PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 fascia

DimiP - Παρ 07 Δεκ 2018, 22:14:44
Θέμα δημοσίευσης: 207 fascia
παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλο πλαισιο (προσοψη) σε 207 εκτος αυτου που εικονιζεται εδω;
μιλαμε για 2DIN πηγη παντα

ειναι η κλασσικη με την καμπυλη (κουρμπα) εμπρος

αλλα δεν ταιριαζει στην περιπτωση μου γιατι η νεα πηγη ειναι πιο φαρδια κατα 0,5 cm οποτε ψαχνω για εναλλακτικες
lagos911 - Σαβ 08 Δεκ 2018, 11:37:03
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 fascia
DimiP έγραψε:
παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλο πλαισιο (προσοψη) σε 207 εκτος αυτου που εικονιζεται εδω;

αλλα δεν ταιριαζει στην περιπτωση μου γιατι η νεα πηγη ειναι πιο φαρδια κατα 0,5 cm οποτε ψαχνω για εναλλακτικες

Αμα την κοψεις με dremel ερχεται και παταει ωραια.
Η xtrons βγαζει δικια της που ειναι για ακριβως για 207 της νεες κινεζικες μοναδες universal που εχουν ακριβως το ιδιο πλαισιο μπροστα.

http://aus.xtrons.com/car-cd-stereo-double-din-fascia-panel-fitting-kit-for-fiat-citroen-peugeot.html

H xtrons ομως δεν στελνει Ελλάδα.
DimiP - Σαβ 08 Δεκ 2018, 20:34:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 fascia
lagos911 έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αμα την κοψεις με dremel ερχεται και παταει ωραια.
Η xtrons βγαζει δικια της που ειναι για ακριβως για 207 της νεες κινεζικες μοναδες universal που εχουν ακριβως το ιδιο πλαισιο μπροστα.

http://aus.xtrons.com/car-cd-stereo-double-din-fascia-panel-fitting-kit-for-fiat-citroen-peugeot.html

H xtrons ομως δεν στελνει Ελλάδα.

σε ευχαριστω φιλε, πολυ κριμα να μη στελνει εδω
το θεμα ειναι να μη χαλασει το φινιρισμα (απο το κοψιμο με dremel)
αλλα αν καταφυγω εκει μαλλον θα τη στοκαρω και βαψω τελικα για να γινει σωστα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες