George69 έγραψε: |
Καλημερα αντωνη οταν ειχαμε τα pt51 το αυτοκινητο ηταν ψωφιο απο τις 1500 εως 3500 δηλαδη εντελως αναποδα απο τι τωρα που ειναι τεπειο στα χαμηλα αλλα στα ψηλα υστερει πολυ σαν να "μενει" απο δυναμη και δεν μπορει να γυρισει το μοτερ τοσο χαλι μιλαμε εχω ξενερωσει ασχημα ο μηχσνικος μου ειπε να παιξουμε με τα γραναζια να θυσιασουμε ροπη στα χαμηλα για να κερδισουμε ψηλα θα το δοκιμασω και θα δω
Να πω επισης οτι το φυσαρουμε σε διαγνωστικο και μας βγαζει βλαβη κοκκινη "" (ATT) Αδυναμία Προσαρμογής Δύναμης"" ξερουμε τι διαολο ειναι αυτο; 🤔 |
petran_x13 έγραψε: |
Μονοφυσο είναι το αυτοκίνητο; Το πρόγραμμα κονσέρβα είναι πολύ φτωχό για αυτό που κάνεις. Έχω 3 Φύσσα ηλεκτρικά 106 σε μοτέρ 206 με Μπούμπακια 2 χρόνια και εδώ και τρεις μήνες με pt51. Πρόγραμμα κονσέρβα για 106 δεν φτάνει ούτε για ζητώ τις απαιτήσεις καυσίμου που χρειάζεται ένα jp4.
Βάλτε για αρχή όπως είσαι με τα Μπούμπακια ένα ρυθμιστή καυσίμου 3.5bar και ξανακάνε βόλτα. |
George69 έγραψε: | ||
Ναι μονοφυσσο ειναι πετρο μμμ θα δοκιμασω αυτο που λες και θα ενημερωσω ο ρυθμιστης καυσιμου ειναι αυτο το "βαρελακι" που ειναι επανω στην μπεκιερα ; 3.5bar ποια φορανε ; καπου ειχα ακουσει οτι ταιριαζει ενας και απο vag |
vassat έγραψε: | ||||
3.5 έχουν τα 1400άρια, πίσω στο τεπόζιτο. Στα ανταλλακτικά μτχρ γνωρίζουν. /// Β |
George69 έγραψε: | ||||||
Κατσε μπερδευτικα τωρα που ακριβως πισω στο τεποζιτο??? Μηπως εννοεις την αντλια?? Φοραω ηδη 3.5bar με γκρι ταμπελακι |
vassat έγραψε: | ||||||||
Ακριβώς που είναι δεν γνωρίζω, δεν την έβγαλα ο ίδιος, πιθανόν στην αντλία, δεν έχει κάποιο άλλο μηχανικό εξάρτημα στο σημείο. Στα μτχρ ανταλλακτικά γνωρίζουν. Αυτή η "πίσω" των 3,5Β ταιριάζει και εμπρός. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου, ζήτησα μια 3,5Β από 14άρι που είναι στο τεπόζιτο και το σέρβις την τοποθέτησε εμπρός. Τώρα όσον αφορά τους εκκεντροφόρους σαφώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα, οι κατ 743 πχ έχουν αρκετά καλό μεσαίο φάσμα, αλλά μετά τις 7Κ καταλαβαίνεις ότι το μοτέρ τελειώνει. Γράφω μοτέρ γιατί μπορεί να είναι και θέμα προγράμματος. ...αλλά από ένα σημείο και πέρα το "σπορ" γίνεται πολύ ακριβό... /// Β |
George69 έγραψε: |
Ο ρυθμιστης καυσιμου που εγραψες παραπανω βασιλη βρισκεται μπροστα στην μπεκιερα!!! Μηπως μπερδευεσαι με κατι αλλο ;
https://www.avcweber.gr/Product/1313/0280160562/Page/141/Fuel-pressure-regulators/Model/0/0/el/ Μπες στο λινκ να τον δεις!! |