gskarmou έγραψε: |
Το νερό αν και καταλαμβάνει όγκο εξατμίζεται με κέρδος -σκορτσαρίσματα ,σβησίματα και άδειο ρεζερβουαρ σε χρόνο dt |
Για να βεβαιωθείς πρόσεχε την εξάτμιση σου .
Οταν σταματάς τσεκαρε την,, *αν είναι υγρή και στάζει νεράκι ,, άλλαξε βενζινάδικο ... |
Αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο τότε σήκωνε που και που το πόδι απο το γκάζι ![]() ![]() ![]() |
Tα φτιαγμένα καίνε λίγη βενζίνη παραπάνω ....αλλά όταν έχει και νερό η βενζίνη << υπερκατανάλωση>> ![]() Το νερό αν και καταλαμβάνει όγκο εξατμίζεται με κέρδος -σκορτσαρίσματα ,σβησίματα και άδειο ρεζερβουαρ σε χρόνο dt Για να βεβαιωθείς πρόσεχε την εξάτμιση σου . Οταν σταματάς τσεκαρε την,, *αν είναι υγρή και στάζει νεράκι ,, άλλαξε βενζινάδικο ... Αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο τότε σήκωνε που και που το πόδι απο το γκάζι ![]() ![]() ![]() * Αυτο σε άλλη περίπτωση είναι καλό ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Δευτερα πρωι φευγω απο Χαλκιδα πρωι πρωι
για να παω στην δουλεια μου και καθως πηρα ολα τα απαραιτητα και με την τσιμπλα στο ματι μπαινω στο αυτοκινητο μου για να ερθω Αθηνα. παω να βαλω μπροστα περνει κανονικα,βαζω οπισθεν για να βγω, παταω γκαζι και ...ΤΖΟΥΠ ![]() ![]() ![]() ![]() σβηνει ![]() παω να ξαναβαλω μπρος τιποτα.Μετα απο 3-4 προσπαθειες ξαναπερνει και με το που ξαναπαταω γκαζι εσβησε και παλι! τι εγινε ρε γ@@@το λεω προσπαθω ασκοπα να βρω κατι κοιταω οτι εχει βενζινη (λιγο βεβαια- περιπου στην μεση του τελευταιου τετραγωνου)και φευγω με αλλο αυτοκινητο για αθηνα.μετα απο λιγες ωρες μου λεει ο πατερας μου οτι εχει ερθει η οδικη βοηθεια για να δει τι συμβαινει!ευτυχως δεν βαρεθηκε να ψαξει τι εχει και μετα απο αρκετη ωρα ψαξιματος του ειπε πως το αυτοκινητο δεν εχει βενζινη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πηγαν και πηραν λοιπον βενζινη για να δουν αν ειναι οντως ετσι,την βαζουν στο αυτοκινητο και περνει με την μια ![]() οταν μου ειπε οτι δεν ειχε βενζινη θυμηθηκα πως 1-2 μερες πριν ειχα γεμισει το ντεποζιτο απο ενα βενζιναδικο ελιν. επισης ο μετρητης ελεγε πως ειχε βενζινη ακομα μεσα(λιγη αλλα ειχε). Μηπως η βενζινη ηταν τοσο καθαρη που περιειχε οτι αλλο θες εκτος απο βενζινη και ειχε κατσει στον πατο του ντεποζιτου ετσι ωστε να μην περνει μπρος? αν ναι ,θα εχω προβλημα με το ρεζερβουαρ?θα εχει μεσα νερο ή οτι αλλο ειναι αυτο που εχει ή φευγει σιγα σιγα με μερικα γεμισματα ![]() ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: |
ΠΑΝΤΩΣ καλου κακου, το μοτερ σου το αλλαξες,τρομπα βενζινης αλλαξες?
σιγα μην αλλαξω και μοτερ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τρομπα βενζινης μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται |
kanelj έγραψε: | ||
|
Ntinos έγραψε: | ||||
καλα μην εισαι τοσο σιγουρος,κατα 99% πρεπει ναλλαξεις, απο 1,4 σε 1,6 δεν πηγες? |