Giannis307 έγραψε: |
το οτι αλαξες καδενα δε σημαινει οτι μπηκε σωστα η καινουρια |
καθαρισμο παντα θες αν δενε χεις κανει....
Τωρα οσον αφορα την αποδωση δοκιμασε αυτο..... Αν εχεις στικακι ελμ και τορκ δοκιμασε να κανεις μια διαγραφη βλαβων και δες αν με το μηδενισμο των τριμς επανελθει στην σωστη ας πουμε αποδωση και μετα το ποσο γργηορα τα ξανα ανεβαζει |
drdino έγραψε: |
Τι κωδικοί σφάλματος αποθηκεύονται; |
sotiris-gt έγραψε: | ||
Δυστυχώς δεν ξέρω τους κωδικόυς που έβγαλε αυτή τη φορά αφού δεν το έχω συνδέσει σε ELM, την προηγούμενη φορά όμως είχε βγάλει P2177, P1385 και P2336. Καμιά ιδέα; |
πολυ φτωχο μιγμα.....αυτο ειναι ενδειξη η κακου χρονισμου η αντλιας |
τρελακιας έγραψε: |
Βαλβιδα διαχειρισης πιεσης; |
sotiris-gt έγραψε: |
Καμία βοήθεια κάνεις; |
salex έγραψε: | ||
Βρε Σωτήρη, 50 σελίδες στην αντίστοιχη ενότητα έχουν γραφτεί για τα προβλήματα που περιγράφεις. Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις εκεί, για αυτό υπάρχει το φόρουμ. Αν είναι να σε πείσουμε ότι χρειάζεται να το καθαρίσεις και να το χρονίσεις, καλύτερα πούλησέ το γιατί δεν θα το φτιάξεις ποτέ όσες αντλίες υψηλής πίεσης και να αλλάξεις. -17% σημαίνει ότι έχει υπερβολικό καύσιμο, όχι πολύ λίγο. |
το οτι αλαξες καδενα δε σημαινει οτι μπηκε σωστα η καινουρια |
sotiris-gt έγραψε: |
Όπως έγραψα χρονισμό έχω κάνει στο αυτοκίνητο όπως καί αλλαγή τεντωτηρα/καδένας κτλ. Για την ακρίβεια ακριβώς μετά από αυτη την επιδιόρθωση ξεκίνησαν τα παραπάνω προβλήματα. |
drdino έγραψε: | ||||
+
=τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ![]() |
Hellas4x4 έγραψε: |
Γνώστης Peugeot στον νομό Θεσσαλονίκης, ξέρω τον Παραδέλη στην Άνω Περαία (698 3102466)... |