PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Θόρυβος στο στρίψιμο τιμονιου

Sotia78 - Σαβ 29 Δεκ 2018, 00:30:48
Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος στο στρίψιμο τιμονιου
Μόλις αγόρασα ενα Peugeot 2008 ολοκαίνουργιο(10 ημέρες το εχω) και στεναχωρηθηκα απο ενα θόρυβο που εμφανίστηκε το τελευταίο 24ωρο!!! Οταν στρίβω το τιμόνι είτε δεξιά είτε αριστερά ακούω ενα θόρυβο σαν ελατήριο άσχετα με το αν το στρίβω τέρμα η Οχι , σαν να σκαλώνει κάπου και ταυτόχρονα εχω μια ενόχληση σαν χτυπο στο πατάκι στο αριστερό μου πόδι!!! Γνωρίζει κανεις περί τίνος πρόκειται!!! Ειναι επικίνδυνο να οδηγώ το αυτοκίνητο μέχρι να το παω τη Δευτέρα στην αντιπροσωπεία;;; Ειμαι αρκετά απογοητευμένη και στεναχωρημένη διότι στις 10 μέρες έβγαλε βλάβη!!! Αν μπορείτε να με κατευθύνετε!!! Σας Ευχαριστω προκαταβολικά!!!!
RoadRunner122 - Σαβ 29 Δεκ 2018, 13:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στο κανει οταν στριβεις τερμα το τιμονι σε ακραιες θεσεις;
Πιθανο να εχει ξεκουμπωσει καποιο πλαστικο κ να ακουμπαει στο ημιμπαρο της κρεμαγιερας. Αφου εισαι εντος εγγυησης μη χωλοσκας. Πας αντιπροσωπεια κ στο ελεγχουν/επισκευαζουν δωρεαν. Καταλαβαινω, ειναι το ψυχολογικο οτι μπορει να βγαλει κ αλλα προβληματα, δεν ειναι ομως δεδομενο.
Sotia78 - Σαβ 29 Δεκ 2018, 14:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά λύθηκε ο γρίφος απο τον γείτονα μου!!! Το πατάκι είχε ανάβει και είχε σκαλώσει σε κάτι μεταλλικό κάτω απο το τιμόνι!!! Σταμάτησε να το κάνει μόλις το τραβήξαμε!!! Ουφφφφ ανακουφιστηκα!!! Ευχαριστω πολυ για την άμεση ανταπόκριση!!! Καλή Χρονια να έχετε!!!
Hellas4x4 - Τετ 02 Ιαν 2019, 19:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή με τα πατάκια, στην περίπτωση που είναι πολύ μαλακά και σε εμποδίζουν στα πετάλια... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες