PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - P2279

thodorisls - Πεμ 05 Νοέ 2020, 19:06:53
Θέμα δημοσίευσης: P2279
Καλησπέρα Εδώ και λίγες μέρες το αμαξί μου βγάζει check engine και σφάλμα
P2279 Βλάβη παροχής εισαγωγής αέρα : Συνάφεια και μπαίνει μπροστά το βεντιλατέρ στην μεγάλη σκάλα και σβήνει μετά απο 4-5 λεπτά αφοτου έχω σβήσει τον κινητήρα.Ξερουμε απο που μπορεί να προέρχεται?
Soultanos THP - Πεμ 05 Νοέ 2020, 21:52:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: P2279
thodorisls έγραψε:
P2279 Βλάβη παροχής εισαγωγής αέρα : Συνάφεια και μπαίνει μπροστά το βεντιλατέρ στην μεγάλη σκάλα και σβήνει μετά απο 4-5 λεπτά αφοτου έχω σβήσει τον κινητήρα.Ξερουμε απο που μπορεί να προέρχεται?
κάπου έχεις διαρροη αερα στο κύκλωμα. Τσέκαρε κολαρα σωληνακια εισαγωγή αερα φιλτροκουτι
thodorisls - Παρ 06 Νοέ 2020, 14:53:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: P2279
Soultanos THP έγραψε:
thodorisls έγραψε:
κάπου έχεις διαρροη αερα στο κύκλωμα. Τσέκαρε κολαρα σωληνακια εισαγωγή αερα φιλτροκουτι

εχει φιλτροχοανη το αμαξι. αρα να τσεκάρω κολάρα και σωληνακία που πηγαίνουν στην πολλαπλη?
Soultanos THP - Παρ 06 Νοέ 2020, 20:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι κανε και διαγραφή βλάβης να δεις αν την ξανά βγάλει μπορεί να ήταν σποραδικο σφαλμα. Φοράει πρόγραμμα ;
thodorisls - Παρ 06 Νοέ 2020, 20:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
Soultanos THP έγραψε:
Ναι κανε και διαγραφή βλάβης να δεις αν την ξανά βγάλει μπορεί να ήταν σποραδικο σφαλμα. Φοράει πρόγραμμα ;

την εχω κάνει διαγραφή και μου την έχει ξαναβγάλει κυρίως σε μεγάλες διαδρομές και δεν είναι σίγουρο οτι θα βγάλει check engine τις περισσότερες φορες απλά παίρνει μπροστά η μεγάλη σκάλα του βεντιλαντερ χωρίς λόγο και σβήνει όταν έχω σβήσει το αμάξι μετα απο 5-6 λεπτα. οχι δεν φοράει.
Soultanos THP - Παρ 06 Νοέ 2020, 20:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το ότι ανάβει το βεντιλατερ σαν τρελό πάει να π ότι διαβάζει αστοχία. Μάλλον πρέπει να κάνεις επίσκεψη στο συναιργειο σου. Γιατί έτσι δεν γίνεται διάγνωση πολλά μπορεί να είναι
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες