PSClub - Hellas

Διεθνείς Αγώνες - Video 307 WRC

kamatsos - Τρι 06 Απρ 2004, 19:51:07
Θέμα δημοσίευσης: Video 307 WRC
Bluegrab VIDEO 307 WRC
www.1max2rallye.com/mesvideos/videos_essais_2004.php
PoLiThS - Τρι 06 Απρ 2004, 20:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε θειο.... 51 και βάλε Μεγαμπάιτ... Megabytes... ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ DOWNLOAD.. Εγώ πάντως θα το κατεβάσω...
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 04:45:52
Θέμα δημοσίευσης: Αυτος εισαι!!!!!!!!
Δεν εχω να πω!!!!!!!kamatsos ειμαστε κυριλε με τα videakia.Ειδικα και για μενα που εχω και Τ3 Laughing Laughing Laughing Εισαι αρχηγος!!! Very happy Laughing Cool Very happy Cool Laughing
shark_zak - Τρι 09 Νοέ 2004, 07:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το δινει ρε παιδια...βγαζει no-dispo...γιατι Question
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:16:57
Θέμα δημοσίευσης: επεσεεεεεεεεεεε
Δεν το δινει γιατι το παλικαρι που εχει την σελιδα η το εβγαλε η αλλαξε το link και δεν μπορει να βρει το καινουργιο link.Κοινος ειναι ενα dead link. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 21:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ βλέπω κανονικά την σελίδα, δεν βλέπω όμως πού να πατήσω για να κατέβει το video Rolling eyes Sad
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:39:22
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ βλέπω κανονικά την σελίδα, δεν βλέπω όμως πού να πατήσω για να κατέβει το video Rolling eyes Sad

Εχει κεφαλεια γραμματα με τη λεξη donwnload.Εκει ειναι το file.Οπου δεν εχει την λεξη donwnload και γραφει κατι αλλο σημαινει οτι δεν υπαρχει το file. Smile Smile Smile Σωστος ο billaras???
Steve - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:46:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστότατος Cool

Άντε να δούμε πότε θα μας διατεθεί το video Sad
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 22:56:39
Θέμα δημοσίευσης: μην ανχωνεσε
Οπως λενε και οι αγγλοι εδω,no fear Bill is here.Εχω σχεδον ολα τα βιντεο της σελιδας.Αν δεν μπορεις να τα κατεβασεις πες μου το να κανουμε αλλιος την δουλεια.

Don't worry,παρε χαπι Shocked Shocked Shocked .Αιντεεεε τα παιξαμε και αυτο το μηνα. Surprised Surprised Surprised Surprised Laughing Very happy Wink
shark_zak - Τετ 10 Νοέ 2004, 07:16:59
Θέμα δημοσίευσης: Re: μην ανχωνεσε
zippy έγραψε:
Οπως λενε και οι αγγλοι εδω,no fear Bill is here.Εχω σχεδον ολα τα βιντεο της σελιδας.Αν δεν μπορεις να τα κατεβασεις πες μου το να κανουμε αλλιος την δουλεια.

Don't worry,παρε χαπι Shocked Shocked Shocked .Αιντεεεε τα παιξαμε και αυτο το μηνα. Surprised Surprised Surprised Surprised Laughing Very happy Wink

zip Arrow mail γινεται... Question
zippy - Τετ 10 Νοέ 2004, 14:39:21
Θέμα δημοσίευσης: χμμμμμμμμ
Απο το site αυτο τα βιντεο ειναι πολυ μεγαλα ειναι γυρο στα 13mb.Αυτο που γινετε μπορο να σας γραψω ενα cd και να σας το δωσω τα χριστουγεννα σε καποια παρεβρεση που θα κανουμε. Very happy Very happy

Επεισης εχω βιντεακια απο αλλες εταιριες honda,toyota,renault,wrc,ferrari και αλλα.Οποτε θα ελεγα πειτε μου τι θελετε πανω κατω και να φτιαξω 2-3 cd με foul υλικο για ολα. Laughing Cool Very happy

Καλη ιδεα η πολυ τρομπια ειπα Question Question
shark_zak - Πεμ 11 Νοέ 2004, 06:52:49
Θέμα δημοσίευσης: Re: χμμμμμμμμ
zippy έγραψε:
Απο το site αυτο τα βιντεο ειναι πολυ μεγαλα ειναι γυρο στα 13mb.Αυτο που γινετε μπορο να σας γραψω ενα cd και να σας το δωσω τα χριστουγεννα σε καποια παρεβρεση που θα κανουμε. Very happy Very happy

Επεισης εχω βιντεακια απο αλλες εταιριες honda,toyota,renault,wrc,ferrari και αλλα.Οποτε θα ελεγα πειτε μου τι θελετε πανω κατω και να φτιαξω 2-3 cd με foul υλικο για ολα. Laughing Cool Very happy

αντε θα περιμενουμε μεχρι τα χριστουγενα για να σε γνωρισουμε και απο κοντα... Idea
zippy - Πεμ 11 Νοέ 2004, 15:24:19
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

αντε θα περιμενουμε μεχρι τα χριστουγενα για να σε γνωρισουμε και απο κοντα... Idea

Και δεν θα χασετε!!!!!χεχεχεχεχε Laughing Laughing Laughing
Το θεμα ειναι οτι εγω κατεβενω απο Αγγλια γυρω στις 20 Δεκεμβριου.Θα πεχτει τιποτα εκεινω το καιρο η λογο γιωρτων δεν θα γινει τιποτα?Ροτω για να γνωρισω και αλλα μελη του club μας. Very happy Cool Laughing
ΕΕΕΕ και στην τελικη αν δεν γινει δεν πειραζει το κανονιζουμε μεταξυ μας για καφε.Συνφωνητε η μονος μου εγω χαιρομαι Question Question Question Question
shark_zak - Παρ 12 Νοέ 2004, 07:29:53
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

Και δεν θα χασετε!!!!!χεχεχεχεχε Laughing Laughing Laughing
Το θεμα ειναι οτι εγω κατεβενω απο Αγγλια γυρω στις 20 Δεκεμβριου.Θα πεχτει τιποτα εκεινω το καιρο η λογο γιωρτων δεν θα γινει τιποτα?Ροτω για να γνωρισω και αλλα μελη του club μας. Very happy Cool Laughing
ΕΕΕΕ και στην τελικη αν δεν γινει δεν πειραζει το κανονιζουμε μεταξυ μας για καφε.Συνφωνητε η μονος μου εγω χαιρομαι Question Question Question Question

κατεβα εσυ πρωτα με το καλο και βλεπουμε πρωτα... Idea Silly
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες