Παράθεση: |
Αγαπητοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 28 Μαρτίου 2004 ημέρα Κυριακή το 33ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ το οποίο ανοίγει και την αυλαία του Πανελληνίου Κυπέλλου Ραλλύ Ασφάλτου καθώς και του Κυπέλλου Ραλλύ Β.Ελλάδος. Ο Οργανωτής Α.Ο.Θ. πιστός στην έγκαιρη ενημέρωση σας, σας ανακοινώνει την σχεδίαση του 33ου Ράλλυ Θερμαικού. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 28/3/04 στην παραλία της Θεσσαλονίκης ώρα 10:01 (άγαλμα Μεγ.Αλέξανδρου) όπου θα γίνει και ο τερματισμός το απόγευμα της ίδιας ημέρας ώρα 16:49. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (σύνολο 6 Ε.Δ. 67.86 χλμ ) σε σύνολο 270 χλμ αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Τετάρτη 17 Μαρτίου στα γραφεία του Α.Ο.Θ. Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της BMW Αδαμίδης ΑΕ (4 ο χλμ Θεσ/νίκης-Αθηνών) το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 12:00-16:00 με συγκεκριμένο ωράριο για κάθε αυτοκίνητο. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα σας υπόσχεται ένα άριστο και ενδιαφέρον αγωνιστικό διήμερο. Χορηγοί του αγώνα : PIRELLI - EXPRESS SERVICE - BMW Αδαμίδης Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο (2310) 423.220 Fax (2310) 423.221 email : info@aoth.gr Από την Γραμματεία του Α.Ο.Θ. http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/main.htm |
glf έγραψε: |
για να κανονισουμε...
μετά τον τεχνικό έλεγχο, που είναι το Σάββατο το μεσημέρι, καλό θα ήταν να πήγαινα μια τελευταία βόλτα τις ειδικές με τις σημειώσεις μας. Ποιος θέλει να έρθει με το βουβου του για να κάνουμε το τσεκ ? θα είμαστε από τις 2 μέχρι τις 6 (βαρια βαριά), εγώ θα οδηγάω και ο ιδιοκτήτης του 206 θα μου διαβάζει τις σημειώσεις. Βασικά απευθύνομαι σε 1600αρη κάτοχο με καλά αμορτισερ ![]() |
για να κανονισουμε...
μετά τον τεχνικό έλεγχο, που είναι το Σάββατο το μεσημέρι, καλό θα ήταν να πήγαινα μια τελευταία βόλτα τις ειδικές με τις σημειώσεις μας. Ποιος θέλει να έρθει με το βουβου του για να κάνουμε το τσεκ ? θα είμαστε από τις 2 μέχρι τις 6 (βαρια βαριά), εγώ θα οδηγάω και ο ιδιοκτήτης του 206 θα μου διαβάζει τις σημειώσεις. Βασικά απευθύνομαι σε 1600αρη κάτοχο με καλά αμορτισερ ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αμα οδηγώ εγώ και διαβάζεις εσύ, μπορεί και να έρθω... Κοτζαμ (ατελείωτο) Animal είναι αυτό... :Ρ Θα συνενοηθούμε μέχρι αύριο ![]() |
glf έγραψε: | ||
βρε δε θα τρέχουμε, που πήγε ο νους σου ? ![]() οκ, αναμένεται επιβεβαίωση. |
για να κανονισουμε...
zzzleepy έγραψε: |
Γιάννη να κανονίσουμε να πάμε μαζί να χαζέψουμε... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αμα οδηγώ εγώ και διαβάζεις εσύ, μπορεί και να έρθω... Κοτζαμ (ατελείωτο) Animal είναι αυτό... :Ρ Θα συνενοηθούμε μέχρι αύριο ![]() |
ε, και μην αρχισετε πάλι τα συγχαρητήρια, έτσι ? |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Απ'οτι ξερω εγω ημουν στον Προδρομο 3 και ο Μίλτος στις 2 ειδικές της Παλαιοχωρας.Τον glf τον εχω σε βιντεακι που ψιλοέχασε τον δρόμο αν και γενικα τα πηγε πολυ καλα.
Ατυχηματα 2 .Το ibiza του Κουκκιδη εγινε βιδες στην αρχη του Προδρομου 3 ενω εξωαγωνιστικα την ιδια και χειροτερη καταστροφη έπαθε ενα Evo κιτρινο στον Ταξιαρχη και αφου απο νωρίς επιδιδόταν σε ανωριμότητες με ένα αλλο μαύρο |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Υ.Γ.Καλα βρε π*****...τι εμαθα...τραβουσες χειροφρενα στον χολομωντα και ξεσήκωνες το πληθος ![]() |
2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 1600 ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΥΜΑΡΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΦΙΛΗ |
NIKOΣ έγραψε: |
Κριμα στα παιδια με το EVO.Μακαρι να ειναι καλα και να μην χτυπησε κανεις.Το αμαξι το ειδα φευγοντας απο Αγιο Προδρομο πηγαινοντας για το 2 Σερβις.Δεν εμεινε τιποτα.Γενικα θελει προσοχη. |
christhehealer έγραψε: |
Kαι μια φωτό του νικητή με το κύπελο.
![]() Άντε Nίκο και πρωτιά στο Aττικό. ![]() ![]() PS: Στην φώτο θα ήταν κι ο Παφίλης αλλά πρόλαβε και την έκανε. |
Αλεξ@νδρος έγραψε: | ||
Απ'ότι εμαθα μονο μωλωπες Εσυ πως μας ξέφυγες και δεν ηρθες για αγριογουρουνο και κρασάκι διαβασμένο? |
lia206cc έγραψε: |
Eεετσι έεετσι.... Συγχαρητήρια αγορίνα μου !!! |
Εγω ετρεχα και δεν εφτανα.Παλι καλα που προλαβα να δω και λιγα περασματα.Βλεπεις ειμασταν SERVICE και στα δυο μιας και ειχαμε να υποστιρηξουμε οχι ενα αλλα δυο αγωνιστηκα.Το ενα με το νουμερο 16 και το αλλο που ερχοτανε με ενα τεταρτο διαφορα με το νουμερο 32. |
Ε καλά όταν λέμε service στο 32 μη φανταστείτε και πολλά... Στο πρώτο service λιμπήστηκε την κασεροπιτα που κρατούσα και στο δεύτερο.. ε στο δεύτερο έβρεχε και είπαμε λιγες μαλ***ες και το διαλύσαμε ![]() |
το ένα από αυτά έχει τίτλο "Ο Γκάλφας με τις πόρτες" ![]() |
STOP PRESS!!!!!!!!!!!!
7 βιντεάκια (Windows Media 9) με περάσματα από το Εκκλησάκι στο Χολομώντα !!! http://www.galfas.gr/upload/thermaikoy2004/ το ένα από αυτά έχει τίτλο "Ο Γκάλφας με τις πόρτες" ![]() Σπύρο έχει και τον Κούλη, καθώς και τους Αργυρίου, Κωνσταντίνου (206), Τρατσέλα, Lourbas |
Ο γκα-ντέμης έγραψε: |
Κοιτα καμια μερα μην εχουμε κανενα ''Ο Γκαλφας με τον ουρανο'' ![]() |
Οκ, Skull και... λοιποί θεατές, να οι πληροφορίες για τον αγώνα.
Το πρόγραμμα των ειδικών και τα ωράρια είναι στο site της λέσχης της Βέροιας http://www.lav.gr Έφτιαξα ένα καλύτερο χάρτη που δείχνει τις ειδικές (με FL σημειώνεται το τέλος της ειδικής) http://www.galfas.gr/racing/races/2004/filippos2004_xartis.jpg Καλά σημεία η έξοδος από το Πολυδέντρι, επίσης 1 χλμ μετά το Πολυδέντρι, έχει μεγάλη κατηφόρα που τελειώνει σε ανωμαλία στο δρόμο και γρήγορη δεξια ανηφορική στροφή. Εκεί θα δείτε ποιος έχει καλή ανάρτηση.. έχει δέντρα για να κάτσεις και μέρος για παρκινγ. Ενώ στις φουρκέτες του Αγ. Νικολάου, στανταρ θα τραβήξω 2-3 χειρόφρενα. Πήγα και το έσφιξα γιατί στο Θερμαϊκού δεν έπιανε... |
Κανόνισε μόνο να μην είσαι μέσα φιλαράκι.. χεχεχεχεχε |