pduke έγραψε: |
Μπορώ να το λύσω τοπικά ή πρέπει να αγοράσω όλη την αλογοουρά με τα καλώδια? γιατί αυτό είναι μια ολόκληρη πλεξούδα με καλώδια και φισάκια κομπλέ από το εργοστάσιο. |
Hellas4x4 έγραψε: |
Σε πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό που μου έχει τύχει σε αμάξι φίλου. Όταν περνούσε κάποια ώρα, στο ρεζερβουάρ τα σκουπίδια που είχε μέσα βούλωναν την αντλία! Αν άφηνες το αμάξι κάποια ώρα, έφευγαν τα σκουπίδια από την αντλία και όλα καλά. Όταν έβαζες ξανά μπρος πάλι τα ίδια... |
christos_99 έγραψε: | ||
Οντως αυτο με την πλεξουδα ειναι θεμα... Στην θεση σου, θα πηγαινα scrap(ανακυλωση-αποσυρση), θα εβρισκα ενα ιδιο και θα εκοβα μονο το μπριζακι του πολλαπλασιαστη με μπολικη φυρα(=περισσευμενο καλωδιο) απο πισω. Μετα ενωση με την δικια σου πλεξουδα με κολητιρι κι απο πανω με θερμοσυστελομενο (με μετρο το κολητιρι, αν το παρακανεις μπορει να επηρεασει την ταση), τσεκ με πολυμετρο κι αν ηταν οκ απο ρευματα θα το εβαζα ετσι υγ εχεις δυσκολο αυτοκινητο κι αντε να βρεις, ωστοσο ισως ταιριαζει κι απο αλλα EW, αν εισαι τυχερος ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σε μένα είναι ακριβώς το αντίθετο. στην αρχή είναι κούκλα και άμα ζεσταθεί αρχίζει τις ιστορίες. |
Hellas4x4 έγραψε: | ||||
Μάλλον δεν το έγραψα εγώ καλά... Στην αρχή ήταν εντάξει του φίλου και μετά από λίγη ώρα του έκανε "νερά"... |
Mule έγραψε: |
Εχω την εντυπωση πως οταν ακους σκασιματα ειναι απο ρευμα..αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...
Map εχεις τσεκαρει? |
pduke έγραψε: |
όπα κάτσε! αυτό αλλάζει τα πάντα.
Έστω ότι είναι αυτό, ερώτηση: - πως γλιτώνουμε από αυτό το βάσανο? άνοιγμα της αντλίας κάτω από το κάθισμα και καθάρισμα? καθαρίζει η αντλία? και πως? |