teoman έγραψε: |
Πάνο,αυτό είναι πολυυύ παλιό,πριν ανακοινωθεί το rc.Το είχε βγάλει ένα αυστραλέζικο site.Πιθανόν αυτή να είναι και η έκδοση του rc εκεί. |
Judger έγραψε: | ||
Σώώώώώπα βρε Θοδωρή .... ![]() Έκδοση του RC εκει??χμμμ....Σε κόβω ψιλοαδιάβαστο... |
volvos έγραψε: |
to 125ari moter απο πληροφοριες μαλλον θα αργησουμε να το δουμε σε πεζο......
κατι για facelift 307 και βαλε..... οσο για μετατροπες πεζο ελλαδος ευχαριστω δε θα παρω...γιααυτο υπαρχει το .....κλαμπ οταν με 1500-2000ευρω παιρνεις 135+αλογα εγγυημενα απο το 1600μοτερ δε μπορω να καταλαβω γιατι να μπλεξετε με την αντιπροσωπεια... |
SnakeMJK έγραψε: |
εγώ απ την άλλη έχω ακούσει ότι:
- θα έχει 125 άλογα - δεν θα έχει ούτε καν ηλεκτρικά παράθυρα (ΤΟΣΟ σπαρτιάτικο) - κ θα είναι ελαφρώς φτηνότερο απ το νορμάλ 1.6 μυρίζει αρβύλα; θα δείξει..! |
SnakeMJK έγραψε: |
εγώ απ την άλλη έχω ακούσει ότι:
- θα έχει 125 άλογα - δεν θα έχει ούτε καν ηλεκτρικά παράθυρα (ΤΟΣΟ σπαρτιάτικο) - κ θα είναι ελαφρώς φτηνότερο απ το νορμάλ 1.6 μυρίζει αρβύλα; θα δείξει..! |
STELIOS έγραψε: |
Aυτο εχει καποια βαση αφου παραδοσιακα τα Rally ειχαν σπαρτιατικο εξοπλισμο για μειωση βαρους και τιμης. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Και υστερα σου λενε οτι suck-so και rallye ειναι κατα βαθος ιδια... ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Να σε ρωτησω κατι βρε Λευτερη! Ενας γνωστος μου αγορασε το c2 με περιπου 165 αλογα μαμα! Απο την εταιρεια ειναι βελτιωμενο. Σκεφτεσαι αυτο το μοτερ??
Δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ... |
MEMsound έγραψε: | ||
Τι αγόρασε???? ![]() ![]() ![]() C2 με 165ps βελτιωμένο μαμά??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
χμμμ μάλιστα. |
kanelj έγραψε: |
150e |
MEMsound έγραψε: | ||
μετρητοίς ή με διακανονισμό?? ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Καλα...μην το πολυπιστευεις παντως γιατι μυριζει ψαριλα η υποθεση! ![]() Δες το να ανοιγει με κανα καλο αμαξι (γιατι αν ειναι 165 αλογα τα σαξοραλα ηπιο 2ο σταδιο θα τα εχει για πρωινο) κ μετα βγαλε τα συμπερασματα σου... |
Sidobre έγραψε: |
Επίσης μου είπαν ότι ήδη πουλάνε C2 JWRC στην τιμή των 60-70.000 ευρώ με 210 άλογα... ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Μήπως δεν πάτε εσείς καλά;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... Δεν πάτε καλά μου φαίνεται που κάνετε τέτοιες συγκρίσεις.... |