sotos 106xs έγραψε: |
Στα 106 πρώτης γενιάς μέχρι το '96 βρίσκεται μέσα στο ντουλαπάκι και συγκεκριμένα πάνω απο την κλειδαριά και είναι βιδωμένο με δύο torx βίδες.
Το εξάρτημα είναι σαν αυτό της φωτογραφίας που έβαλες. |
geo106xs έγραψε: |
Βασιλη,η μοναδα στα 106 2ης γενιας,βρισκεται πισω απο το ασφαλειοκουτι της καμπινας! Η προσβαση δεν ειναι και η ευκολοτερη αλλα απο τη στιγμη που θα το εντοπισεις με λιγη προσπαθεια θα το καταφερεις.
Εχε υποψιν πως στα μοντελα μεχρι 1999 το κουτι ηταν γκρι,αυτο που παραθετεις ειναι απο μεταγενεστερο μοντελο. |
billp104 έγραψε: |
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δυστυχώς το δικό μου είναι δεύτερης γενιάς. Ωστόσο θα κάνω μια προσπάθεια να βγάλω το ντουλαπάκι μήπως είναι απο πίσω και δεν του είχαν αλλάξει θέση. |
Βασιλη,η μοναδα στα 106 2ης γενιας,βρισκεται πισω απο το ασφαλειοκουτι της καμπινας! Η προσβαση δεν ειναι και η ευκολοτερη αλλα απο τη στιγμη που θα το εντοπισεις με λιγη προσπαθεια θα το καταφερεις.
Εχε υποψιν πως στα μοντελα μεχρι 1999 το κουτι ηταν γκρι,αυτο που παραθετεις ειναι απο μεταγενεστερο μοντελο. |
billp104 έγραψε: |
Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο!!! Εχω ξαναβγάλει όλη την ασφαλειοθήκη πρίν καιρό και όντως είναι λίγο ζόρι, ωστόσο δεν έχω άλλη επιλογή. Νομίζω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι εκεί μιας και όταν κλείνω την ασφάλεια στην πόρτα του οδηγού ακούω ένα κλικ απο κάποιο ρελέ, αλλά μετά δεν κουνιέται τίποτα σε καμία απο τις 3 άλλες πόρτες ![]() |
sotos 106xs έγραψε: |
Όταν καταφέρεις και τo βγάλεις και άν κατέχεις λίγο από κολλητήρι,πέρασε μία τις κολλήσεις που βρίσκονται στα ρελεδάκια και στον κονέκτορα. |
Στις καροτσες 1ης γενιας δεν εχω ιδεα τι επαιζε... Στις 2ης γενιας οσα εχω δει τουλαχιστον,ηταν οπως το περιγραφω παραπανω. Μαλιστα οι μαυρες μοναδες των μεταγενεστερων μοντελων,ηταν ταυτοχρονα και ο δεκτης του τηλεχειρισμου,ο οποιος δε λειτουργουσε με υπερυθρες αλλα με υψηλες συχνοτητες,γι'αυτο εξαφανιστηκε και ο δεκτης ir απο την κονσολα της οροφης! |