PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - peugeot 308 2015 θορυβος απο το πισω αξονα

dhmstil - Κυρ 01 Μάρ 2020, 00:10:00
Θέμα δημοσίευσης: peugeot 308 2015 θορυβος απο το πισω αξονα
καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ενός peugeot 308, 2015,
το τελευταίο καιρό ακούω έναν θόρυβο από τον πίσω άξονα του αυτοκινήτου όταν περπατάει σε δρόμο με λακκούβες ή πλακόστρωτα.
Πήγα στην αντιπροσωπεία της περιοχής μου και μου παν πως έχει φθαρεί κάτι που έχει σαν πολυουρεθάνη, στον πίσω άξονα (δεν το πολυκατάλαβα), και εν τέλει πως το αυτοκίνητο είναι εντάξει και να το αφήσω για αργότερα.

Έχει κάποιος ή είχε, το ίδιο θέμα στο αυτοκίνητο του.
Hellas4x4 - Τετ 04 Μάρ 2020, 13:39:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως εννοούν κάποιο σινεμπλόκ ή τοπ μάουντ;;;
Αυτά όλα φθείρονται με τα χλμ...

(ΥΣ Επίσης, όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))
action_peugeot - Κυρ 08 Μάρ 2020, 10:50:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: peugeot 308 2015 θορυβος απο το πισω αξονα
dhmstil έγραψε:
καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ενός peugeot 308, 2015,
το τελευταίο καιρό ακούω έναν θόρυβο από τον πίσω άξονα του αυτοκινήτου όταν περπατάει σε δρόμο με λακκούβες ή πλακόστρωτα.
Πήγα στην αντιπροσωπεία της περιοχής μου και μου παν πως έχει φθαρεί κάτι που έχει σαν πολυουρεθάνη, στον πίσω άξονα (δεν το πολυκατάλαβα), και εν τέλει πως το αυτοκίνητο είναι εντάξει και να το αφήσω για αργότερα.

Έχει κάποιος ή είχε, το ίδιο θέμα στο αυτοκίνητο του.

Σωστά στα λέει η αντιπροσωπεία για την πολυουρεθάνη. Επισκευάζεται ο πίσω άξονας με πολυουρεθάνη και όλα θα πάνε καλά. Σε δύο μέρες είναι έτοιμο και αυτό όχι ότι έχει τόσο δουλειά αλλά για να στεγνώσει καλά
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες