Georgegt207 έγραψε: |
Μάλλον πρέπει να ψάξω κάτι άλλο εε?? |
Manos206 έγραψε: |
207 GT για καθημερινη χρηση;; ![]() |
Η δουλειά μου είναι 5km απο το σπίτι. Πόσο να κάψει σε νορμάλ, δεν λέει κάτι αυτό.. Ποιο πολύ με νοιάζει το θέμα αξιοπιστίας |
Manos206 έγραψε: |
207 GT για καθημερινη χρηση;; ![]() |
Κατάλαβα... Οπότε με βλέπω για κάνα Seat ibiza fr cupra 1.8 20v...Έχω βρει ένα 350hp αντέχει άραγε? |
DimiP έγραψε: | ||
γιατι το θεωρεις extreme sport για καθημερινη χρηση ;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
salex έγραψε: | ||
Μπορείς να το αγοράσεις και να το διαπιστώσεις ο ίδιος. 150 άλογα έχουν αυτά εργοστασιακά, τι λες; Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είσαι μόλις 5 χιλιόμετρα από τη δουλειά. Το πολύ πολύ να περπατήσεις και λίγο, δεν έγινε και κάτι. |
Κατάλαβα... Οπότε με βλέπω για κάνα Seat ibiza fr cupra 1.8 20v...Έχω βρει ένα 350hp αντέχει άραγε? |
harisma23 έγραψε: | ||
Μετά συγχωρήσεως, αλλά εσένα τα θέλει ο κ@λος σου... Παρόλο που ο 1.8 20V του group VAG είναι εν γένει ένας πολύ αξιόπιστος κινητήρας με μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, ψάχνεις να πάρεις hot hatch δεκαετίας, καραφτιαγμένο (υπερδιπλασιασμός ιπποδυναμης) και μας ρωτάς για την αξιοπιστία; Δεν φαντάζομαι να σου είπαν ότι το είχε μια κυρία για να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο και μετά στο σουπερμάρκετ; ![]() Κοίταξε βρε να βρεις κάποιο σχετικά απείραχτο, που έχει και κάποιες πιθανότητες να μην είναι σκισμένο... |
η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο να βάλω μπελά στο κεφάλι μου.. Για 1.8 τα 350hp δε νομίζω να είναι και τόσα πολλά ώστε να είναι τέρμα το μοτέρ.. Αμα έχει καλά πράγματα καλό πρόγραμμα καλο μηχανικό και δεν το λιώνω δεν το δουλεύω τέρμα απο πίεση γιατί να μην είναι αξιόπιστο? |
Georgegt207 έγραψε: | ||||
|
Manos206 έγραψε: | ||||
Η αληθεια ειναι οτι οποτε το παιρνω να παω στη δουλεια (μεσω περιφερειακου δραπετσωνας) το λες και xtreme sport ![]() ![]() |
Με χαρά να σου απαντήσω 😉 είμαι 23 και είχα ένα 1250cc ... Όσο για το βίντεο σου θα σου πω πως φοράει ακριβώς τα ίδια πράγματα + αυτό που θέλω να πάρω έχει κάτι ψιλά πράγματα παραπάνω.. Ίσως αυτό που μου έστειλες είναι 300 τροχό ενώ αυτό που λέω εγώ να είναι 350 μοτέρ η να έχει πιο μικρή πίεση στο βίντεο γιατί βλέπω 1.4bar.. Επίσης και τα 350hp δεν τα θεωρώ υπερβολικά μιας και έχω μπει σε πολλά αυτοκίνητα που ξεκινάνε απο 180 μέχρι 850 |
Χαχαχαχα φίλε μου Στέλιο μπορεί και να μην χρειαστεί να πάρω γιατί δεν σου είπα το καλύτερο.. Έχει μπιελες zrp και
Πιστόνια s3 mahle 😉😉 δηλαδή αμα πάρω το 207 θα αντέξει περισσότερο επειδή έχει μεγαλύτερο εε χαχα?? Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω ότι αυτοκίνητο 1.8 με 350hp μοτερ θα βγάλει μπιελες απο κάτω επειδή έχει πυρο 20mm μάλλον το έχεις μπερδέψει με 207 που μαμα είναι και τα παίρνεις όλα στα χέρια.. Πάρε κανένα αυτοκίνητο της προκοπής λέω εγώ και άσε τις εξυπνάδες.. Και για να κλείσω ρώτησα σε συνεργείο καλό και γνωστό πιο έχει αντοχή 207 η τι ibiza 1.8 με 350 η απάντηση ήταν ότι τα 207 είναι ότι χειρότερο έχει βγει ποτέ καλύτερα μου λέει ibiza 400hp πάρα 207 μαμά είναι ότι πιο άχρηστο.. Κρίμα! Λοιπόν παιδιά χάρηκα που τα είπαμε και ευχαριστώ για την βοήθεια.. (αμα μπορεί ο διαχειριστής να με αφαίρεση δεν έχω σκοπό να ξανά μπω) |