PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αναζήτηση καρότσας 206 με χαρτιά, που να απευθυνθώ?
NickFr - Κυρ 19 Αύγ 2018, 18:07:45
Θέμα δημοσίευσης: Αναζήτηση καρότσας 206 με χαρτιά, που να απευθυνθώ?
Καλησπέρα παιδιά,
Όπως αναγράφω και στον τίτλο, ψάχνω εδώ και 2 μήνες για ατρακάριστη δίπορτη καρότσα 206 (1.6 αλλά άντε στην ανάγκη και 1.4) η οποία να έχει χαρτιά για κυκλοφορία. Έχοντας λιώσει στην αναζήτηση σε site όπως το car.gr κτλ και μερικές μάντρες που κόβουν ανταλλακτικά, δεν κατάφερα να βρω κάτι καθαρό.
Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Ως το που θα μπορούσα να ψάξω ή να απευθυνθώ? Έψαξα ακόμη και για κάτι φθηνό ολόκληρο και ας έχει μηχανικό πρόβλημα αλλά ότι είδα έως σήμερα είναι λες και πέρασε πόλεμο.
Μου προτάθηκε να βρω τρακαρισμένο και απλά να κάνω τράμπα τα νούμερα αλλά δεν είμαι fan τις παρανομίας.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί μπαίνω σε περιπέτειες, έχω ένα 206 που δεν μπορώ να βγάλω χαρτιά λόγο οριστικής διαγραφής και κοιτάω να ρίξω τα μηχανικά μου σε άλλη καρότσα καθώς έχει πέσει χρήμα και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω ανταλλακτικά.
salex - Δευ 20 Αύγ 2018, 07:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Να, μπορείς να βρεις ολόκληρα 206 εδώ:
https://www.car.gr/classifieds/cars/?condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&make=213&make=213&model=666&offer_type=sale&pg=2&st=private
Ο λόγος που δεν πρόκειται να βρεις ποτε σκέτη καρότσα είναι επειδή κανείς δεν μπαίνει στον κόπο. Αφού ολόκληρα αυτοκίνητα πωλούνται με λιγότερο από 1500Ε.
Χωρίς να θελω να σε στεναχωρήσω, είναι τέτοια η φύση του tuning που ό,τι ρίχνουμε στα αυτοκίνητα μας μένει κιόλας. Με το χρόνο η αξία του αυτοκινήτου μειώνεται παρότι παραμένει διασκεδαστικό.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες