PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Η εμπειρία μου μέχρι τώρα

JohnKo - Τετ 08 Αύγ 2018, 12:08:18
Θέμα δημοσίευσης: Η εμπειρία μου μέχρι τώρα
Καλησπέρα σας κύριοι,

Γιάννης, κάτοχος peugeot 207 με 90,500 χλμ (1.4 - 90hp). Αγοράστηκε μεταχειρισμένο τον Αύγουστο του 2012 με 53,000 χλμ τότε.

Στο αυτοκίνητο μέχρι σήμερα, πέρα από λάδια, φίλτρα, μπουζί έχουν γίνει οι παρακάτω οι εργασίες:

38,000χλμ: Τακάκια
53,000χλμ: Μπαταρία
Εδώ το αγόρασα
58,600χλμ: Ιμάντας Χρονισμού, Αντλία Νερού, Φλάντζα Κεφαλής (άουτς...)
78,500χλμ: Α/Κ Ιμάντα Εναλλακτη, Στράγγισμα-Πλήρωση-Εξαέρωση Κυκλώματος, Ε/Τ Ταμπούρων - Ιμάντας Δυναμό
85,800: Αλλαγή Μπαταρίας

Το αυτοκίνητο λοιπόν όσο το έχω, μου έβγαλε την αρκετά μεγάλη ζημιά στα 58,600χλμ, όπου στην ουσία λύθηκε και επανασυρμολογήθηκε η μηχανή και έπειτα τις αλλαγές που βλέπετε στα 78,500.

Παρόλο που κάνω λίγα χιλιόμετρα, κάνω τα service του πάνω στο χρόνο (το πολύ στο 1,5). Τα 3 τελευταία service (72,300χλμ, 78,500χλμ, 85,500χλμ) έχουν γίνει στην automotivo στο Χαλάνδρι.

Στο τελευταίο service ο τεχνικός μου υπέδειξε αλλαγή μπαταρίας (την οποία και έκανα αλλά σε μαγαζί έξω για χαμηλότερο κόστος) και να αλλάξω τα μπαράκια ζαμφόρ, το οποίο και δεν έκανα λόγω κόστους (δε θυμάμαι την τιμή αλλά μου είχαν φανεί αρκετά τα ευρώ). Προαιρετικά μου είπε και την αλλαγή σετ ιμάντα χρονισμού σε περίπτωση που δεν το έχω αλλάξει.

Μου έχουν φανεί αρκετά εξυπηρετικοί στην automotivo, αλλά μου φαίνεται ότι το κόστος της εργατοώρας στα 46 ευρώ ξεφεύγει ενώ τσιμπημένα μου φαίνονται και τα κόστη των ανταλλακτικών.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό συνεργείο στην Αθήνα; Θα προτιμούσα περιοχή Χαλανδρίου ή τριγύρω, αλλά δεδομένου ότι είναι μια επίσκεψη το χρόνο και πιο μακριά να είναι δε χάθηκε ο κόσμος. Επειδή το αυτοκίνητο έχω σκοπό να το κρατήσω γενικότερα με ενδιαφέρει να γίνεται καλή δουλειά αλλά να μη το χρυσοπληρώνω κιόλας. Εξουσιοδοτημένο ή όχι δεν παίζει ρόλο.
SnakeMJK - Τετ 08 Αύγ 2018, 15:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.actionpeugeot.gr/

https://www.pavlidis-competition.gr/

Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες