PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 33ο Ράλλυ Θερμαϊκού

Skull - Τρι 23 Μάρ 2004, 17:20:48
Θέμα δημοσίευσης: 33ο Ράλλυ Θερμαϊκού
Καλα ρε τοσο καιρο δεν εχει ανοιχτει topic με ενημερωση του 33ου ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ!!! Very happy

Και παντα εγω αργοπορημενος...

Παράθεση:
Αγαπητοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 28 Μαρτίου 2004 ημέρα Κυριακή το 33ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ το οποίο ανοίγει και την αυλαία του Πανελληνίου Κυπέλλου Ραλλύ Ασφάλτου καθώς και του Κυπέλλου Ραλλύ Β.Ελλάδος.

Ο Οργανωτής Α.Ο.Θ. πιστός στην έγκαιρη ενημέρωση σας, σας ανακοινώνει την σχεδίαση του 33ου Ράλλυ Θερμαικού.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 28/3/04 στην παραλία της Θεσσαλονίκης ώρα 10:01 (άγαλμα Μεγ.Αλέξανδρου) όπου θα γίνει και ο τερματισμός το απόγευμα της ίδιας ημέρας ώρα 16:49.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (σύνολο 6 Ε.Δ. 67.86 χλμ ) σε σύνολο 270 χλμ αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Τετάρτη 17 Μαρτίου στα γραφεία του Α.Ο.Θ.

Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της BMW Αδαμίδης ΑΕ (4 ο χλμ Θεσ/νίκης-Αθηνών) το Σάββατο 27 Μαρτίου από τις 12:00-16:00 με συγκεκριμένο ωράριο για κάθε αυτοκίνητο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα σας υπόσχεται ένα άριστο και ενδιαφέρον αγωνιστικό διήμερο.

Χορηγοί του αγώνα : PIRELLI - EXPRESS SERVICE - BMW Αδαμίδης Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο (2310) 423.220 Fax (2310) 423.221 email : info@aoth.gr

Από την Γραμματεία του Α.Ο.Θ.

http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/main.htm

Αυτα και περιμενουμε και αλλα νεα απο τους ενημερωμενους και αγωνηζομενους! Wink

Πειτε και κανα 2-3 καλα σημεια να την πεσουμε να δουμε θεαμα... Very happy

Νικο πες μας και μας κατι ρε... Very happy
glf - Τετ 24 Μάρ 2004, 10:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
ε βγάλτε photos... Νο 32 να θυμάστε

καλό σημείο το τέλος του Ταξιάρχη, στην Αρναία. Κατηφορικό με στροφές, κοντά στο τέλος της ειδικής και δε θα κλειστείς..
SnakeMJK - Τετ 24 Μάρ 2004, 12:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ! Κυριακή απόγευμα θα είμαι Σαλόνικα για κάτι δουλίτσες... Αν προλάβω θα έρθω στον τερματισμό!
zzzleepy - Τετ 24 Μάρ 2004, 12:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη να κανονίσουμε να πάμε μαζί να χαζέψουμε... Smile
glf - Τετ 24 Μάρ 2004, 13:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
για να κανονισουμε...

μετά τον τεχνικό έλεγχο, που είναι το Σάββατο το μεσημέρι, καλό θα ήταν να πήγαινα μια τελευταία βόλτα τις ειδικές με τις σημειώσεις μας.

Ποιος θέλει να έρθει με το βουβου του για να κάνουμε το τσεκ ?

θα είμαστε από τις 2 μέχρι τις 6 (βαρια βαριά), εγώ θα οδηγάω και ο ιδιοκτήτης του 206 θα μου διαβάζει τις σημειώσεις.

Βασικά απευθύνομαι σε 1600αρη κάτοχο με καλά αμορτισερ Smile αλλά και με τα υπόλοιπα setup ή και 1400αρι κάνουμε σωστή δουλειά.
ΝΙΚΟΣ - Τετ 24 Μάρ 2004, 16:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
για να κανονισουμε...

μετά τον τεχνικό έλεγχο, που είναι το Σάββατο το μεσημέρι, καλό θα ήταν να πήγαινα μια τελευταία βόλτα τις ειδικές με τις σημειώσεις μας.

θα είμαστε από τις 2 μέχρι τις 6 (βαρια βαριά), εγώ θα οδηγάω και ο ιδιοκτήτης του 206 θα μου διαβάζει τις σημειώσεις.

Βασικά απευθύνομαι σε 1600αρη κάτοχο με καλά αμορτισερ Smile αλλά και με τα υπόλοιπα setup ή και 1400αρι κάνουμε σωστή δουλειά.

Nαι μην φας.....εχουμε γλαρο....
Sidobre - Τετ 24 Μάρ 2004, 17:21:22
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
για να κανονισουμε...

Αμα οδηγώ εγώ και διαβάζεις εσύ, μπορεί και να έρθω... Κοτζαμ (ατελείωτο) Animal είναι αυτό... :Ρ

Θα συνενοηθούμε μέχρι αύριο Wink
glf - Τετ 24 Μάρ 2004, 19:57:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Αμα οδηγώ εγώ και διαβάζεις εσύ, μπορεί και να έρθω... Κοτζαμ (ατελείωτο) Animal είναι αυτό... :Ρ

βρε δε θα τρέχουμε, που πήγε ο νους σου ? Smile

οκ, αναμένεται επιβεβαίωση.
Sidobre - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Sidobre έγραψε:

βρε δε θα τρέχουμε, που πήγε ο νους σου ? Smile

οκ, αναμένεται επιβεβαίωση.

Δεν κατάλαβα??? Ποιός σου είπε ότι θα τρέχουμε!?

Απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου! (Εχει και ρανταράκι της ΕΘΕΑ!)

Κυριλέ, με πατατάκια, αναψυκτικά και σουβλάκια ανα χείρας!
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:41:26
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
για να κανονισουμε...

Νικο αν δεν βρεις κανενα 1600 προσφερομαι εγω!

Να ξερεις εχω καλο setup σε ηχοσυστημα...οποτε ξερεις...περνεις ενα CD με ηχους απο formula και γουσταρουμε παραπανω! Wink

Αν θες πες μου να κανονισουμε,αν και πνιγμενος το ΣαββατοΚυριακο γιατι εχω μετακομιση,οποτε να ξερεις να εισαι ταχυστος! Wink
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Γιάννη να κανονίσουμε να πάμε μαζί να χαζέψουμε... Smile

Και σε αυτο θα κανονισουμε ρε θυριο.... Very happy

Πλακα κανω εγω θα πεταχτω το πρωι Εδεσσα και θα ειμαι κατα 1-2 εδω! Crying or Very sad

Οποτε ο αρχηγος να μας πει καπου στον τερματισμο να παμε για να καθησουμε γιατι δεν θα προλαβουμε τιποτα αφου τελειωνει κατα τις 4! Very happy
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 25 Μάρ 2004, 16:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
glf έγραψε:
για να κανονισουμε...

Θα εισαι και εσυ θείο επανω Question

Ωραια θα περασουμε......Θα φερω και κατι ξαδερφες μου απο την Ρουμανια για συντροφια το βραδυ Laughing Laughing Laughing
jimos - Πεμ 25 Μάρ 2004, 22:38:46
Θέμα δημοσίευσης: rally
ρε σι Νικολακι τι ωρα θα φυγεται το πρωι εμεις λεμαι κατα της 6΄00 ειναι και κοντα στον πολυγυρο!
glf - Παρ 26 Μάρ 2004, 09:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
ε καλά δε θα πάς και στη Ριτσώνα !! 10 η ώρα είναι η εκκίνηση στη Θεσ/νίκη και στις 11 ξεκινάει η πρώτη ειδική.
sotamax - Παρ 26 Μάρ 2004, 10:06:29
Θέμα δημοσίευσης:
Που είναι η εκκίνηση της πρώτης ειδικής;
glf - Παρ 26 Μάρ 2004, 16:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
του 33ου ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
Η κυκλοφορία στις ειδικές διαδρομές κλείνει μία (1+1/2) ώρα πριν το ωράριο του 1ου αγωνιστικού

Ε.Δ. 1 η & 4 η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ : Από την εθνική οδό Αγ.Προδρόμου-Αρναίας όπου διασταύρωση Παλαιόχωρας προς Ταξιάρχη στα 500μ η αφετηρία της Ε.Δ.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Από την οδό Παλαιοκάστρου-Αρναίας (Χολομώντας) στην διασταύρωση με Ταξιάρχη περιοχή Πανεπιστημίων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ : Καινούργια ειδική, με νέο οδόστρωμα, πολύ τεχνική με ομαλή ανάβαση.

Ε.Δ. 2 η & 5 η ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ : Από Παλαιόκαστρο προς Αρναία στις ταβέρνες του Χολομώντα
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : . Στην είσοδο της Αρναίας όπου διασταύρωση νέας και παλαιάς οδού προς Παλαιόκαστρο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ : Πρόκειται για την μισή γνωστή ΕΔ του Χολομώντα, κατηφορική, τεχνική.

Ε.Δ. 3 η & 6 η ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΑΦΕΤΗΡΙΑ : Από την διασταύρωση Αγίου Προδρόμου προς Παλαιόκαστρο (γεφυράκι).
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Από διασταύρωση Παλαιοκάστρου προς Αγιο Πρόδρομο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ : Με πολλές προσβάσεις για τους θεατές, ανηφορική, μέτρια σε ταχύτητα με μέτριο οδόστρωμα.

SERVICE PARK : Το Service Park θα διεξαχθεί αμέσως μετά την έξοδο της 3 ης -6 ης Ε.Δ. στο χωριό Παλαιόκαστρο

Σάββατο 27/3/2004 ώρα 12:00 - 16:00

Τεχνικός Έλεγχος αγωνιστικών αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της BMW Αδαμίδης ΑΕ (4 ο χλμ Θεσ/νίκης - Αθηνών)

Κυριακή 28/3/2004 :
Εκκίνηση Αγώνα ώρα 10:01 Παραλία (άγαλμα Μεγ.Αλέξανδρου)
Tερματισμός Αγώνα ώρα 16:49 Παραλία (άγαλμα Μεγ.Αλέξανδρου)

... από το http://www.aoth.gr

To ωράριο εδώ
http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/rute.htm
sotamax - Παρ 26 Μάρ 2004, 16:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
Λιτός και κατατοπιστικός
Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία...
glf - Δευ 29 Μάρ 2004, 15:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά..... πήγαμε, το τρέξαμε, γουστάραμε. Ήταν κανείς στο βουνό ? Θέλω να ακούσω εντυπώσεις από τα περάσματα, μερικά ήταν πολύ πετυχημένα. Οταν βγουν τα videa θα πέσει πολύ γέλιο....

ε, και μην αρχισετε πάλι τα συγχαρητήρια, έτσι ? Smile ο Πάπιστας σα manager μπορεί να πει όσα καλά λόγια θέλει Smile
p206Mike - Δευ 29 Μάρ 2004, 16:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
And the winner is...

Αλεξ@νδρος - Δευ 29 Μάρ 2004, 17:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι ξερω εγω ημουν στον Προδρομο 3 και ο Μίλτος στις 2 ειδικές της Παλαιοχωρας.Τον glf τον εχω σε βιντεακι που ψιλοέχασε τον δρόμο αν και γενικα τα πηγε πολυ καλα.
Ατυχηματα 2 .Το ibiza του Κουκκιδη εγινε βιδες στην αρχη του Προδρομου 3 ενω εξωαγωνιστικα την ιδια και χειροτερη καταστροφη έπαθε ενα Evo κιτρινο στον Ταξιαρχη και αφου απο νωρίς επιδιδόταν σε ανωριμότητες με ένα αλλο μαύρο
Skull - Δευ 29 Μάρ 2004, 22:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ε, και μην αρχισετε πάλι τα συγχαρητήρια, έτσι ?

Ε τοτε ας αρχισω πρωτος! Very happy

Nικολακι συνχαρητηρια απο εμενα! Razz

Ποτε θα δουμε και κανα videακι??? Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 30 Μάρ 2004, 00:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Απ'οτι ξερω εγω ημουν στον Προδρομο 3 και ο Μίλτος στις 2 ειδικές της Παλαιοχωρας.Τον glf τον εχω σε βιντεακι που ψιλοέχασε τον δρόμο αν και γενικα τα πηγε πολυ καλα.
Ατυχηματα 2 .Το ibiza του Κουκκιδη εγινε βιδες στην αρχη του Προδρομου 3 ενω εξωαγωνιστικα την ιδια και χειροτερη καταστροφη έπαθε ενα Evo κιτρινο στον Ταξιαρχη και αφου απο νωρίς επιδιδόταν σε ανωριμότητες με ένα αλλο μαύρο

Μας χαλασανε τον αγωνα.Τουμπαρισμα του Κουκιδη και οι ανωριμοι θεατες πεταχτηκανε στον δρομο να σταματησουνε το νουμερο 16 που ηταν ο Δημητρης με το MAXI οταν εκεινος ερχοτανε με 5 γεματη για αλλαγη σε 6 και μετα το χασημο που ειχε ο δρομος ειχανε γραμμενη τερμα την στροφη που ερχοτανε.Φανταστειτε τωρα με το που βγαινουν απο το χασημο με καμια 180 στα 50 μετρα να βλεπουν τον δρομο κλειστο απο θεατες.Φρενα και τετακε με ψιλοεξοδο (ευτηχως τιποτα δεν επαθε το αμαξι).Παλι καλα που δεν φαγανε καμια 15αρια ατομα.Χασημο ενος 3 λεπτου εκει με το περνας-δεν περνας οποτε εκει χαθηκε και ο αγωνας.

Κριμα στα παιδια με το EVO.Μακαρι να ειναι καλα και να μην χτυπησε κανεις.Το αμαξι το ειδα φευγοντας απο Αγιο Προδρομο πηγαινοντας για το 2 Σερβις.Δεν εμεινε τιποτα.Γενικα θελει προσοχη.

Και αφηνω τα καλα γα το τελος.................................

ΓΚΑΛΦΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ......ΟΛΕ......ΟΛΕ.......ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ....ΟΛΕ...ΟΛΕΕΕΕΕΕ..................

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 1600 ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΥΜΑΡΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΦΙΛΗ

Υ.Γ.Καλα βρε π*****...τι εμαθα...τραβουσες χειροφρενα στον χολομωντα και ξεσήκωνες το πληθος Question Βρε χαμπερα.....Κανα MANTA εχεις ή κανενα ASCONA Question Κοιτα να δεις ρε......Λες και βλεπω τον Σκαλτσα που τρεχει για το θεαμα......
glf - Τρι 30 Μάρ 2004, 09:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Υ.Γ.Καλα βρε π*****...τι εμαθα...τραβουσες χειροφρενα στον χολομωντα και ξεσήκωνες το πληθος Question

Προσπάθησα αλλά το γμμνο ήταν λάσκα και δεν έπιανε καλά !!! Αμα έπιανε ακόμα θα γελούσαμε.
lia206cc - Τρι 30 Μάρ 2004, 10:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 1600 ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΥΜΑΡΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΦΙΛΗ

Έεεετσι έεετσι....
Συγχαρητήρια αγορίνα μου !!!
sotamax - Τρι 30 Μάρ 2004, 11:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο!!!!
Δηστυχώς δεν μπορεσα να παρακολουθήσω τον αγώνα. Smile Smile Smile Smile
Αλεξ@νδρος - Τρι 30 Μάρ 2004, 17:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOΣ έγραψε:

Κριμα στα παιδια με το EVO.Μακαρι να ειναι καλα και να μην χτυπησε κανεις.Το αμαξι το ειδα φευγοντας απο Αγιο Προδρομο πηγαινοντας για το 2 Σερβις.Δεν εμεινε τιποτα.Γενικα θελει προσοχη.
.
Απ'ότι εμαθα μονο μωλωπες
Εσυ πως μας ξέφυγες και δεν ηρθες για αγριογουρουνο και κρασάκι διαβασμένο?
glf - Τρι 30 Μάρ 2004, 22:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
E ρε γλέντια ! να και το πρώτο video από το Χολομώντα ! τραβηγμένο από κινητό !! είναι στο εκκλησάκι σε κατηφορική φουρκέτα.

http://www.galfas.gr/racing/video/2004/thermaikoy2004_ekklisaki.avi

παίζει απευθείας στον windows media player, μεγεθος 890 kb
christhehealer - Τετ 31 Μάρ 2004, 10:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι μια φωτό του νικητή με το κύπελο.

Άντε Nίκο και πρωτιά στο Aττικό. Razz Wink

PS: Στην φώτο θα ήταν κι ο Παφίλης αλλά πρόλαβε και την έκανε.
glf - Τετ 31 Μάρ 2004, 11:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
χαχα!!! εδώ είναι η φώτο που τραβήχτηκα νωρίς ?

ρε σαν τον Πανιζι δε φέρνω με τέτοιο βλέμα ? Smile
pugsang - Πεμ 01 Απρ 2004, 08:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και χθες βραδυ στο seven o Φωτεινελης εδειξε πλανα και εκανε αναφορα στον 2ο της Ν2 Νικόλα Γκάλφα

glf - Πεμ 01 Απρ 2004, 08:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
κανόνισε μάγκα μου να μας δουλέυεις !! Πρωταπριλιά το έγραψες !

για δώσε λεπτομέριες, τι πλάνα έδειξε ?

Εχω και live story.

http://www.galfas.gr/racing/races/2004/thermaikoy2004_brakes.jpg

να πως βγήκαν τα τακάκια και η δισκόπλακα (μιας εβδομάδας) ....
pugsang - Πεμ 01 Απρ 2004, 08:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι φιλαρακι δεν σε δουλευω καθολου

Εδειξε καποια πλανα και ειδικα σε μια αριστερη φουρκετα κατηφορικη που μπηκες με οσα και τα λαστιχα να ουρλιαζουν ειπε ο Φωτεινελης:

Ναι και ο 2ος της Ν/2 ο εξαίσιος Νικολας Γκαλφας με το Peugeot 106 S16
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 01 Απρ 2004, 19:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Kαι μια φωτό του νικητή με το κύπελο.

Άντε Nίκο και πρωτιά στο Aττικό. Razz Wink

PS: Στην φώτο θα ήταν κι ο Παφίλης αλλά πρόλαβε και την έκανε.

Γνωστο Λαμογιο αυτος Laughing Laughing Laughing Αν ηταν να βγει με κανα γκομενακι να εβλεπες...Θα σας παρακαλουσε Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 01 Απρ 2004, 20:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
NIKOΣ έγραψε:

.
Απ'ότι εμαθα μονο μωλωπες
Εσυ πως μας ξέφυγες και δεν ηρθες για αγριογουρουνο και κρασάκι διαβασμένο?

Εγω ετρεχα και δεν εφτανα.Παλι καλα που προλαβα να δω και λιγα περασματα.Βλεπεις ειμασταν SERVICE και στα δυο μιας και ειχαμε να υποστιρηξουμε οχι ενα αλλα δυο αγωνιστηκα.Το ενα με το νουμερο 16 και το αλλο που ερχοτανε με ενα τεταρτο διαφορα με το νουμερο 32.

Υ.Γ.Sid οταν σου ελεγα να πας συνοδηγος στο 32 δεν με ακουγες.Θα ειχες και κυπελακι τωρα.Λες και ποιος θα σε επαιρνε χαμπαρι.Οχι τιποτα αλλο αλλα θα καθοτανε μαζι μου ο Παφ σαββατο βραδυ με αιθεριες υπαρξης στο τζακουζι και δεν θα τον ειχα τωρα να με πριζει κανονικα Very happy

Την επομενη φορα ορμα.Και πες του Γκαλφα να στο δωσει σε καμια ειδικη να γουσταρεις και εσυ Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 02 Απρ 2004, 00:27:10
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:

Eεετσι έεετσι....
Συγχαρητήρια αγορίνα μου !!!

Βρε βρεεεεεεεεε.................που εισαι γλυκια μου εσυ Question (Αυτο ηταν για αρχη για καλοπιασημο Razz )

Βρε γαιδουρι........ετσι κανει ο κοσμος Question Ουτε φωνη ουτε ακροαση Question (Αυτο ηταν το κανονικο Laughing )
glf - Παρ 02 Απρ 2004, 09:20:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγω ετρεχα και δεν εφτανα.Παλι καλα που προλαβα να δω και λιγα περασματα.Βλεπεις ειμασταν SERVICE και στα δυο μιας και ειχαμε να υποστιρηξουμε οχι ενα αλλα δυο αγωνιστηκα.Το ενα με το νουμερο 16 και το αλλο που ερχοτανε με ενα τεταρτο διαφορα με το νουμερο 32.

Ε καλά όταν λέμε service στο 32 μη φανταστείτε και πολλά... Στο πρώτο service λιμπήστηκε την κασεροπιτα που κρατούσα και στο δεύτερο.. ε στο δεύτερο έβρεχε και είπαμε λιγες μαλ***ες και το διαλύσαμε Smile
ΝΙΚΟΣ - Παρ 02 Απρ 2004, 16:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ε καλά όταν λέμε service στο 32 μη φανταστείτε και πολλά... Στο πρώτο service λιμπήστηκε την κασεροπιτα που κρατούσα και στο δεύτερο.. ε στο δεύτερο έβρεχε και είπαμε λιγες μαλ***ες και το διαλύσαμε Smile

Την επομενη φορα που δεν θα φερεις κασεροπιτα στο σερβις ξεχναμε εμενα.Αμ πως δηλαδη..........νυστικο αρκουδι δεν χωρευει Wink
sps - Παρ 02 Απρ 2004, 17:54:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟ καλησπερα!

Ετρεξε στον αγωνα και ο φιλος μου ο Θ. Κουλης!
Πως τον ειδες?
Απο οτι μου ειπε, καποια βρεγμενα κομματια (για αλλους στεγνα) και ενα τετακε του στερησαν τη 2η θεση στην Α6.
Κατα τα αλλα το ευχαριστηθηκε και τερματισε 5ος Α6.
Γενικα μου ειπε οτι ηταν ωραιος αγωνας.
Σκεφτεται να ανεβει και στη Βεροια.
Θα φυγουν τα καπω!
Αχ και να μην ειχα το στρατο!
Θα ερχομουν σιγουρα!
glf - Σαβ 10 Απρ 2004, 10:04:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο, είδα τον Κούλη από την κασέτα του αγώνα με σωστά και μετρημένα περάσματα. Γενικά είδα και άλλα τετακέ από 106 Smile αυτά τα βρεγμένα ήταν πολύ φόβια τελικά.

Πέρασα και τα video από την εσωτερική κάμερα και για τις 3 ειδικές. Εκτός από τη μικρή που είναι 11 ΜΒ, οι άλλες 2 είναι μεγάλες και τα video είναι 30 MB έκαστο...

Προτιμήστε τον Ταξιάρχη...
glf - Πεμ 15 Απρ 2004, 16:34:18
Θέμα δημοσίευσης:
STOP PRESS!!!!!!!!!!!!

7 βιντεάκια (Windows Media 9) με περάσματα από το Εκκλησάκι στο Χολομώντα !!!

http://www.galfas.gr/upload/thermaikoy2004/

το ένα από αυτά έχει τίτλο "Ο Γκάλφας με τις πόρτες" Smile

Σπύρο έχει και τον Κούλη, καθώς και τους Αργυρίου, Κωνσταντίνου (206), Τρατσέλα, Lourbas
Vaggelis - Πεμ 15 Απρ 2004, 20:53:45
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:

ΩΡΑΙΟΣ....!!!!! κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ (χειροκροτήματα...)
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 15 Απρ 2004, 22:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
STOP PRESS!!!!!!!!!!!!

7 βιντεάκια (Windows Media 9) με περάσματα από το Εκκλησάκι στο Χολομώντα !!!

http://www.galfas.gr/upload/thermaikoy2004/

Σπύρο έχει και τον Κούλη, καθώς και τους Αργυρίου, Κωνσταντίνου (206), Τρατσέλα, Lourbas

Κοιτα καμια μερα μην εχουμε κανενα ''Ο Γκαλφας με τον ουρανο'' Laughing
glf - Παρ 16 Απρ 2004, 00:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ, Skull και... λοιποί θεατές, να οι πληροφορίες για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα των ειδικών και τα ωράρια είναι στο site της λέσχης της Βέροιας
http://www.lav.gr

Έφτιαξα ένα καλύτερο χάρτη που δείχνει τις ειδικές
(με FL σημειώνεται το τέλος της ειδικής)
http://www.galfas.gr/racing/races/2004/filippos2004_xartis.jpg

Καλά σημεία η έξοδος από το Πολυδέντρι,
επίσης 1 χλμ μετά το Πολυδέντρι, έχει μεγάλη κατηφόρα που τελειώνει σε ανωμαλία στο δρόμο και γρήγορη δεξια ανηφορική στροφή. Εκεί θα δείτε ποιος έχει καλή ανάρτηση.. έχει δέντρα για να κάτσεις και μέρος για παρκινγ.

Ενώ στις φουρκέτες του Αγ. Νικολάου, στανταρ θα τραβήξω 2-3 χειρόφρενα. Πήγα και το έσφιξα γιατί στο Θερμαϊκού δεν έπιανε...
glf - Παρ 16 Απρ 2004, 00:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ο γκα-ντέμης έγραψε:

Κανόνισε μόνο να μην είσαι μέσα φιλαράκι.. χεχεχεχεχε
Skull - Παρ 16 Απρ 2004, 01:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Οκ, Skull και... λοιποί θεατές, να οι πληροφορίες για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα των ειδικών και τα ωράρια είναι στο site της λέσχης της Βέροιας
http://www.lav.gr

Έφτιαξα ένα καλύτερο χάρτη που δείχνει τις ειδικές
(με FL σημειώνεται το τέλος της ειδικής)
http://www.galfas.gr/racing/races/2004/filippos2004_xartis.jpg

Καλά σημεία η έξοδος από το Πολυδέντρι,
επίσης 1 χλμ μετά το Πολυδέντρι, έχει μεγάλη κατηφόρα που τελειώνει σε ανωμαλία στο δρόμο και γρήγορη δεξια ανηφορική στροφή. Εκεί θα δείτε ποιος έχει καλή ανάρτηση.. έχει δέντρα για να κάτσεις και μέρος για παρκινγ.

Ενώ στις φουρκέτες του Αγ. Νικολάου, στανταρ θα τραβήξω 2-3 χειρόφρενα. Πήγα και το έσφιξα γιατί στο Θερμαϊκού δεν έπιανε...

Πολυ ωραια, αλλα μαλον σε λαθος συζητηση το εγραψες.... Embarassed

Μαλον θα παρεβρεθω και για να checkαρω και τις ωρες:
απο το Πολυδεντρι ξεκινατε 11:06 και απο Αγ.Νικολαω 13:51!Σωστα???

Τελος,στο καπακι θα ειναι τα κυπελακια??? Very happy
ΝΙΚΟΣ - Παρ 16 Απρ 2004, 12:37:46
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Ο γκα-ντέμης έγραψε:

Κανόνισε μόνο να μην είσαι μέσα φιλαράκι.. χεχεχεχεχε

Βρε βλαξ...Με εχεις για κοροιδω εμενα..Σιγα μην μπω σε σενα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες