Giwrgosx έγραψε: |
Καλημερα σας!εχω στην κατοχη μου ενα rallye..τα εξωτερικα πλαστικα στον προφυλακτήρα εχουν ξεθωριασει ελαφρως απο τον ηλιο...υπαρχει κατι που μπορώ να βάλω για να τα ανανεωσω ή πρέπει να τα βαψω?? |
nik_marin έγραψε: |
https://owatrol.com/gr/all-our-products/10391-polytrol.html |
Chris_saxo vts έγραψε: | ||
Το έχω δει κ γω αυτό. Το έχεις χρησιμοποιήσει να πεις εντυπώσεις?? +1 για το sonax. Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα τα πλαστικά στο saxo κ έγινε σαν καινούργιο!! |
kovac έγραψε: |
Σε μη βαφόμενα πλαστικά σε citroen c3 του 2005 που είχαν γίνει σχεδόν άσπρα, τα έκανα με πιστόλι θερμού αέρα σιγά σιγά και προσεκτικά και γίνανε σαν καινούρια.
2 μήνες τώρα δεν έχω δει να έχουν πάθει κάτι. 20' υπόθεση, χωρίς βάλε-βγάλε, χωρίς τίποτα. Το πόσο χρειάζεται να ζεσταθεί το κάθε σημείο φαίνεται με το μάτι, μην τα λιώσετε. ![]() ΥΓ: Καλό θα ήταν να φορέσετε και μια μάσκα λόγω του ζεσταμένου πλαστικού. ΥΓ2: Έπρεπε να τραβήξω βίντεο, γιατί η διαφορά ήταν τεράστια. Αν και με ελάχιστον ψάξιμο θα βρείτε αρκετά στο internet. |
Hellas4x4 έγραψε: |
Μια εύκολη λύση για τα "περίεργα" πλαστικά είναι και το plasti dip...
Το είχα βάλει σε κάτι πλαστικά και μεταλλικά μέρη την μηχανής και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν αξιοθαύμαστο!!! |