ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Οσοι απο τους συμφορουμαδες βρεθειτε στην Βεροια εχουμε συγκεντρωση μετα το περας τους αγωνα στην Ναουσα στο παρκο Αγ.Νικολαος οπου ειναι και ο τερματισμος. |
mick206 έγραψε: |
Μετα την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ απο τον απεσταλμένο του 206Club Βορείου Ελλάδος στην Κοζάνη φίλτατο ΝΙΚΟΣ αναλαμβάνει ο απεσταλμένος του 206Club στην Νότια Ελλάδα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε ΝΙΚΟΣ για πες μας σε παρακαλώ... Αυτόν τον Πάπιστα θα τον δούμε ποτέ σε αγώνες rallye;;; Μεγάλο ταλέντο αυτό το παιδί αλλα τον έχουν φάει οι γυναίκες ρε παιδί μου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε να δούμε πώς πάνε με την ταυτότητα στο στόμα μερικοί μερικοί! ![]() Γκαλφάκο καλή επιτυχία σου εύχομαι! (Αν και είναι δεδομένη! ) ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
εγώ θα κάνω τον αγώνα με το αδερφι μου. |
Skull έγραψε: |
Πολυ ωραια, αλλα μαλον σε λαθος συζητηση το εγραψες.... ![]() Μαλον θα παρεβρεθω και για να checkαρω και τις ωρες: απο το Πολυδεντρι ξεκινατε 11:06 και απο Αγ.Νικολαω 13:51!Σωστα??? Τελος,στο καπακι θα ειναι τα κυπελακια??? ![]() |
glf έγραψε: |
NIKO, επειδή το kangoo θα υποστηρίζει ήδη 2 renault, λέω να πάω από τον Pony Express να αφήσω τα λάστιχα οπότε μπορείς αβάδιστα να πάρεις τ' @@ μου... που μου θές και κακάο... |
glf έγραψε: | ||
Ναι, μεταφέρω εδώ τη συζήτηση. Ηταν βράδυ.. είχα πιει και κάτι παραπάνω... ![]() Τα ωράρια ούτε που τα ξέρω... για να καταλάβεις πόσο χύμα πάω, ο αδερφός μου δεν έχει ξαναδει καρνε στη ζωή του και ούτε που του είπα τίποτα.. εκείνη την ώρα θα του λέω να γράφει χρόνο παρουσίασης και να μου λέει τι γίνεται. Για κύπελλο δύσκολα τα πράματα, τώρα τρέχουν όλοι οι καλοί με Ν/2 στη Β.Ελλάδα, ήτοι Ματθαίου και Τρατσέλλας από Σαλόνικα και ο Αγγλόπουλος από τη Λάρισα, οπότε πάμε και ότι γίνει. Βασικά επειδή θα έρθουν όλα τα πληρώματα από Κοζάνη, θέλω να δω ποιους θα πατήσω ![]() |
Skull έγραψε: |
Αν θες την αλλη φορα να πας εντελως χυμα παρε εμενα για συνοδηγο!!! ![]() Να δουμε ομως ποιος θα σου διαβαζει τις σημειωσεις!!!! ![]() ![]() |
MR2 έγραψε: |
Η κοπελια δεξια....τι λεει...
ειναι στο service?????? αααα ρε νικο παντα καπου χωμενος εισαι.... |
glf έγραψε: | ||
Εφη σε χρειαζόμαστε στο service μας. Δε μπορώ να πω από δω ποια θα είναι τα καθήκοντά σου γιατι θα την πέσει ο Πάπιστας.. Αν ενδιαφέρεσαι και βάζεις τους αγώνες πάνω από το πτυχίο και τα ζωντανά σου, στείλε pm. Γνώσεις μαγειρικής θα εκτιμηθούν επιπλέον. |
Γκαλφα, ποσα και τι δινεις?
Αμα αξιζει κατι, τα παραταω ολα... Και ετσι που ειμαι τωρα μπορω να τ' αλλαξω ολα, ακομα και πολη...Βρειτε μου καλη υπηρεσια για μεταταξη...και ερχομαι... Και αμα ανεβω θα σου κανω κονε να ειμαστε μονο γυναικες... που να σκασει ο αλλος..... |
Γκαλφα, ποσα και τι δινεις?
Αμα αξιζει κατι, τα παραταω ολα... Και ετσι που ειμαι τωρα μπορω να τ' αλλαξω ολα, ακομα και πολη...Βρειτε μου καλη υπηρεσια για μεταταξη...και ερχομαι... Και αμα ανεβω θα σου κανω κονε να ειμαστε μονο γυναικες... που να σκασει ο αλλος..... |