PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Οροφη 207cc δεν ανοιγει

Nikosydneyman - Κυρ 14 Οκτ 2018, 00:42:43
Θέμα δημοσίευσης: Οροφη 207cc δεν ανοιγει
πηγα να ανοιξω την οροφη χτες και μου βγαζει faulty roof operation η κατι τετοιο..δεν μου ανοιγει καθολου η οροφη

καμια ιδεα τι γινεται??

λεω να παω σε ηλεκτρολογο?

δεν βλεπω τιποτα υγρα απο τα σωλινακια αρα λεω κανα ηλεκτρολογικο θεμα θα ειναι μαλλον
Giannis307 - Κυρ 14 Οκτ 2018, 10:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Na πας σε συνεργειο πρωτα απολα να δουν τι βλαβη βγαζει
και μετα αποφασιζεις πιος θα στο φτιαξει.....γενικα με οροφες δεν καταπιανονται πολλοι οποτε καλο θα ηταν αν σε περιπτωση εχει βλαβη να πας σε καποιον που φτιαχνει μονο οροφες
salex - Κυρ 14 Οκτ 2018, 22:24:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Οροφη 207cc δεν ανοιγει
Nikosydneyman έγραψε:
πηγα να ανοιξω την οροφη χτες και μου βγαζει faulty roof operation η κατι τετοιο..δεν μου ανοιγει καθολου η οροφη

καμια ιδεα τι γινεται??

δεν βλεπω τιποτα υγρα απο τα σωλινακια αρα λεω κανα ηλεκτρολογικο θεμα θα ειναι μαλλον

Νίκο, πριν πας οπουδήποτε, κάνε μια καλή βόλτα να φορτιστεί η μπαταρία σου. Όλος ο μηχανισμός της οροφής είναι καταρχήν ηλεκτρικός. Αν έχεις χαμηλή τάση για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Επίσης φροντισε να εισαι σε επίπεδο έδαφος όταν πας να την ανοίξεις/κλείσεις, μη τυχόν μαγκώσει. Είχαμε 207 CC στην οικογένεια και η στρέβλωση όταν πάταγες πάνω σε πεζοδρόμια κλπ έκανε τη συναρμογή με την οροφή λίγο περίεργη. Ακούγονταν διάφορα κρακ κρουκ, που το κάνουν όλα - λίγο εως πολύ.
Nikosydneyman - Δευ 15 Οκτ 2018, 04:17:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: Οροφη 207cc δεν ανοιγει
salex έγραψε:
Nikosydneyman έγραψε:

καμια ιδεα τι γινεται??

Νίκο, πριν πας οπουδήποτε, κάνε μια καλή βόλτα να φορτιστεί η μπαταρία σου. Όλος ο μηχανισμός της οροφής είναι καταρχήν ηλεκτρικός. Αν έχεις χαμηλή τάση για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Επίσης φροντισε να εισαι σε επίπεδο έδαφος όταν πας να την ανοίξεις/κλείσεις, μη τυχόν μαγκώσει. Είχαμε 207 CC στην οικογένεια και η στρέβλωση όταν πάταγες πάνω σε πεζοδρόμια κλπ έκανε τη συναρμογή με την οροφή λίγο περίεργη. Ακούγονταν διάφορα κρακ κρουκ, που το κάνουν όλα - λίγο εως πολύ.

Ναι θα πάω να μετρήσω την μπαταρία για αρχή εύκολο και βλέπω θα στείλω ενημέρωση

Νομίζω και εγώ κάτι ηλεκτρικό είναι
Nikosydneyman - Τετ 17 Οκτ 2018, 07:51:14
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα λύθηκε
Το πρόβλημα λύθηκε

Ο διακόπτης που άνοιξης το πορπαγκαζ δεν δούλευε και για αυτό η οροφή δεν άνοιγε λόγο του ότι έμπαινε σε safetymode για να μη χαλάσει

Άνοιξα λοιπόν τον πορτμπαγκάζ με το διακόπτη που έχει στο κλειδί πάνω μετά έβγαλα την ταπετσαρία που έχει πάνω και ξεκούμπωσα την φισα που είναι πάνω στον διακόπτη - τις έριξα λίγο σπρέι για ηλεκτρικά και μετά δουλευε

Και έτσι και το αυτόματο κλείδωμα ξεκλείδωμα έφτιαξε αλλά και η οροφή πια δουλεύει κανονικά

- αυτό μου το είπε ένας τεχνικός τις μερσεντές τα οποία και αυτά παρουσιάζουν αυτό το μικρό ελαττωματική που και που και δεν ανοίγει η οροφή τους !!

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )
salex - Τετ 17 Οκτ 2018, 18:20:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα λύθηκε
Ωραίος!

Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mercedes αγόρασε τον μηχανισμό από την Peugeot για την οροφή στα SLK.

Nikosydneyman έγραψε:
Το πρόβλημα λύθηκε

Ο διακόπτης που άνοιξης το πορπαγκαζ δεν δούλευε και για αυτό η οροφή δεν άνοιγε λόγο του ότι έμπαινε σε safetymode για να μη χαλάσει

Άνοιξα λοιπόν τον πορτμπαγκάζ με το διακόπτη που έχει στο κλειδί πάνω μετά έβγαλα την ταπετσαρία που έχει πάνω και ξεκούμπωσα την φισα που είναι πάνω στον διακόπτη - τις έριξα λίγο σπρέι για ηλεκτρικά και μετά δουλευε

Και έτσι και το αυτόματο κλείδωμα ξεκλείδωμα έφτιαξε αλλά και η οροφή πια δουλεύει κανονικά

- αυτό μου το είπε ένας τεχνικός τις μερσεντές τα οποία και αυτά παρουσιάζουν αυτό το μικρό ελαττωματική που και που και δεν ανοίγει η οροφή τους !!

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )

Nikosydneyman - Τετ 17 Οκτ 2018, 22:00:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα λύθηκε
salex έγραψε:
Ωραίος!

Ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Mercedes αγόρασε τον μηχανισμό από την Peugeot για την οροφή στα SLK.

Nikosydneyman έγραψε:
Το πρόβλημα λύθηκε

Με έφτιαξε το άτομο

Κόστος τίποτα. )

Ναι ίδιος ακριβώς με την all είναι και ο μηχανισμός της οροφής !! Δεν βγάζουν προβλήματα μου είπε οι οροφές μόνο αυτάρεσκη τις μικρό επαφές καμία φορά
Nikosydneyman - Σαβ 27 Οκτ 2018, 01:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα παλι σταμτησε να δουλευει η οροφη Evil Evil :evil

κανονισα να το παω σε ενα πεζο ανεξαρτητο συνεργειο να μου το δουν τη δευτερα
Nikosydneyman - Τετ 07 Νοέ 2018, 07:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα του κανανε ενα απλο χειροκινητο reset 'ανοιγμα και κλεισημο"και ολα κομπλε
δεν μου εχει ξαναβγαλει σφαλμα Cool Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες