BTS έγραψε: |
Δες μήπως έχει λιγότερο παραφλού από όσο πρέπει. Πιθανότερο όμως θεωρώ ότι ξεκινάει πάλι φλάντζα. |
Hellas4x4 έγραψε: |
Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο παραπάνω...
Θα προσθέσω όμως αν έχεις αλλάξει αντλία νερού... Επίσης θα έκανα μια προσωρινή παράκαμψη το εσωτερικό ψυγείο και θα το παρακολουθούσα ξανά μήπως είναι βουλωμένο και δεν κυκλοφορούν τα νερά… (ΥΣ Επίσης, όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση)) |
JBouks έγραψε: |
Δεν είναι περίεργο τόσο σύντομα να πήρε πάλι η φλάτζα ? Η παλιά με είχε βγάλει πάνω από 8 χρόνια απότι βλέπω από τα σέρβις (ίδιες συνθήκες οδήγησης). Ευχαριστώ για την απάντηση ! |
Hellas4x4 έγραψε: |
Είχες αλλάξει όμως θερμοστάτη... ![]() Είχε κολλήσει ή είχες βάλει λάθος βαθμούς;;; ![]() |
JBouks έγραψε: |
Είναι δύσκολο αυτά τα μπλοκ με τα χιτώνια να πλανιστούν, οπότε αυτό που κάνει κάποιος είναι να τα τρίβει λίγο με το γυαλόχαρτο και να τσεκάρει με τη βέργα για ευθύτητα της επιφάνειας. Αυτό, μπορεί να αφήσει περιθώρια για νέα διαρροή. Ο μηχανικός σου βέβαια μπορεί να το έχει κάνει σχολαστικά και να μην έχεις τέτοιο θέμα. |
BTS έγραψε: |
Αυτό ακριβώς, το καπάκι πλανίζεται, ενώ το μπλοκ που πιθανόν να έχει μία ελαφρά παραμόρφωση και αυτό, δεν πλανίζεται συνήθως. Αν και οι δύο επιφάνειες δεν είναι ίσιες, η φλάντζα δεν μπορεί να κρατήσει. |
JBouks έγραψε: | ||
Ναι ο θερμοστάτης είχε αλλαχθεί κανονικά μαζί με την αλλαγή φλάτζας. Ο μάστορας μου είχε πει ότι ανοίγει στους 89 βαθμούς. Τώρα που τον έβγαλα και τον άλλαξα είχε σκαλισμένο πάνω "82", ίδιος της calorstat με αυτόν που έβαλα εγώ τώρα. Είπα να ξεκινήσω από αυτό το απλό και αν δε φτιάξει βλέπω... Φαίνεται μετά από 4 μέρες οδήγησης να έχει φτιάξει το θέμα(κρατάει σταθερά μεταξύ 2/4 και 3/4 και στην πόλη και εθνική) |
Hellas4x4 έγραψε: | ||||
Το 2/4 το καταλαβαίνω... το 3/4 δεν μου φαίνεται λογικό... Δεν έχω βέβαια εμπειρία από το δικό σου αμάξι αλλά πχ στο δικό μου παίζω μεταξύ 1/4 και 2/4... |