Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Συνδεσμολογία για spal σε 106 sonapos - Σαβ 27 Ιούν 2020, 17:46:36 Θέμα δημοσίευσης: Συνδεσμολογία για spal σε 106
Καλησπέρα παιδια. Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το ένα από τα δυο βεντιλατερ μου με spal. Ξέρει κανεις αν απλά του βάζω μια φυσά και την κουμπώνω στην ήδη υπάρχουσα υποδοχή ή θέλει άλλη καλωδίωση. Ρελε. Κτλ κτλ ;
Επίσης το δικό μου είναι του 97 από αυτά που ερχόντουσαν χωρίς αρκουδισιο και το βάζανε εδώ στην αντιπροσωπία και έτσι στην πρώτη σκάλα δουλεύει το ένα βεντιλατερ , το οποίο θελω να αντικαταστήσω με το spal ...
Ξέρει κανένας πως συνδέονται ;;;
Ευχαριστώ. Hellas4x4 - Δευ 29 Ιούν 2020, 18:22:37 Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί συγκεκριμένα με spal;;;
Τα spal συνήθως έχουν μικρότερη ροή αέρα απ' ότι τα εργοστασιακά.
Αν κάποιο δικό σου έχει πρόβλημα, γιατί δεν δοκιμάζεις να το αντικαταστήσεις με ένα μεταχειρισμένο πχ. sonapos - Τρι 30 Ιούν 2020, 12:00:59 Θέμα δημοσίευσης:
Hellas4x4 έγραψε:
Γιατί συγκεκριμένα με spal;;;
Τα spal συνήθως έχουν μικρότερη ροή αέρα απ' ότι τα εργοστασιακά.
Αν κάποιο δικό σου έχει πρόβλημα, γιατί δεν δοκιμάζεις να το αντικαταστήσεις με ένα μεταχειρισμένο πχ.
Γενικά επειδή το έψαξα λίγο,διάβασα ότι έχουν μεγαλύτερη ροη τα spal.
Απλά ήθελα να μάθω για την συνδεσμολογία Hellas4x4 - Τρι 07 Ιούλ 2020, 15:25:55 Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι το αντίθετο ήξερα...
Τα βεντιλατέρ της Peugeot έχουν 2 ταχύτητες...
Σιγούρεψε το ξανά καλού κακού, γιατί κοίταζα κι εγώ για το 306 μου που έχει 2 μπροστά!!!