netblaster έγραψε: |
Τα τελικα της L&W εχουν ολες τις απαραιτητες εγκρισεις οπως ΤUV (γερμανικο ΚΤΕΟ) και ΙSO!!! Για οσους δεν το ξερουν η L&W ειναι θυγατρικη της REMUS!!! Τα universal καζανακια θα τα βρεις γυρω στα 170e!!! Κωδικο για custom δεν ξερω, αλλα δυσκολα θα βρεις custom για 206!!! Η μονη διαφορα ειναι οτι στο custom οι βασεις ειναι ετοιμες πανω στο καζανακι και εχει "στριμενη" μπουκα, ωστε να βγαινει ευθεια πισω!!! Το κοστος ειναι καμια 30αρια ευρωπουλα παραπανω... ![]() |
Skull έγραψε: |
Σοπα ρε δεν το ηξερα πως ειναι θυγατρικη της remus!! ![]() Οσο για τις universal μην λες οτι εχουν μονο 30 ευρο παραπανω μπορει και πιο πολυ,αν και δεν νομιζω να βγαζει η remus και για καθε μοντελο ξεχωρηστα.... κατι εξατμισης που ειχα δει για 206 ηταν για το πεος!! ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Ενταξει Γιαννη, δεν τοπα για σενα, αλλα αρκετοι δεν το ξερουν αυτο!!! ![]() Συγκεκριμενα, εχω βρει μονομπουκη (10αρα) L&W custom fit για 206 με 200E!!! Βεβαια οι τιμες παιζουν απο μαγαζι σε μαγαζι... Η Remus και βεβαια βγαζει custom καζανακια!!! Αν μπεις στο site θα δεις οτι αν επιλεξεις "sounds" κατω αριστερα, εχει ενα 206cc 1.6 16ν και επιλογη για να το ακουσεις με το τελικο και χωρις αυτο για να κανεις συγκριση!!! ![]() REMUS ![]() |
netblaster έγραψε: |
Ενταξει Γιαννη, δεν τοπα για σενα, αλλα αρκετοι δεν το ξερουν αυτο!!! ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Sorry που θα σε απογοητευσω αλλα ο μεσαιος σωληνας της supersprint δεν εχει 100 αλλα 296Ε!!!Το ξερω γιατι τον εχω εγω αλλα μπορεις να παρεις τηλ για να δεις κ μονος σου...τουλαχιστον στα 1600 τοσο εχει..
Ενδεικτικα αναφερω οτι χταποδι--> 593 κ τελικο απο 360-380 αναλογα πιο θα διαλεξεις....ΠΙΚΡΑ!!!!!!!! |