Pughell έγραψε: |
Αλλαξε ενα μοτερ αντλιας βενζινης,φτηνο είναι,με 30 ευρω βρισκεις. |
m_power_lunatic έγραψε: |
Σαν να μου φαινεται οτι απο ενα σωρο 13αρια λευκα που εχουνε περασει απο τα χερια μου πρεπει να στο εχω πουλησει εγω αυτο που εχεις........ ![]() |
Hellas4x4 έγραψε: |
Λογικά immobilizer δεν έχεις... αν έχεις έλεγξες το κλειδί;;;
Μου έχει τύχει να δυσκολεύεται να πάρει μπροστά το αμάξι επειδή όταν κρύωνε έπεφτε λίγο νερό σε ένα κύλινδρο... Τελικά αλλάχθηκε η φλάντζα, μετά από καιρό, και έφτιαξε τυχαία και αυτό το θέμα... |
Για την μέτρηση συμπίεσης δεν το ξέρω...
Πάντως ακριβώς αυτό που λες μας είχε τύχει... Αν το άφηνες κάποιες μέρες έπαιρνε τσακμάκι... ΜΑΡ έχεις;;; αν ναι κάνε του κάνα καθαρισμό... Αν μου έλεγες ότι σου κάνει και αφού πάρει μπρος "νερά" θα σου πρότεινα να έβλεπες και τον "λ"... |
Για την μέτρηση συμπίεσης δεν το ξέρω...
Πάντως ακριβώς αυτό που λες μας είχε τύχει... Αν το άφηνες κάποιες μέρες έπαιρνε τσακμάκι... ΜΑΡ έχεις;;; αν ναι κάνε του κάνα καθαρισμό... Αν μου έλεγες ότι σου κάνει και αφού πάρει μπρος "νερά" θα σου πρότεινα να έβλεπες και τον "λ"... |
m_power_lunatic έγραψε: |
Γιάννη το αμάξι το πήρες από συνονόματο σου από το Χαλάνδρι? ![]() |
Johnkokkin έγραψε: |
Καλησπερα και ευχαριστω και παλι . μαπ ??? ποιος ειναι ? παντωσ οντως μετα απο μερες περνει σε καθημερινη κινηση ακομα και αν μεινει για μια ωρα οχι . |
Hellas4x4 έγραψε: | ||
MAP είναι ο αισθητήρας "πίεσης" θα μπορούσαμε να πούμε του αέρα που εισέρχεται στο κύκλωμα καύσης... Πάρε μία ιδέα από το παρακάτω... 7 Συμπτώματα ενός χαλασμένου αισθητήρα MAP |
Johnkokkin έγραψε: | ||
Γιαννη εσυ εισαι ??? σε θελω...... |
Johnkokkin έγραψε: |
Καλησπερα και ευχαριστω . Ναι κατάλαβα ειναι αυτό στο καθρέφτη , υπάρχει Κάποιος να μπορεί να το συνδέσει στον υπολογιστή ένα λειτουργεία αφού δεν έχει obd ? Χρειάζεται ανταπτορας . Εαν τον map τον βγάλω εκτός έπρεπε να σβήνει ; Σήμερα μέτρησα συμπίεση περίπου 150 σε όλους τους κυλίνδρους . Και πάλι ευχαριστω για τον χρόνο σου . |
Pughell έγραψε: | ||
Εχει κανονικα obd απλά δεν ειναι obd2. Εχει μια πρασινη τετραγωγη φυσα κατω απο τον εγκεφαλο,εκτος και αν την εχουν κοψει. Η συμπιεση παντως ειναι χαμηλη,παραυτα συμμετρικη οπότε δεν ειναι απο φλαντζα. |