Steve έγραψε: |
Εγώ βλέπω κανονικά την σελίδα, δεν βλέπω όμως πού να πατήσω για να κατέβει το video ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Οπως λενε και οι αγγλοι εδω,no fear Bill is here.Εχω σχεδον ολα τα βιντεο της σελιδας.Αν δεν μπορεις να τα κατεβασεις πες μου το να κανουμε αλλιος την δουλεια.
Don't worry,παρε χαπι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Απο το site αυτο τα βιντεο ειναι πολυ μεγαλα ειναι γυρο στα 13mb.Αυτο που γινετε μπορο να σας γραψω ενα cd και να σας το δωσω τα χριστουγεννα σε καποια παρεβρεση που θα κανουμε. ![]() ![]() Επεισης εχω βιντεακια απο αλλες εταιριες honda,toyota,renault,wrc,ferrari και αλλα.Οποτε θα ελεγα πειτε μου τι θελετε πανω κατω και να φτιαξω 2-3 cd με foul υλικο για ολα. ![]() ![]() ![]() Καλη ιδεα η πολυ τρομπια ειπα ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
αντε θα περιμενουμε μεχρι τα χριστουγενα για να σε γνωρισουμε και απο κοντα... ![]() |
zippy έγραψε: | ||||
Και δεν θα χασετε!!!!!χεχεχεχεχε ![]() ![]() ![]() Το θεμα ειναι οτι εγω κατεβενω απο Αγγλια γυρω στις 20 Δεκεμβριου.Θα πεχτει τιποτα εκεινω το καιρο η λογο γιωρτων δεν θα γινει τιποτα?Ροτω για να γνωρισω και αλλα μελη του club μας. ![]() ![]() ![]() ΕΕΕΕ και στην τελικη αν δεν γινει δεν πειραζει το κανονιζουμε μεταξυ μας για καφε.Συνφωνητε η μονος μου εγω χαιρομαι ![]() ![]() ![]() ![]() |