Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αναβάθμιση Smeg+ σε android auto Chrisdim - Παρ 01 Ιαν 2021, 22:29:02 Θέμα δημοσίευσης: Αναβάθμιση Smeg+ σε android auto
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Εχω ένα Peugeot 308 active του 2016.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος συνεργείο στην Θεσσαλονίκη που
μπορεί να μου αλλάξει ή να αναβαθμίσει την οθόνη ώστε να έχω android auto και mirror link.
Ευχαριστώ. taskom - Σαβ 02 Ιαν 2021, 17:00:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αναβάθμιση Smeg+ σε android auto
Chrisdim έγραψε:
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Εχω ένα Peugeot 308 active του 2016.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος συνεργείο στην Θεσσαλονίκη που
μπορεί να μου αλλάξει ή να αναβαθμίσει την οθόνη ώστε να έχω android auto και mirror link.
Ευχαριστώ.
εχεις μηνυμα geospyrop - Δευ 22 Φεβ 2021, 12:22:41 Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα, έχω το ίδιο μοντέλο και εγώ. Βρέθηκε λύση? Θα με ενδιέφερε! Ευχαριστώ! Chrisdim - Δευ 22 Φεβ 2021, 18:38:19 Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,δυστυχώς δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η οθόνη και
την άλλαξα με αυτή:
(ΥΣ Επίσης Chrisdim, όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)) Chrisdim - Τρι 23 Φεβ 2021, 18:27:13 Θέμα δημοσίευσης:
Μου βγήκε 470€ συνολικά με τα περαστικά.Ολα δουλέυουν τέλεια.Το μόνο που δεν μου δείχνει στην οθόνη, είναι η πίεση των ελαστικών.Θα το ψάξω όμως γιατί η οθόνη το υποστηρίζει.Δεν χρειάστηκε να αγοράσω τίποτα επιπλέον.Επίσης δεν έχω δοκιμάσει το cruise control.Υπάρχει επίσης μια custom rom για το μονέλο αυτό που το του δίνει πολλές extra ρυθμίσεις.Φυσικά για να περάσεις την rom θέλει να το κάνεις root κτλ... Hellas4x4 - Πεμ 25 Φεβ 2021, 14:28:39 Θέμα δημοσίευσης:
Το cruise control κανονικά δεν συνδέεται με το multimedia σύστημα...
Πόσο έκανε η οθόνη σαν συσκευή;;; Chrisdim - Πεμ 25 Φεβ 2021, 21:18:29 Θέμα δημοσίευσης: Αναβάθμιση Smeg+ σε android auto
450 είχε μόνο η οθόνη.Στείλε μου το mail σου αν θέλεις να σου στείλω φώτο. Hellas4x4 - Παρ 26 Φεβ 2021, 18:11:28 Θέμα δημοσίευσης:
Καλή τιμή θα έλεγα... Είδα την οθόνη στο link που έχεις βάλει παραπάνω..
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία... geospyrop - Πεμ 04 Μάρ 2021, 11:18:52 Θέμα δημοσίευσης:
οπότε θεωρητικά σε αυτή την οθόνη να υποθέσω μπορείς να βάλεις και κάμετα οπισθοπορείας?
όλα τα υπόλοιπα, trip computer, κλιματισμός, ρυθμίσεις το οχήματος (ότι δίνει η δική του οθόνη) κλπ δουλεύουν κανονικά? Chrisdim - Πεμ 04 Μάρ 2021, 13:22:49 Θέμα δημοσίευσης:
Ολα δουλέυουν κανονικά εκτός το TMPS και μπορείς να βάλεις και κάμερα οπισθοπορείας. Chrisdim - Πεμ 04 Μάρ 2021, 13:23:34 Θέμα δημοσίευσης:
Ολα δουλέυουν κανονικά εκτός το TMPS και μπορείς να βάλεις και κάμερα οπισθοπορείας.