aetos9 έγραψε: |
Ευχαριστω για την απαντηση.
Για αισθητήρα ψυχρής διάβαζα και γω σε ξένα φορουμ ότι μπορεί να ευθύνεται αλλά δεν ακούω σκασιματα από την εξάτμιση, ούτε όπως είμαι σταματημένος ανεβάζει στροφές...απλά ειτε το ρελαντί του είναι υψηλό και σταθερό, είτε παίζει μεταξύ 500 - 1000 στροφές. Να νεκρώσει όλο το σύστημα δεν το εχω παρατηρήσει. Αν ήταν πολλαπλασιαστής δεν θα το έβρισκε σαν σφάλμα το διαγνωστικό;;; Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σφάλμα στον εγκέφαλο να προσανατολισω κάπου συν ότι κατά διαστήματα δουλεύει ρολοι.. ![]() |
aetos9 έγραψε: |
Το νεκρωμα αυτό που λες μου το έχει κάνει όλες και όλες 2 φορές στα 3 χρόνια που το έχω και αυτό πέρσι το καλοκαίρι μολις που είχα αλλάξει την αντλία του αιρκοντίσιον... Με το αιρκοντίσιον ανοικτό... μετά δεν το ξαναέκανε... Βέβαια όταν λέω νεκρωμα εννοώ να σβήσει
Αυτό που με τρομάζει είναι το νεκρό γκάζι... Σκέψου το αμάξι κόβει, φρενάρει σαν να κατεβάζεις ταχύτητα... Αλλά δεν σβήνει... Και απλά τσουλαει με το ρελαντί... Το θέμα είναι ότι κάποιες μέρες και συνεχόμενες μαλιστα πάει καλά σαν νορμάλ αμάξι χαχαχ τρομάρα του. Η βαλβίδα που λες είναι αυτή κάτω δεξιά όπως κοιτάμε το μοτέρ με την πράσινη φίσα; Γιατι σήμερα της αποσύνδεσα την φίσα και δεν είδα διάφορα... Της έριξα και με το σπρέι... Όπως και να χει θα δοκιμάσω να το πάω στο συνεργείο μια ακόμα φορά την ερχόμενη βδομάδα και άμα βγάλω άκρη θα σας ενημερώσω... Καλή Ανάσταση!!! |