teoman έγραψε: |
Δοκίμασε να διαβάσεις το super topic "Φονικό πατάκι" ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Πηγα σημερα το βαλαμα στο computer δεν εδειξε τιποτα!
Η ντιζα ειναι μια χαρα , το πενταλ εχει σωστη διαδρομη , η πεταλουδα καθαρη ! Αρα.... Ελπιζουμε να μην το ξανακανει ! |
Μαλλον ο μηχανικος μου( που σαι Αντρεα που θες κ το Civic του) που μου ψεκασε την πεταλουδα με λιγο καθαριστικο την εκανε τη δουλεια του ! |
Daloup-man έγραψε: | ||
Έλα ρε Φίλιππε! Εννοείς οτι σου ψέκασε τη πεταλούδα και αυτός έφταιγε που κόλλησε το γκάζι ή στο έφτιαξε ψεκάζοντας την πεταλούδα γιατί δεν κατάλαβα! Υ.Γ.:Το vti μάλλον θα το πάρω μέχρι την Παρασκευή! |
PHSYBORG έγραψε: | ||||
Εννοω οτι την καθαρισε κ εφτιαξε !Ηλιας rulezzzz ![]() το VTi me ta 160 ? κ το 206 ???παει για την sister? ![]() |
Εκει που πηγαινα , παταω τερμα γκαζι ,συμπλεκτη για αλλαγη απο 2α σε 3η αφηνω γκαζι αλλα το πεταλι εμεινε τερμα κατω κ το αμαξι γκαζωνε κ χτυπαγα κοφτες !
Με τα πολλα ξεκολλησε ! Μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δηλαδη μολις πατησω ολο το γκαζι κολλαει κ δεν επανερχεται ! Δεν γκαζονι μονο του σιγα σιγα αλλα μενει τερμα το γκαζι μολις το πατησω ολο κ δεν επανερχεται ! Εχει συμβει σε κανεναν ?? Εχει ακουσει κανεις τιποτα ? Περναει απο το μυαλο μου : ντιζα - πεταλουδα κ οπως ειπε κ ο Μακης ισως ποντεσιομετεο γκαζιου ! ![]() ![]() ![]() |
1,4 ειμαι !
Πλαστικο κατω απο το πενταλ ? χμμμμ νομιζω το κοιταξε ο μηχανικος .θα το ξανακοιταξω ! ![]() |