PSClub - Hellas

Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις - Yahoo messenger

Skull - Τρι 13 Απρ 2004, 20:00:28
Θέμα δημοσίευσης: Yahoo messenger
Μηπως θα επρεπε οταν ειναι να προσθεσεις στο προφιλ σου το yahoo messenger θα πρεπει να εισαγεις μονο το ID χωρις το @yahoo.com ??

π.χ. προσπαθουσα να μπω στου zzzleepy και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει ο zzzleepy@yahoo.gr!!!Μηπως θα επρεπε να πληκτρολογησει μονο το zzleepy ας πουμε???
kovac - Τρι 13 Απρ 2004, 20:10:27
Θέμα δημοσίευσης: Re: Yahoo messenger
Skull έγραψε:
Μηπως θα επρεπε οταν ειναι να προσθεσεις στο προφιλ σου το yahoo messenger θα πρεπει να εισαγεις μονο το ID χωρις το @yahoo.com ??

π.χ. προσπαθουσα να μπω στου zzzleepy και μου ελεγε οτι δεν υπαρχει ο zzzleepy@yahoo.gr!!!Μηπως θα επρεπε να πληκτρολογησει μονο το zzleepy ας πουμε???

Γιάννη...ερωτήσεις/παρατηρήσεις/νέα σχετικά με το forum! Razz Razz
Αλλά οκ, καταλαβαίνω πως το κάνεις επειδή είναι πολλοί που χρησιμοποιούν το messenger. Άλλωστε υπάρχει και δυνατότητα στο προφίλ μας εδώ στο κλουμπ για προβολή της ID του messenger. Very happy

Και να σου απαντήσω...ναι μόνο το ID (nickname) βάζεις και τα κάνει τα κονέ μόνο του. Very happy Wink
zzzleepy - Τρι 13 Απρ 2004, 20:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το YahooID μου είναι zzzleepyxs@yahoo.gr κι όχι zzzleepy@yahoo.gr. Για ξαναπροσπάθησε...
kovac - Τρι 13 Απρ 2004, 20:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το YahooID μου είναι zzzleepyxs@yahoo.gr κι όχι zzzleepy@yahoo.gr. Για ξαναπροσπάθησε...

Καλά βρε Γιάννη...λάθος ID έβαζες???????????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Razz Razz Razz Razz Razz Wink
Skull - Τετ 14 Απρ 2004, 12:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:

Oχι ρε το σωστο εγραψα παραδειγματικα μιλουσα.... Razz

Απλα επρεπε να εγραφες σκετο zzzleepyxs ,καταλαβες??? Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες