβάμαι για την ταχύτητά τους...
DimiP - Πεμ 26 Σεπ 2002, 23:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
ρε kostandine εχει δικιο ο sidobre, τελικα.
να φερω εναν παπα στο ΣΕΙΡΙΟ να κανουμε καναν αγιασμο ; γιατι δεν παμε καλα εδω μεσα.
Περαστικα σου και αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα σου λεω πως οταν με χτυπησαν νυχτα παρκαρισμενο μου εκαναν παρομοια ζημια αξιας 200.000 δρχ!!!! + μια σκισμενη κουκουλα αξιας 30.000 δρχ. (ναι εσκισαν και την κουκουλα!!!)

Τι αλλο να πεις για αυτους που κανουν τη ζημια και μετα εξαφανιζονται;
Εγω οταν τις προαλλες επεσα στο παρανομα παρκαρισμενο φορτηγο στη γωνια, πληρωσα τη ζημια μου και ειπα στο παιδι που ειχε το φορτηγο και που ετρεξε να δει τι εγινε να του πληρωσω και το φαναρι που του εσπασα.
Αν ηταν ολοι σαν εμας ..ή καλυτερα αν ήταν ολοι σωστοι και λογικοι ...

τωρα οσο γιατα λεφτα νομιζω ειναι καλα, ετσι πιστευω.

περαστικα! τι αλλο΄;
Miltellas - Σαβ 28 Σεπ 2002, 03:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε περαστικά.
500Ε μου φαίνεται λογική τιμή για τη ζημιά σου...
Tomcat - Σαβ 28 Σεπ 2002, 14:00:25
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Kωνσταντίνε λυπάμαι πολύ γι'αυτο που συνέβη στο pug σου!Αλλά να ξέρεις ότι δυστυχώς αυτά συμβαίνουν!Για να σου είπε ο φαναρτζής σου ότι δεν χρειάζονται ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα φτερά και η πόρτα δεν έχουν τσακίσει σε νεύρα που συνήθως δεν επαναφέρονται.Οπότε είναι μάλλον σχετικά απλή δουλειά χτύπημα-τρίψιμο-στοκάρισμα και βάψιμο!Υπολόγιζε τώρα ότι για κάθε φτερό και για την πόρτα το βάψιμο πρέπει να σου πάει ένα 30αρι και άλλες 10-15 τα μερεμέτια (ανάλογα με την ζημιά). Οπότε συνολικά θα σου πάει περίπου στα 120-130χιλιάδες!!!Από εκεί και πέρα αν μιλήσετε και δεχτεί να σου κόψει το ΦΠΑ ή τιμή θα πέσει άλλη μια 20 αρα περίπου!Το δικό μου το πάω στην πειραιώς στον Κουράκο.Αν το πας πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αφήσεις το αμάξι σου παραπάνω από μια μέρα. (Βέβαια δεν έχω δει την ζημιά σου και δεν μπορώ να σου εγγυηθώ)
DimiP - Σαβ 28 Σεπ 2002, 17:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Φίλε Kωνσταντίνε λυπάμαι πολύ γι'αυτο που συνέβη στο pug σου!Αλλά να ξέρεις ότι δυστυχώς αυτά συμβαίνουν!Για να σου είπε ο φαναρτζής σου ότι δεν χρειάζονται ανταλλακτικά σημαίνει ότι τα φτερά και η πόρτα δεν έχουν τσακίσει σε νεύρα που συνήθως δεν επαναφέρονται.Οπότε είναι μάλλον σχετικά απλή δουλειά χτύπημα-τρίψιμο-στοκάρισμα και βάψιμο!Υπολόγιζε τώρα ότι για κάθε φτερό και για την πόρτα το βάψιμο πρέπει να σου πάει ένα 30αρι και άλλες 10-15 τα μερεμέτια (ανάλογα με την ζημιά). Οπότε συνολικά θα σου πάει περίπου στα 120-130χιλιάδες!!!Από εκεί και πέρα αν μιλήσετε και δεχτεί να σου κόψει το ΦΠΑ ή τιμή θα πέσει άλλη μια 20 αρα περίπου!Το δικό μου το πάω στην πειραιώς στον Κουράκο.Αν το πας πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αφήσεις το αμάξι σου παραπάνω από μια μέρα. (Βέβαια δεν έχω δει την ζημιά σου και δεν μπορώ να σου εγγυηθώ)

κουρακος - πειραιως?
για δωσε πληροφοριες (που και πως) φιλε να εχουμε καβατζα φανοποιό.
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πως σχετικά με τον κουράκο τα έχουμε ξαναπεί σε κάποιο άλλο τοpic.Είναι στο ύψος του practiker από την απέναντι πλευρά.Είναι άριστος στην δουλειά που κάνει και σχετικά γρήγορος.Τηλ: 010-3455765
Πάρε και ρώτα για περισσότερες info!θα σου πρότεινα Κωσταντίνε να του ρίξεις και εσύ ενα τηλ. ή αν θέλεις να κανονίσουμε να πάμε μαζί κάποια μέρα!Σκέψου ότι όταν απευθύνθηκα σ'αυτόν για ένα τρακαρισματάκι ο Κρητικάκος μου έλεγε ότι χρειαζόταν αλλαγή όλο το καπώ , και ο κουράκος μου το είχε έτοιμο την άλλη μέρα στις 3 το μεσημέρι!
christhehealer - Κυρ 06 Οκτ 2002, 22:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και που λες αδερφέ, παω σήμερα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητο να πάω μια βόλτα σαν καλός χριστιανός και.. ένα πολύ καλό γδάρσιμο μετά γούβας στην κολόνα και στην πόρτα από κάποιον που δεν τον χώραγε ο δρόμος.

Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι πέρα από το άσπρο που φαίνεται μέσα από το χρώμα (προφανώς το αστάρι) σε ένα σημείο φαίνεται και σίδερο.

Ξέρει κάποιος, μήπως με τις βροχές έχω πρόβλημα σκουριάς αργότερα;

Γιατί όσο να 'ναι την έφαγε την βροχή του σήμερα και εχθές το βράδυ. Και δεν πρόκειται να σηκωθώ αύριο πρωί να πάω να το φτιάξω Rolling eyes Rolling eyes
theflame - Κυρ 06 Οκτ 2002, 22:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Και που λες αδερφέ, πάω σήμερα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητο να πάω μια βόλτα σαν καλός χριστιανός και.. ένα πολύ καλό γδάρσιμο μετά γούβας στην κολόνα και στην πόρτα από κάποιον που δεν τον χώραγε ο δρόμος.

Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι πέρα από το άσπρο που φαίνεται μέσα από το χρώμα (προφανώς το αστάρι) σε ένα σημείο φαίνεται και σίδερο.

Ξέρει κάποιος, μήπως με τις βροχές έχω πρόβλημα σκουριάς αργότερα;

Γιατί όσο να 'ναι την έφαγε την βροχή του σήμερα και εχθές το βράδυ. Και δεν πρόκειται να σηκωθώ αύριο πρωί να πάω να το φτιάξω Rolling eyes Rolling eyes

Τι λες ρε Θεραπευτή;;;; Shocked Shocked Shocked
Ρε παιδιά τι έγινε εκείνο το ευχέλαιο που λέγαμε;;;; Confused Confused Confused
Τουλάχιστον ο άλλος άφησε κανένα σημείωμα, κανένα τηλέφωνο, κάτι.... αλλά τι ρωτάω τώρα!!!! Evil Evil Evil
Τεσπα....
Δε νομίζω για 48 ώρες να έχεις πρόβλημα. Τι διάολο θα πρέπει να υπάρχει κάποια κατεργασία στο μέταλλο. Κάπου είχα διαβάσει κάτι σχετικό, όχι μόνο για τη Peugeot αλλά για κάποια τεχνολογία στην επεξεργασία του μετάλλου που όλοι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν γιατί αλλιώς δεν γίνετε να δίνει κάποιος 12 χρόνια αντισκωριακή προστασία μόνο με αστάρι και βαφή!!!! Wink
Nikel - Δευ 07 Οκτ 2002, 01:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατρε περαστικα..ειπαμε μ@λακες οδηγοι απειροι αναμεσα μας :fist:

Οσο για το μεταλλο οχι 2 αλλα 22 μερες να το αφησεις δεν εχεις προβλημα. Απλα λογο βροχων και υγρασιας που ολο και πιο πολυ θα γευομαστε απο εδω και περα καλο ειναι να το φτιαξεις το δυνατον συντομοτερα. Παντως αν το φτιαξεις μεσα στον μηνα εισαι οκ μην ανησυχεις Exclamation
DimiP - Δευ 07 Οκτ 2002, 14:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικα ρε γιατρε κι απο μενα!
τι να πω ;;
εγω πια τρεμω και που παρκαρω καθε φορα.
παω να το παρω και το ψαχνω γυρω γυρω με αυξημενους παλμους και ταχυκαρδια!!!!

τουλαχιστον η γουβα φτιαχνεται αφου δεν εχει "τσακισει" και ειναι απλα γουβα.
Confused Confused
christhehealer - Δευ 07 Οκτ 2002, 14:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
H πλάκα είναι ότι το είχα προαίσθημα ότι θα μου το χτυπούσαν το Σαββατοκύριακο.

Aύριο μαζί με το service θα πάρω και τιμή από το εξουσιοδοτημένο. Eάν η τιμή είναι 100 χιλιάδες και κάτω, έκλεισε η δουλειά. Tο γδάρσιμο που είχα κάνει εγώ πίσω δεξιά, jack pot με την πόρτα να δούμε τι θα βγει.
Slash - Δευ 07 Οκτ 2002, 14:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά και από μένα αδερφέ. Τουλάχιστον δεν είναι πολύ σοβαρή η ζημιά σου. Συμβουλή μου,όπως και όλων θα ήταν να πας να το φτιάξεις, όχι γιατί θα πάθει τίποτα, απλά για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Δεν παθαίνουν τίποτα οι λαμαρίνες αν ξυθούν, έχουν τέτοια κατεργασία που δεν μασάνε μία. Απλά αν αποφασίσεις να το αφήσεις στην τύχη του (που δεν το ελπίζω), σε τίποτα μικρογρατζουνιές, ή εκεί που έχει σπάσει το χρώμα, ή γενικά οπουδήποτε νομίζεις οτι είναι ευαίσθητο, πάρε και πέρνα το με όζα (το διαφανές). Θα το μονώσει και θα το προστατέψει. Άλλη λύση ημίμετρο είναι να πας στην αντιπροσωπεία και να σου δώσει το χρώμα σου σε πινέλα σε χρώμα και βερνίκι για να το περάσεις και να μην φαίνεται τίποτα. Αλλά πιστεύω μια βόλτα από έναν καλό φανοποιό, με λίγα λεφτά θα στο κάνει τζι τζι ποπό (καλό; ) και θα είσαι good as new!
Και πάλι τα περαστικά μου. Sad
DimiP - Δευ 07 Οκτ 2002, 14:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
H πλάκα είναι ότι το είχα προαίσθημα ότι θα μου το χτυπούσαν το Σαββατοκύριακο.

Aύριο μαζί με το service θα πάρω και τιμή από το εξουσιοδοτημένο. Eάν η τιμή είναι 100 χιλιάδες και κάτω, έκλεισε η δουλειά. Tο γδάρσιμο που είχα κάνει εγώ πίσω δεξιά, jack pot με την πόρτα να δούμε τι θα βγει.

σιγουρα θα ειναι >100.000 δρχ. εδω 60 χιλιαρικα εχει η πορτα καινουργια!!! (στο 5θυρο ε?)
τι στο καλο !!!
Αλεξ@νδρος - Δευ 07 Οκτ 2002, 15:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
έγραψε:
πέρνα το με όζα (το διαφανές).

Για τους Νοτιους ετσι λενε στην Βορεια Ελλαδα το μανον για τα νυχια
Vini - Δευ 07 Οκτ 2002, 16:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ρε Chris! Sad Kαι εσύ? Sad

Να πάρει!....Ατιμη φάρα Ελλήνων Ασχετων Οδηγών.... Sad Sad

Ελπίζω να το φτιάξεις γρήγορα το λαβωμένο κόκκινο θηρίο... Crying or Very sad Crying or Very sad
Miltellas - Τρι 08 Οκτ 2002, 01:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
μανον για τα νυχια

Για τους Βόρειους, έτσι λένε στη Νότια Ελλάδα την όζα για τα νύχια.

Χρήστο μου, περαστικά. Εκεί που δουλεύεις βρε παιδί μου πώς να μην σε χτυπάνε. Πάντως, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους μας. Ουδείς... ατσαλάκωτος! Wink
Slash - Τρι 08 Οκτ 2002, 02:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Alexandros έγραψε:
μανον για τα νυχια

Για τους Βόρειους, έτσι λένε στη Νότια Ελλάδα την όζα για τα νύχια.

Χρήστο μου, περαστικά. Εκεί που δουλεύεις βρε παιδί μου πώς να μην σε χτυπάνε. Πάντως, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνει σε όλους μας. Ουδείς... ατσαλάκωτος! Wink

Μόνο ο Ατσαλάκωτος himself που χρησιμοποιεί Juro Pro!
Ady - Τρι 08 Οκτ 2002, 09:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως, μετά από αυτά που διαβάζω, θα του ρίξω λίγο αγιασμό
στο ντεπόζιτο των τζαμιών ! Laughing Laughing

Περαστικά Chris.

Μου είχε τύχει και εμένα ένα ανάλογο περιστατικό, αλλά έτυχε να είμαι στο
μπαλκόνι του σπιτιού και τον πρόλαβα τον π####η !
Τρελάθηκα. Με τα σώβρακα κατέβηκα κάτω. Τα σκαλιά τα κατέβηκα
δέκα-δέκα.
p206Mike - Τρι 08 Οκτ 2002, 09:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
Chris περαστικά στο μωρό σου ρε φίλε......με τα μ@!#!#πανα.......Αφού βλέπουν δεν τους πέρνει να περάσουν,,,,δεν πανε από αλλού...Παιδιά είναι μερικοί φορτιγαντζίδες όπως π.χ. της Δέλτα που μπαίνουν μέσα στα στενάκια......και όποιον πάρει ο χάρος....Σκέφτονται με το μικρό μυαλό τους...Ας μην το έβαζε εκεί και χρουτς στο παίρνουν αμπαριζα το φρεσκογυαλισμένο αμαξάκι σου....Και δούλευε εσύ μετά σαν τον π#!$!#στη να φτιάξεις ξανά και ξανά τις ζημιές του κάθε ανεγκέφαλου....

Κάτι τέτοιοι θέλουν στήσιμο στα 10 μέτρα και..... 2gunfire
christhehealer - Τρι 08 Οκτ 2002, 10:15:53
Θέμα δημοσίευσης:
100000 όλο το πακέτο στην peugeot. Πόρτα, το πίσω δεξιά και κανα δυο γρατζουνιές που ανακάλυψε ο μάστορας σήμερα.

Θα το φτιάξω όταν το πάω για το Service των 10000 χλμ. Δεν θα έχει πρόβλημα σκουριάς, άδικοι οι φόβοι μου.
StAkIS - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
Συνονόματε, περαστικά! Sad

Υπάρχουν άπειροι ηλίθιοι & ανεγκέφαλοι, που δεν τους νοιάζει τίποτα! Κάποια στιγμή όμως και χωρίς να το ξέρεις, δικαιώνεσαι! Believe me! Συμβαίνει και στους καλύτερους! Tο δικό μου, είναι αρκετά ανάγλυφο, αλλά μετά από πολλές στεναχώριες και προβληματισμούς, βαρέθηκα! Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι πολύ, αυτό είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα! Η υγεία μας, όμως, όχι!

Αλλά από ότι διάβασα, τέλος καλό, όλα καλά! Μπράβο! Smile
Byron206 - Τρι 08 Οκτ 2002, 18:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Chris Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α!!!!!!!!!!!!
Tomcat - Πεμ 10 Οκτ 2002, 17:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αρε Christ και εσύ λαβώθηκες?Τι κατάσταση είναι αυτή πρέπει να κάνουμε κάτι!Να βγάλουμε ένα επίσημο εικόνισμα του club για τα αμάξια!Άσχετο , δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς σας αλλά άκουσα για μια εκκλησία κοντά στα σπάτα όπου πηγαίνουν για αγιασμό τα αυτοκίνητα για να είναι καλοτάξιδα!!!(Συνήθως τα καινούργια ,σε μας ίσως κάνουν κάποια εξαίρεση) Exclamation

Idea Πάω στην memberlist να δω αν υπάρχουν μέλη "Mitsotakis" , "Drakoymel" . "Gkantemis" , κτλ!
pezomania - Παρ 11 Οκτ 2002, 07:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Άρε Chris 2 φορές μέσα στους 3 πρώτους μήνες μου το είχανε χτυπήσειπαρκαρισμένο Twisted evil Twisted evil
Σε καταλαβένω, αλλά όπως είπε και ο Milt ουδείς ατσαλάκωτος!! Wink
teoman - Παρ 11 Οκτ 2002, 08:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Άσχετο , δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς σας αλλά άκουσα για μια εκκλησία κοντά στα σπάτα όπου πηγαίνουν για αγιασμό τα αυτοκίνητα για να είναι καλοτάξιδα!!!(Συνήθως τα καινούργια ,σε μας ίσως κάνουν κάποια εξαίρεση) Exclamation

Στις περισσότερες το κάνουν... Έχω δει μάλιστα και έναν live.Τότε το θεωρούσα λιγάκι τραβηγμένο αλλά με όσα ακούω....

Στην επόμενη συνάντηση που θα είμαστε όλοι μαζεμένοι,ας κάνουμε έναν ομαδικό,έτσι προληπτικά :D
Tomcat - Σαβ 12 Οκτ 2002, 04:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ohhhhhhh really????? Αυτό δεν το είχα ξανακούσει!
Αν πάω πάντως στον Παπαλάμπρο εδώ στην γειτονία και του ζητήσω να κάνει αγιασμό στο αμάξι μάλλον θα μου αγιάσει κανένα χειρόφρενο στο κεφάλι.
Δυστυχώς εδω οι περισσότεροι πιτσιρικάδες με μηχανοκίνητα μέσα διαθέτουν δυνατές εξατμίσεις τις οποίες προτιμούν να δοκιμάζουν την ώρα της λειτουργίας!!!
Ady - Δευ 14 Οκτ 2002, 08:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τραυματισμός ή ζημιά από άγνωστο οδηγό

Ερώτηση: Είχα σταθμεύσει κανονικά και νόμιμα το αυτοκίνητό μου, και το πρωί που πήγα να το πάρω, το βρήκα κατεστραμμένο. Κανένας μάρτυρας δεν βρέθηκε για να μου δώσει τα στοιχεία του οχήματος και του ασυνείδητου οδηγού του, ούτε έχω μεικτή ασφάλιση. Υπάρχει ελπίδα να αποζημιωθώ;

Απάντηση: Βεβαιότατα, και μάλιστα όχι μόνο κάποια ελπίδα, αλλά βεβαιότητα για την αποζημίωσή σας.
Από το 1976 (με το νόμο 489/76), ο νομοθέτης φρόντισε για την ίδρυση και λειτουργία ενός νομικού προσώπου, του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Για τη λειτουργία του συνεισφέρουν υποχρεωτικά ένα μικρό ποσό όλοι οι πελάτες όλων των ασφαλιστικών εταιριών, που αναλαμβάνουν την κάλυψη της αστικής ευθύνης από ατυχήματα αυτοκινήτων.

Ο νόμος 489/76 προβλέπει, οτι το Επικουρικό Κεφάλαιο δεν ευθύνεται για όλες τις περιπτώσεις που ο παθών από τροχαίο δεν μπορεί να καλύψει τις ζημιές του με άλλο τρόπο.

Στη δική σας περίπτωση όμως (που είναι και παραμένει άγνωστος ο υπαίτιος του ατυχήματος), το Επικουρικό Κεφάλαιο ευθύνεται, βάσει του νόμου.

Πρέπει να υπάρχει όμως αντικειμενική αδυναμία από την πλευρά σας για τη διακρίβωση των στοιχείων του υπαίτιου οδηγού, κι αυτό πρέπει να το αποδείξετε στο δικαστήριο. Αν μπορούσατε με οποιονδήποτε τρόπο να μάθετε τα στοιχεία του υπαίτιου οδηγού και το αμελήσατε το Επικουρικό δεν ευθύνεται.

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αναφέρετε στην αγωγή σας και να αποδείξετε με μάρτυρα, οτι παρά την επιμέλεια που επιδείξατε και τις προσπάθειες που καταβάλατε για την ανεύρεση των υπευθύνων για αποζημίωση, αυτό στάθηκε αδύνατο για αντικειμενικούς λόγους.

Κατά πάσα πιθανότητα, το γεγονός ότι η ζημία έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα θεωρηθεί ως αντικειμενικός λόγος από το δικαστήριο, αφού μπορείτε βάσιμα να ισχυρισθείτε οτι λόγω της νυχτερινής ώρας δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Οπωσδήποτε πρέπει να υποβάλετε μήνυση κατ' αγνώστου για εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος, ώστε να γίνουν έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας. Αν δεν καρποφορήσουν οι έρευνες της αστυνομίας (ζητήστε βεβαίωση γι'αυτό), ο ισχυρισμός σας οτι ήταν αδύνατη η ανεύρεση των υπευθύνων για την αποζημίωσή σας είναι σχεδόν ακλόνητος.

Στην αγωγή σας δεν πρέπει να αναφέρετε, ότι το όχημα που σας προκάλεσε τη ζημιά είναι και άγνωστο και ανασφάλιστο, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προβάλλει βάσιμα το Επικουρικό Κεφάλαιο ένσταση αοριστίας και να απορριφθεί η αγωγή σας.

Πηγή : auto motor und sport

Tomcat - Δευ 14 Οκτ 2002, 11:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό μου ακούγεται αλλά λίγο δύσκολο στην εφαρμογή.Σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αετονύχηδες για να αποζημιωθούν για δικές τους βλακείες και εκεί είναι που θα αρχίσουν οι εφέσεις , τα ΣτΕ , και οι Αρειοι Π. και άντε ξεμπέρδευε!!!! Πάντως αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω!
Ady - Δευ 14 Οκτ 2002, 12:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Καλό μου ακούγεται αλλά λίγο δύσκολο στην εφαρμογή.Σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αετονύχηδες για να αποζημιωθούν για δικές τους βλακείες και εκεί είναι που θα αρχίσουν οι εφέσεις , τα ΣτΕ , και οι Αρειοι Π. και άντε ξεμπέρδευε!!!! Πάντως αξίζει να το ψάξουμε λίγο παραπάνω!

Πολλά πράγματα είναι δύσκολα στην εφαρμογή ή μας φαίνονται δύσκολα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πάντως έχουμε πολλά δικαιώματα τα οποία ούτε καν τα γνωρίζουμε.

Βέβαια για να ξεκινήσεις μία ιστορία με μήνυση κατ' αγνώστου, δικαστήρια κλπ πρέπει η ζημιά που έχεις υποστεί να είναι αρκετά μεγάλη για να αξίζει να κυνηγήσεις να πάρεις τα λεφτά σου από το Επικουρικό.

Πάντως αν έχεις νομική προστασία με την Ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία (π.χ DAS), το τρέξιμο το αναλαμβάνουν όλο εκείνοι.

Είναι γεγονός όμως φίλε 206Tomcat οτι θέλει ψάξιμο το πράγμα.
Miltellas - Τρι 15 Οκτ 2002, 03:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Άντυ ο Ανοιχτομάτης! Που έχει βαλθεί να μας κάνει να του μοιάσουμε!
Wink
Ady - Τρι 15 Οκτ 2002, 07:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Άντυ ο Ανοιχτομάτης! Που έχει βαλθεί να μας κάνει να του μοιάσουμε!
Wink

Γεια σου ρε Μίλτο με τους χαρακτηρισμούς σου !!!
Δηλαδή είμαι κάπως έτσι.... Shocked Shocked Shocked Shocked
DimiP - Τρι 15 Οκτ 2002, 16:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια.......
ξερει κανεις τιποτα ;
Ady - Τετ 16 Οκτ 2002, 07:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια.......
ξερει κανεις τιποτα ;

Εχω την εντύπωση οτι αν έχεις νομική προστασία με την ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία του χώρου, τότε τρέχουν αυτοί για σένα, όπως επίσης εσύ δεν πληρώνεις τίποτα, γιατί τους πληρώνεις ήδη κάθε εξάμηνο ή χρόνο.

Ασφαλής πληροφορίες θα έχω εντός της ημέρας από ένα φιλαράκι ασφαλιστή.

Αναμείνατε εις την οθόνη σας.........
christhehealer - Τετ 16 Οκτ 2002, 10:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ξερει κανεις τιποτα ;

Aπό αγωγή που έκανε η μητέρα μου για τροχαίο και για την νομιμοποιηση του club το πόσο είναι ίδιο. 60.000. Δικηγόροι ταρίφες. Shocked Shocked Shocked
teoman - Τετ 16 Οκτ 2002, 10:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ξερει κανεις τιποτα ;

Εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει ότι δεν φταις εσύ,ΔΕΝ πληρώνεις εσύ αυτά τα έξοδα.Πρέπει λοιπόν να είσαι σίγουρος πριν προχωρήσεις νομικά.
Ady - Τετ 16 Οκτ 2002, 10:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
.........για την νομιμοποιηση του club το πόσο είναι ίδιο. 60.000. Δικηγόροι ταρίφες. Shocked Shocked Shocked

Οπα, μάθαμε και την ταρίφα του δικηγόρου για τη νομιμοποίηση του club !!
Ady - Τετ 16 Οκτ 2002, 12:13:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Εχω την εντύπωση οτι αν έχεις νομική προστασία με την ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία του χώρου, τότε τρέχουν αυτοί για σένα, όπως επίσης εσύ δεν πληρώνεις τίποτα, γιατί τους πληρώνεις ήδη κάθε εξάμηνο ή χρόνο.

Ασφαλής πληροφορίες θα έχω εντός της ημέρας από ένα φιλαράκι ασφαλιστή.

Αναμείνατε εις την οθόνη σας.........

Πράγματι αν έχεις νομική προστασία δεν πληρώνεις φράγκο, αλλά όσον αφορά το Επικουρικό Ταμείο, το φιλαράκι μού είπε ότι δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου.
afterlife - Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:09:32
Θέμα δημοσίευσης: Προσοχη στα μηχανακια
Χτες το βραδυ που λετε μολις εχω βγει απο το σπιτι να πας μια βολτα με τον πεζουλα.Λεω κατσε να παω απο την πλατεια να παρω καρτα για το κινητο και φευγω μετα.(Ρεντη).Μολις φτανω στην εισοδο της πλατειας μπροστα μου ενα μηχανακι 125 με δυο ατομα πανω.Σε καποια στιγμη πριν μια αριστερη στροφη (κατω ειχε νερα γιατι εβρεχε...) μου βγαζει δεξι χερι αυτος που καθοταν πισω στο μηχανακι σαν φλας ας πουμε οτι θα παει δεξια.Εγω το πολυ με 30χλμ να πηγαινω.Και εκει που εχω αρχισει να στριβω κανει αποτομα το μηχανακι αριστερα γιατι μαλλον αλλακσε γνωμη και παιρνει την στροφη αριστερα.Αν δεν εκοβα το τιμονι θα τον ειχα παρει απο κατω.Το κοβω δεξια αλλα επειδη ειχε νερα κατς γλιστραει προσπαθω να το μαζεψω αλλα ματαια.Πανω σε μια κολωνα.Απολογισμος:Προφυλακτηρας,ψυγεια μετεωπη καπω και οτι αλλο.Ευτυχως τέλευταια στιγμη εκοψα το τιμονι αριστερα γιατι αλλιςσ θα εσκαγα σε τοιχο.Και ευτυχως επισης πουδεν πηρε ουτε φαναρια ουτε φτερα.Εσκασε κεντρο ακριβως.Τωρα για ζημια υπολογιζω γυρω στα 2000 στην Lion παντα.Το μηχανακι βεβαια μην ρωτησετε αν εμεινε εκει εξαφανιστηκε αλλα για καλη μου τυχη πηρε ενας τυπος το νουμερο και μαλλον θα βγαλω ακρη.Θα δειξει απο δευτερα.Σορρυ για το μεγαλο post.
STELIOS - Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:17:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχη στα μηχανακια
afterlife έγραψε:
.....Τωρα για ζημια υπολογιζω γυρω στα 2000 στην Lion παντα.Το μηχανακι βεβαια μην ρωτησετε αν εμεινε εκει εξαφανιστηκε αλλα για καλη μου τυχη πηρε ενας τυπος το νουμερο και μαλλον θα βγαλω ακρη.Θα δειξει απο δευτερα.Σορρυ για το μεγαλο post.

Τυχερος εισαι κ'εσυ. Κανενας αλλος παιδια που να τρακαρε χθες? Ελατε μη ντρεπεστε, μια παρεα ειμαστε ολοι.
Τελος παντων, αν εχεις και μαρτυρα εισαι καλος, κυνιγισε το δικαστικα δεν ειναι και μικρη η ζημια.
afterlife - Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:19:54
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουρα θα το κυνηγισω.2000 ευρω ειναι αυτα περιπου απο οτι λεωεγω παντα.Απο δευτερα θα παρω την λυπητερη. Τελος παντων.Και ειχα αλλα σχεδια για αυτα τα λεφτα....
volvos - Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ρωτανε πρωτα.....
απο τη στιγμη που δεν εχει σταματησει ο τυπος πρακτικα παπαλλα....
κοινως μπορει να πει οτι δε περασε ποτε απο εκει.
θα μου πεις εχω μαρτυρα...εεε και αυτος θα μαζεψει 5 φιλους του και θα πει οτι εκεινη την ωρα επαιζε μπιριμπα!
επιπλεον απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επαφη ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!
σου λεει το εφευρατε απο το μυαλο σας...δεν θα εχουν και αδικο πολλοι το προσπαθουν.
τι επρεπε να κανεις.

η τραβηγμενη αλλα εγγυημενη λυση---- επρεπε να πας και να...............χτυπησεις το κεφαλι σου στη κολωνα!!!!!πριν απο αυτο λες στο μαρτυρα οτι πονα το κεφαλι σου και πας νοσοκομειο και παιρνεις στοιχεια του.φευγεις χτυπας σε μια κολωνα -λιγο ε-πας νοσοκομειο
λες και στο γιατρο τι επαθες για να σε λυπηθει. εχεις λοιπον στο τσεπακι μια διασειση εστω και ελαφρια απο το τρακαρισμα.
και μετα βουρ αστυνομια με τα χαρτια-εξετασεις για εγκαταλειψη τραυματια!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τελειο βεβαια θα ηταν να φωναξεις επιτοπου ασυνομια..
μονο ετσι τον εχεις στο χερι για να αναγκαστει να κανει δηλωση και βεβαια απο τη στιγμη που θα τον παρει μπατσος να δωσει καταθεση
θα τρεμουν τα ποδια του κωλοπαιδου που νομιζει οτι ειναι ο μαγκας της περιοχης και αυτην την ωρα θα κοκορευεται σε φιλους του.
ασε που αν τον βρουν αμεσως παει αυτοφωρο ολο το σκ το τσογλανι για εγκαταλειψη τραυματια.μιλαμε πλεον νομιζω οτι ειναι κακουργημα!!!!!!!!!

λυση δευτερη αφου δεν ηξερες πρωτη........
. προφανως σαν καινουργιο το τουτου θα εχει νομικη προστασια...
απο πινακιδα ο ασφαλιστης σου μπορει να σου πει τον ιδιοκτητη του οχηματος...
τον παιρνεις τον αρχιζεις στα..@#$@ χωρις ομως στην αρχη να δωσεις τα στοιχεια σου...ωστε αν σε κλασει και σου κλεισει
το τηλ. που ειναι το πθανοτερο να τον περιποιηθεις καταλληλα χωρις αυτος να μαθει ποτε ποιος εισαι! το καλυτερο θα ηταν
να μιλησεις με το πατερα του που πιθανων να σηκωσει το τηλ. κλαιγοντας λιγο για να σε συμπονεσει καινα στειλει το μαλακισμενο
να κανει μια δηλωση...και παλι στο λεω οτι δεν εναι απαραιτητο οτι θα πληρωθεις ....
πας επομενη πρωι πρωι και κανεις μια αρνητικη δηλωση στηνασφλαιστικη με το πως εγινε συμβαν...αφου μιλησεις με κωλοπαιδο που λεω παρακατω για το τι θα δηλωσεις...
αυτοι ετσι ειναι αναγκασμενοι - πρεπει να βοηθησει και ασφαλιστης εδω...- να κυνηγησουν ασφαλιστικη του κωλοπαιδου να κανει και αυτο
δηλωση. αν μπει στο τριπακι το μικρο να κανει δηλωση το πιθανοτερο ειναι να κανει θετικη μετα δεν εχει νοημα αφου το μπονους του θα ανεβει
ειτε κανει θετικη ειτε αρνητικη 2 μοναδες........

λυση τριτη και καλυτερη........
αφου συνενοηθεις με πατερα βλαμενου και εφοσον σε συμπονεσουν κανονιζεις με κωλοπαιδο ερχεται εκει που εχεις αυτοκινητο και
τραβας μια γρατζουνια το παπι στο αριστερο φτερο σου ετσι ωστε να πεις οτι σε εκλεισε απο αριστερα-αρα σε εχει δεξια- και το εριξες
δεξια στη κολωνα.......του πληρωνεις το βαψιμο του παπιου και ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ για να καλυφθεις σιγουρα....

αν δε εχει φιλικο διακανονισμο κανεις εσυ μια αρνητικη δηλωση και αυτος μια θετικη στις εταιρειες σας και πληρωνεσαι απο τη δικια σου
οποτε γλυτωνεις απειρη ταλαιπωρια και επιπλεον και επαφη να μην υπαρχει αλλιως θα σε αντιμετωπισει η δικια σου ετιαρεια -εαν εχεις
καμια σοβαρη και εχεις και γνωστο ασφαλιστη που θελει να καει μαζι σου.....
το να καει κολλαει οτι σε τετοιες καταστασεις ο ασφαλιστης μπορει να κανει οτι θελει αλλα ισως χρειαστει να καψει καποιο κονε του
στην εταιρεια για παρτη σου πραγμα χλωμο συνηθως....

κουραγιο σε περιμενει γολγοθας....

υ.γ αστυνομια δε φανταζομαι να σου εκοψε να καλεσεις επιτοπου να καταγραψει συμβαν οποτε σε συνδιασμο με μαρτυρα και το......
κεφαλι που ποναει να του κλεισεις το σπιτι του μαλακισμενου..............................................
ελπιζω τουλαχιστον απο αυτα που εγραψα να τη γλυτωσει καποιος αλλος απο εσας
vinman - Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
....Τα λεφτα και τα "σιδερα"μαζευονται......οι ζωες οχι.......ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσες να παθεις(για σκεψου οτι χωρις δικη σου υπαιτιοτητα θα μπορουσες να τους ειχες χτυπησει....και αντε βρες το δικιο σου μετα....)παντως νομικα και εφοσον εχεις τον αριθμο απο το μηχανακι μπορεις να τον κυνηγησεις και να δικαιωθεις.....
afterlife - Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?
vinman - Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:06:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο που βρηκες ακρη γιατι ηταν κριμα να παρεις το κοστος πανω σου...οσο για την lion λογικα πρεπει να δινει γιατι απο οτι ξερω οι αλλες επισημες αντιπροσωπειες της peugeot στην Αθηνα δινουν αυτοκινητο αντικαταστασης για επισκευες που διαρκουν ανω των δυο ημερων.
STELIOS - Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
afterlife έγραψε:
...Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?

Aν εχει διαθεσιμο θα σου δωσει.
vinman - Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
afterlife έγραψε:
...Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?

Aν εχει διαθεσιμο θα σου δωσει.

Το καλυτερο ειναι να προγραμματισεις την επισκευη σου να την κανεις σε συννενοηση με την lion ωστε να εχεις κλεισει απο πριν ημερομηνια για να σου δωσουν και σιγουρα αυτοκινητο αντικαταστασης.
ROM206 - Σαβ 26 Φεβ 2005, 19:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΘΕΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΡΙΑ.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FIAT BRAVO ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΣΤΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ BRAVO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ BRAVO ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛ©Σ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ.ΚΡΙΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ BRAVO ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ(ΖΑΝΤΙΚΟ, ΣΠΟΙΛΕΡ Κ.Λ)
vinman - Σαβ 26 Φεβ 2005, 19:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΘΕΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΡΙΑ.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FIAT BRAVO ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΣΤΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ BRAVO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ BRAVO ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛ©Σ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ.ΚΡΙΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ BRAVO ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ(ΖΑΝΤΙΚΟ, ΣΠΟΙΛΕΡ Κ.Λ)

Πολυ τυχερος.....ηταν κατι που θα μπορουσε να συμβει σε ολους μας χωρις απαραιτητα να το γλιτωναμε οπως εσυ...!!! Very happy Very happy
DimiP - Σαβ 26 Φεβ 2005, 23:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
afterlife έγραψε:
Σιγουρα θα το κυνηγισω.2000 ευρω ειναι αυτα περιπου απο οτι λεωεγω παντα.Απο δευτερα θα παρω την λυπητερη. Τελος παντων.Και ειχα αλλα σχεδια για αυτα τα λεφτα....

περαστικα για το ατυχημα, καπου εκει να υπολογιζεις τα λεφτα που θα χρειαστεις -δικιο εχεις Crying or Very sad
DimiP - Σαβ 26 Φεβ 2005, 23:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
φιλε μου ρωτανε πρωτα.....
απο τη στιγμη που δεν εχει σταματησει ο τυπος πρακτικα παπαλλα....
κοινως μπορει να πει οτι δε περασε ποτε απο εκει.
θα μου πεις εχω μαρτυρα...εεε και αυτος θα μαζεψει 5 φιλους του και θα πει οτι εκεινη την ωρα επαιζε μπιριμπα!
επιπλεον απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επαφη ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!
σου λεει το εφευρατε απο το μυαλο σας...δεν θα εχουν και αδικο πολλοι το προσπαθουν.
τι επρεπε να κανεις.

η τραβηγμενη αλλα εγγυημενη λυση---- επρεπε να πας και να...............χτυπησεις το κεφαλι σου στη κολωνα!!!!!πριν απο αυτο λες στο μαρτυρα οτι πονα το κεφαλι σου και πας νοσοκομειο και παιρνεις στοιχεια του.φευγεις χτυπας σε μια κολωνα -λιγο ε-πας νοσοκομειο
λες και στο γιατρο τι επαθες για να σε λυπηθει. εχεις λοιπον στο τσεπακι μια διασειση εστω και ελαφρια απο το τρακαρισμα.
και μετα βουρ αστυνομια με τα χαρτια-εξετασεις για εγκαταλειψη τραυματια!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τελειο βεβαια θα ηταν να φωναξεις επιτοπου ασυνομια..
μονο ετσι τον εχεις στο χερι για να αναγκαστει να κανει δηλωση και βεβαια απο τη στιγμη που θα τον παρει μπατσος να δωσει καταθεση
θα τρεμουν τα ποδια του κωλοπαιδου που νομιζει οτι ειναι ο μαγκας της περιοχης και αυτην την ωρα θα κοκορευεται σε φιλους του.
ασε που αν τον βρουν αμεσως παει αυτοφωρο ολο το σκ το τσογλανι για εγκαταλειψη τραυματια.μιλαμε πλεον νομιζω οτι ειναι κακουργημα!!!!!!!!!

λυση δευτερη αφου δεν ηξερες πρωτη........
. προφανως σαν καινουργιο το τουτου θα εχει νομικη προστασια...
απο πινακιδα ο ασφαλιστης σου μπορει να σου πει τον ιδιοκτητη του οχηματος...
τον παιρνεις τον αρχιζεις στα..@#$@ χωρις ομως στην αρχη να δωσεις τα στοιχεια σου...ωστε αν σε κλασει και σου κλεισει
το τηλ. που ειναι το πθανοτερο να τον περιποιηθεις καταλληλα χωρις αυτος να μαθει ποτε ποιος εισαι! το καλυτερο θα ηταν
να μιλησεις με το πατερα του που πιθανων να σηκωσει το τηλ. κλαιγοντας λιγο για να σε συμπονεσει καινα στειλει το μαλακισμενο
να κανει μια δηλωση...και παλι στο λεω οτι δεν εναι απαραιτητο οτι θα πληρωθεις ....
πας επομενη πρωι πρωι και κανεις μια αρνητικη δηλωση στηνασφλαιστικη με το πως εγινε συμβαν...αφου μιλησεις με κωλοπαιδο που λεω παρακατω για το τι θα δηλωσεις...
αυτοι ετσι ειναι αναγκασμενοι - πρεπει να βοηθησει και ασφαλιστης εδω...- να κυνηγησουν ασφαλιστικη του κωλοπαιδου να κανει και αυτο
δηλωση. αν μπει στο τριπακι το μικρο να κανει δηλωση το πιθανοτερο ειναι να κανει θετικη μετα δεν εχει νοημα αφου το μπονους του θα ανεβει
ειτε κανει θετικη ειτε αρνητικη 2 μοναδες........

λυση τριτη και καλυτερη........
αφου συνενοηθεις με πατερα βλαμενου και εφοσον σε συμπονεσουν κανονιζεις με κωλοπαιδο ερχεται εκει που εχεις αυτοκινητο και
τραβας μια γρατζουνια το παπι στο αριστερο φτερο σου ετσι ωστε να πεις οτι σε εκλεισε απο αριστερα-αρα σε εχει δεξια- και το εριξες
δεξια στη κολωνα.......του πληρωνεις το βαψιμο του παπιου και ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ για να καλυφθεις σιγουρα....

αν δε εχει φιλικο διακανονισμο κανεις εσυ μια αρνητικη δηλωση και αυτος μια θετικη στις εταιρειες σας και πληρωνεσαι απο τη δικια σου
οποτε γλυτωνεις απειρη ταλαιπωρια και επιπλεον και επαφη να μην υπαρχει αλλιως θα σε αντιμετωπισει η δικια σου ετιαρεια -εαν εχεις
καμια σοβαρη και εχεις και γνωστο ασφαλιστη που θελει να καει μαζι σου.....
το να καει κολλαει οτι σε τετοιες καταστασεις ο ασφαλιστης μπορει να κανει οτι θελει αλλα ισως χρειαστει να καψει καποιο κονε του
στην εταιρεια για παρτη σου πραγμα χλωμο συνηθως....

κουραγιο σε περιμενει γολγοθας....

υ.γ αστυνομια δε φανταζομαι να σου εκοψε να καλεσεις επιτοπου να καταγραψει συμβαν οποτε σε συνδιασμο με μαρτυρα και το......
κεφαλι που ποναει να του κλεισεις το σπιτι του μαλακισμενου..............................................
ελπιζω τουλαχιστον απο αυτα που εγραψα να τη γλυτωσει καποιος αλλος απο εσας

ή εισαι ασφαλιστης, ή έχεις γνωστό που δουλευει ασφαλιστής ή έχεις εμπλακει σε καμποσα ατυχηματα ή εχεις μεγαλη...φαντασια.

καλα ρε συ, πως τα σκεφτηκες ολα αυτα τα σεναρια;
μπραβο παντως που ξερεις τοσα για το θεμα.
να πως την αληθεια , πανω στον πανικο και το 1ο σοκ του ατυχηματος δεν σκεφτομαστε ολα αυτα, πολλες φορες για μικροζημιες τα κανονιζουμε οπως οπως και φευγουμε.
μακαρι να ειχαμε το μυαλο να τα κανονισουμε οπως πρεπει αλλα αυτο μαλλον προυποθετει πολλα ατυχηματα που φερνουν καποια ανεση χειρισμων και συνηθεια στο τι κανεις , ποτε και που. Wink
volvos - Κυρ 27 Φεβ 2005, 02:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
dimip ολα που ειπες ισχυουν συν το οτι σα μηχ. μηχανικος εχω δουλεψει πραγματογνωμονας και εχω δει 5 πραγματα παραπανω ....
αυτο δε για φαντασια σκεψου μονο οτι οταν περιεγραφα πριν χρονια στον υπευθυνο των πραγματογνωμωνων μιας εταιρειας τη 1η περιπτωση και του τι να κανεις για να του κλεισεις το σπιτι του αλλουνου αναψε τσιγαρο και μου μιλησε την αλλη μερα Laughing

φιλε afterlife στο ξαναλεω προσεχε γιατι αν δεν υπαρχει επαφη αναμεσα στους εμπλεκομενους και η ασφαλιστικη του αλλου ειναι καμια κουκουρουκου θα μπλεξεις.μην επαναπαυθεις αν σου πουν ολα οκ. μετα θα στη φερουν.ποια εταιρεια ειναι By the way?..εχουν ξυπνησει παιδια οι ασφαλιστικες δε μασανε κουτοχορτο πια....

θα πω ενα αλλο απλο παραδειγμα...bmw 318 πηρε 3 παρκαρισμενα σβαρνα πριν 1χρονο... ο τυπος περιμενε και πριν λιγο καιρο δηλωσε κλοπη και πηγε και το εθαψε στη θηβα......
το που πως και γιατι δεν ειναι προς συζητηση αλλα το αυτοκινητο βρεθηκε και ο τυπος τωρα τρεχειιιιιιιιιιιιι
DIMCHRI - Κυρ 27 Φεβ 2005, 08:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
afterlife έγραψε:
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?

η lion δεν δίνει αυτοκίνητο όσο κρατάει η επισκευή.

Νομίζω ότι η ζημιά θα σου πάει πάνω από 2 χιλιάρικα , εγώ υπολογίζω στα (3500),

ΚΑΙ μάλλον θα σου πουν ότι θα το κρατήσουν κανένα μήνα και...γιατί έχουν πολύ δουλειά.
eve - Κυρ 27 Φεβ 2005, 10:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
afterlife έγραψε:

Ευχομαι να δικαιωθείς.Περαστικά σου,οι υλικές ζημιές γιατρεύονται γρήγορα... Exclamation

Όσο για το αυτοκίνητο της Lion,καλό θα ήταν να συννενοηθείς μαζί τους.
Very happy
underage - Κυρ 27 Φεβ 2005, 11:25:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχη στα μηχανακια
afterlife έγραψε:
Λεω κατσε να παω απο την πλατεια να παρω καρτα για το κινητο και φευγω μετα.Μολις φτανω στην εισοδο της πλατειας .....

Εκείνο το σημείο και γενικώς η Αγ. Ελευθερίου είναι κόλαση και για αυτοκίνητα και για πεζούς. Evil
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πετύχει πεζούς, με μηχανάκια ή ποδήλατα - μακαρίτες στη μέση του δρόμου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σου εύχομαι να βρεις άκρη με το μηχανάκι και να ξεμπερδέψεις γρήγορα
vinman - Τρι 08 Μάρ 2005, 19:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
...Χθες το βραδυ σε στενο στο Ιλιον ενα yugo παραβιασε stop και επεσε πανω σε ενα 206 τριθυρο,μαυρο που το οδηγουσε γυναικα.
Ο τυπος απο το yugo ζηταγε τα ρεστα στην αρχη επιτιθεμενος με βαριες εκφρασεις στην οδηγο του 206...βλεπεται νομιζε ο τυπος οτι ως δεξιος ειχε προτεραιοτητα (μετα ειδε το stop!!!) και φυσικα τον βολεψε το γεγονος οτι ηταν γυναικα η αλλη οδηγος.Ομως η κοπελια απο το 206 δεν μασησε και τον εβαλε στην θεση του χωρις να χρειαστει να παρεμβουν οι ''γνωστοι θιασωτες'' ατυχηματων που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια μετα απο καθε ηχο τρακαρισματος!!
Ευτυχως δεν χτυπησε κανεις ομως το 206 ειχε στραπατσαριστει απο την δεξια πλευρα σχεδον ολο Sad Sad Sad
vinman - Τετ 09 Μάρ 2005, 05:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
Και μια δημοσιευση που δυστυχως μας υπενθυμιζει οτι η πρωτη αιτια θανατου καθε χρονο στην Ελλαδα για νεους εως 24 ετων ειναι τα τροχαια ατυχηματα Crying or Very sad

.....πηγη περιοδικο auto triti...

Νεοτερη ερευνα που ειδε το φως της δημοσιοτητας επιβεβαιωνει κατι που ολοι ειχαμε υποψιαστει,οταν ακουγαμε τις ειδησεις για τροχαια ατυχηματα....
Συμφωνα με την ερευνα τα τροχαια ατυχηματα αποτελουν την πρωτη αιτια θανατου νεων στην χωρα μας.Περισσοτεροι απο 600 νεοι εως 24 ετων χανουν την ζωη τους καθε χρονο στους ελληνικους δρομους............

vinman - Τετ 09 Μάρ 2005, 08:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης ψαχνοντας βρηκα ακομα ενα σχετικο θεμα που ειναι ακομα πιο λυπηρο γιατι αναφερεται σε ηλικιες απο 1 εως 14 ετων...... Crying or Very sad Crying or Very sad

....πηγη περιοδικο auto triti.....

Η χωρα μας κραταει ακομα ενα θλιβερο ρεκορ,αφου βρισκεται στις πρωτες θεσεις σε θανατους παιδιων απο τροχαια ατυχηματα.
Στην Ελλαδα σκοτωνονται περιπου 40 παιδια το μηνα (480 το χρονο.....),διοτι δεν φορουν ζωνη στο αυτοκινητο η'δεν καθονται σε ειδικα καθισματα,η'εξαιτιας ατυχηματων με ποδηλατα και μηχανακια.
Η ερευνα πραγματοποιηθηκε στις χωρες του οργανισμου για την οικονομικη συνεργασια και αναπτυξη (ΟΟΣΑ)και αφορα παιδια ηλικιας 1 εως 14 χρονων,οπου η Ελλαδα ειναι πεμπτη στην καταταξη σε θανατους παιδιων απο τροχαια......

Οντως πολυ ασχημες και θλιβερες ''πρωτιες''για την χωρα μας....και το πιο ασχημο ειναι οτι δυστυχως δεν αλλαζει τιποτα προς το καλυτερο.... Sad
LuNa - Τετ 09 Μάρ 2005, 09:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμ τώρα έπεσε το μάτι μου σε αυτό το θέμα....
είπα να αδράξω λοιπόν την ευκαιρία και να σας πω (για όσους δεν το ξέρουν) ότι αν κοπανήσεις κάποιον από πίσω δεν είσαι πάντα αυτός που θα πληρώσει!! (τουλάχιστον, δεν πληρώνεις τα πάντα!)

Η εμπειρία μου....
Οδηγώ επί της Πειραιώς και ξαφνικά ανακαλύπτω τελευταία στιγμή ότι υπάρχουν σταματημένα δύο οχήματα στην αριστερή πλευρά του δρόμου με πρόθεση να κάνει αναστροφή ο πρώτος και να μπει στο Practiker σε άνοιγμα νησίδας και ΕΝΩ έχει απαγορευτική σήμανση.... (δύο πινακίδες, η μία απαγορεύει την επιτόπου και η άλλη την αριστερή στροφή)
Αφού δεν προλαβαίνω να σταματήσω, δεν μπορώ να κάνω και δεξιά γιατί θα πέσω πάνω σε ένα μηχανάκι που ερχόταν, τελικώς κοπάνησα ελαφρώς τον δεύτερο (που αξίζει να επισημάνω ότι δεν δούλευε και το ένα εκ των δύο stop του)

Βγήκαν και οι δύο από το αμάξι και η συνέχεια φυσικά ήταν να με ξεκινήσουν και οι δύο στα μπινελίκια (εκμεταλλευόμενοι πάντα και το γεγονός ότι είμαι γυναίκα)
Μόλις εγώ δεν μάσησα και είπα στον πρώτο ότι είναι ο υπαίτιος του ατυχήματος και έχει ευθύνη γιατί παράνομα σταμάτησε σε κεντρική αρτηρία χωρίς λόγο, ο τυπάκος άρχισε να μαζεύεται....
Κάλεσα την τροχαία....
Ο πρώτος τύπος είπε δεν μπορεί να περιμένει και τα μαζεύει να φύγει (ενώ είχε και ζημιά μιας που από το χτύπημα που έκανα στον δεύτερο, έπεσε πάνω του και του έσπασε ένα φανάρι)
όταν του ζήτησα τα στοιχεία του, προκλητικά μου έδειξε τις πινακίδες του και μου είπε "αυτά είναι, πάρτα" και φεύγει!!
Φυσικά..... ταπηροκρανιόθηκα Evil και αποφάσισα ότι δεν θα μείνει έτσι αυτό....

Να μη σας τα πολυλογώ....
Κυνηγώντας την κατάσταση (περισσότερο από τσατίλα για τη συμπεριφορά και των δύο που αμέσως να μου τα χώσουν ενώ ουσιαστικά έφταιγαν και οι δύο, ο ένας εντελώς παράνομος και ο άλλος χωρίς φώτα stop) η ασφαλιστική μου έδωσε μια συνυπαιτιότητα 50-50!!!

Πλήρωσα μεν, αλλά όχι όλο το ποσό της ζημιάς που έπαθα και ειλικρινά το θεωρώ "κάτι"!
Γιαυτό καλό είναι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, όσο μικρό ή μεγάλο είναι, να καλούμε την τροχαία να πάρει καταθέσεις, να κάνει το σχεδιάγραμμα κλπ κλπ και κυρίως..... να μη μασάμε εκτός και αν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όντως κάναμε μ*λακία!
crusader - Τετ 09 Μάρ 2005, 11:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Δυσάρεστη εμπειρία (όπως κάθε ατύχημα) αλλά το χειρίστικες πολύ καλά Αναστασία! Wink
Το βασικότερο πιστεύω σε περίπτωση ατυχήματος είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου πρώτα και μετά να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες (στοιχεία εμπλεκομένων, τροχαία κτλ.).
darampa - Τετ 09 Μάρ 2005, 11:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σε περίπτωση ατυχήματος η τροχαία απλά κάνει καταγραφή του συμβάντος. Δε βγάζει πόρισμα για το ποιος έφταιγε....
Πόρισμα βγάζει μόνο σε περίπτωση τραυματισμού οδηγού - επιβατών.
Όμως είναι απαραίτητο να ρθει για να κάνει καταγραφή του συμβάντος και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα με τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Καλό είναι η ασφαλιστική εταιρεί να υποστηρίζει και την φιλική δήλωση γιατί αμα δε φταίμε τα πέρνουμε τα χρήματα από την ασφαλιστική μας χωρίς τρέξιμο και μετα οι ασφαλιστικες τα βρίσκουν μεταξύ τους.
Stevon - Τετ 09 Μάρ 2005, 12:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν περιστατικό πρίν απο περίπου 1&1/2 μήνα....δυστηχώς συνέβη σε εμένα.
Και ενώ πήγαινα να πάρω χαρωπός-χαρωπός το του-τού μου ύστερα απο διασκέδαση , διαπιστώνω Shocked ότι η εμπρός κωλο-BMW με έχει καβαλήσει κυριολεκτικά !!!Το μοναδικό που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ήταν φωτογραφια μέσω του κινητού μπάς και το δεχθούν για στοιχείο Crying or Very sad επόμενη κίνηση τηλ/νο του βρ@μο-μπάτσους (μπάς και έρθουν) η απάντηση ήταν ότι αφού δεν υπάρχει ατύχημα να ψάξω στις γύρω πολυκατοικίες και να βρώ ποιανού είναι η Bmw Laughing !! ενοείται ακολούθησαν τα γνωστά γα**σταυρίδια τηλ/κα αλά το αποτελεσμα ήταν το γνωστό.
Ενοείται οτί μετά απο αυτά δήλωση και φωτογραφίες έφθασαν στην Ασφαλιστική βρήκαμε τον θεωρητικά υπέυθυνο ο οποιος δεν το δέχθηκε (φυσικά)!!Λέω και εγώ δεν θα τον αφήσω έτσι να πάμε δικαστικά ΑΛΛΑ (εν το μεταξύ την διαδικασία την έχω σταματήσει πλέον)το αποτέλεσμα είναι να μου πούν ότι μπορεί να πάρει έως και 3χρόνια για να λυθεί και επίσης ότι ο άλλος μπορεί να γυρίσει την δήλωση αρνητικά δηλαδή ότι το σφήνωσα έγω το αυτ/το μου εκέι και ζητάω και τα ρέστα......... Evil Evil Evil Twisted evil

Αποτέλεσμα ζημιάς βάψιμο προφυλακτήρα αντικατάσταση στο <<μάγουλο>> βάσεις προφυλακτήρα , βάσεις φαναριών και κάτι άλλα ψιλά....σύνολο = αρκετά λεφτά απο το τίποτα!!!!

Υ.Γ:Sοrry για το τεράστιο post αλλά δεν μπορούσα να μην τα γράψω...
volvos - Τετ 09 Μάρ 2005, 12:48:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΟΠΩς ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Π.Χ ΑΠΟ ΣΤΟΠ....
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΙΑσ ΧΡΗΣΕΩΣ 6ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΦΩΤ.ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

οι φωτογραφιες αποτελουν αποδεικτικο στοιχειο πλεον παντου...
πολυ απλα αναστασια αν επαιρνες φωτο τα αυτοκινητα οπως ηταν στη σειρα με το τυπα να εχει σταματησει στην αριστερη παρανομα τα πραγματα ισως ηταν ακομα καλυτερα......
επισης ο φιλικος διακανονισμος ισχυει μονο οταν συμφωνουν και οι 2 - δεν ισχυει για πανω απο 2 εμπλεκομενους-
αν ο αλλος δεν παραδεχεται ευθυνη του και κανει αρνητικη δηλωση παπαλα.......
επισης πλεον δεν χρειαζεται απαραιτητα φιλικος διακανονισμος.... παει ο αλλος κανει μια θετικη δηλωση στην εταιρεια του και εσυ μια αρνητικη-αν στη ζητησουν- στη δικη σου και πληρωνεσαι απο τη δικη σου και ολα οκ...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες