Soultanos THP έγραψε: |
Η βλάβες σου έχουν να κάνουν με την καύση του κινητηρα σου ανά κύλινδρο. Δηλαδή πέταξε misfire σε 2κ 3 κύλινδρο. Άλλαξες ένα πολλαπλασιαστή στον 3 κύλινδρο και ένα μπουζι; Η σετ μπουζι και τα 4 με αλλαγη πολλαπλασιαστή;? Και αν ναι γιατί έγινε αλλαγη εκεί εκαψε πολλαπλασιαστή ; |
Svstouk έγραψε: |
Εγώ να πω κάτι που το λέει ο κύριος Κίλμερ ![]() Τη μπαταρία την κοίταξες; Δίνει τα σωστά ρεύματα; Γιατί σύμφωνα με το Σκότυ πολλά τέτοια προβλήματα προέρχονται από τη μπαταρία ή το δυναμό και με την αλλαγή τους ως δια μαγείας εξαφανίζονται |
Soultanos THP έγραψε: |
Η βλάβες σου έχουν να κάνουν με την καύση του κινητηρα σου ανά κύλινδρο. Δηλαδή πέταξε misfire σε 2κ 3 κύλινδρο. Άλλαξες ένα πολλαπλασιαστή στον 3 κύλινδρο και ένα μπουζι; Η σετ μπουζι και τα 4 με αλλαγη πολλαπλασιαστή;? Και αν ναι γιατί έγινε αλλαγη εκεί εκαψε πολλαπλασιαστή ; |
thanasismai έγραψε: | ||
Αν υποθέσουμε ότι το αμαξι το σφαλμα Που είχε κρατήσει χωρίς όμως να δημιουργεί δυσλειτουργία στον κινητηρα πιθανον ηταν σποραδικο και χωρις να στον αλλαξε επειδη ρεταρε η εκανε κατι αλλο κακος στον άλλαξε! Τι κωδικό Bosh μπουζι βαλατε; τα κοψίματα ρεταρισματα στην κρύα εκκίνηση στα παρουσιάζει; αν ναι κοιτάει για θερμοσταση και βαλβιδα ψυχρής. |
Soultanos THP έγραψε: | ||||
Παναγιώτη καλημέρα! Είχες κρατήσει το σφάλμα και λόγο του ρεταρισματος είπε ότι μπορεί να οφείλεται εκεί και του είπα να τον αλλάξουμε, το αυτοκίνητο είχε 3 Bosch και ένα Delphi ήταν ένας άλλος λόγος που ήθελα εγώ να αλλαχτεί για να είναι όλοι ίδιοι χωρίς απαραίτητα να κάνει καμία διαφορά αυτό κόλλημα δικό μου είναι.. Μπουζί είπε για ngk ιριδιου αλλά δεν υπήρχαν εκείνη την μέρα διαθέσιμα και έτσι βάλαμε Bosch ιριδιου τώρα κωδικό δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής.. Ναι το ρεταρισμα γίνεται μόνο όταν το ανάβω το πρωί η μετά από έξι εφτά ώρες που το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο.. Μπορούν και τα δύο να τσεκαριστουν χωρίς να αλλαχτούν; Ευχαριστώ |
thanasismai έγραψε: | ||||||
|
Soultanos THP έγραψε: | ||||||||
|
ISIDOROS έγραψε: |
Κοίτα την κεντρική ασφαλειοθήκη μπορεί να θέλει όλη αλλαγή συνήθως βγαζουν αυτή την ζημιά,εγώ που είχα ένα citroen c4 1.6 vtrs coupe του 2010 όταν το έδωσα τον ιούνιο του 2016 με 75.000χλμ. μόλις το πούλησα ο νέος ιδιοκτήτης μετά από 1 μήνα με πήρε τηλέφωνο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,άλλαξε πρώτα 4 μπουζί,μετά 4 πολλαπλασιαστές και τέλος αισθητήρα λ,αλλά το ίδιο μήνυμα,τελικά του έμεινε μια μέρα δεν έπαιρνε μπροστά και ήταν η κεντρική ασφαλειοθήκη του κάηκε ,είναι γνωστό πρόβλημα στα γαλλικά. |
christos_99 έγραψε: |
@Soultanos THP sorry για το offtopic, αλλα θελω να σε ρωτησω πως εχεις προσβαση στο servicebox?
To εχεις πληρωσει ή η φωτο ειναι απο αρχειο σου-google?? |
thanasismai έγραψε: | ||
Έχεις ιδέα τι άλλα συμπτώματα είχε πριν παραδώσει πνεύμα η ασφαλειοθηκη; ταιριάζουν με τους δικού μου; έχεις ιδέα το κόστος της ασφαλειοθηκης; |