kanelj έγραψε: |
ενταξει το ενα απο τα 2 καλυτερα το εγραψες.....(μην ρωτησετε ποιο ![]() ξεχασες αλλο ενα........SCORPIONS ![]() ![]() ![]() Aπ'οσο ξερω για τους ΗΙΜ τα εισητηρια εχουν ηδη αρχισει και προπολουνται και ειναι 38e |
HIM και Placebo προκειται να εμφανιστουν την τελευταια ημερα του Rockwave. Τα εισιτηρια αρχιζουν να προπωλουνται απο αυτη την Πεμπτη 18/3 και οι τιμες τους ειναι: 38 ευρω για καθε μερα στην προπωληση (45 ομως στο ταμειο του Festival) και 150 ευρω για ολες τις μερες. Για τους fans του rapcore/nu-metal η 3η μερα του festival αναμενεται (εαν υπαρξουν οι επιθυμητες επικυρωσεις) να φιλοξενησει ενα γνωστο hip-hop/ nu-metal διδυμο ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
Που τα ειδες αυτα ρε??? 150 ευρω? θα υπαρχει δυνατοτητα camping? hiphop-numetal διδυμο?? system of a down ευχομαι... |
Skull έγραψε: |
Και εγω θελω να παω...
Την τελευταια φορα μειναμε με τα εισητηρια στο χερι γιατι ειχε ακυρωθει! ![]() HIM standar! ![]() Αν και δεν μου πολυαρεσει το live τους γιατι κραταει οσο το τελευταιο τους album γιατι λενε μονο τα σουξε! Κατι ακουσα για linkin Park,system of a down και KORN!! Αν ειναι ετσι και εγω για τριημερο το κοβω... ![]() |
αυτο το ακουσες ή το ευχεσαι???? SOAD RULZZZZZZZZ |
Κατι ακουσα για linkin Park,system of a down και KORN!!
|
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Θα στησω το αντισκηνο απο τωρα ετσι και ερθουν ολοι αυτοι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: |
20/6 JUDAS PRIEST NIGHTWISH - QUEENSRYCHE - NIGHTFALL |
18/6 PETER GABRIEL
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ + SPECIAL GUESTS 19/6 W.A.S.P. RUNNING WILD - DARK TRANQUILLITY - FIREWIND 20/6 JUDAS PRIEST NIGHTWISH - QUEENSRYCHE - NIGHTFALL 21/6 PIXIES MUSE - BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - ILL NINO - RAINING PLEASURE 22/6 PLACEBO HIM - STARSAILOR- THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES (T.S.O.O.L.) - FILM alles leptomereies...syntoma |
Skull έγραψε: | ||
Εισαι σιγουρος??? Αυτο αποκλειετε που λες γιατι αν λαβουμε υποψιν τα τελευταια rockwave festival ήταν τριημερα,το εισητηριο ηταν γυρο στο 50αρι ευρο και τριημερο 130(αν θυμαμε καλα) και δεν υπαρχουν placebo??? ![]() Aν ειναι τετραημερο και το εισητηριο της μερας ειναι καπου στα 60-70 ευρο θες 300αρα ευρο για 4 μερες! ![]() Εμαθε κανεις για camping τιποτα??? |
Ωπ sory ρ Πετρο εκει που ειναι πως να το δω! ![]() Καλα ρ ειναι σοβαροι????5 μερες??? Αν ηταν και οι muse μαζι με him +placebo θα ηταν τελεια η μερα εκεινη! ![]() Παντως κατα καποιον τροπο εμαθα οτι η περιοχη που θα γινει ειναι προς τα επανω και οχι προς τα κατω δηλαδη μικροτερη αποσταση για εμας τους επανω που θα κατεβαιναμε στην Αθηνα! ![]() |
καλα μη χαιρεσαι... ουτε μιση ωρα δε γλιτωνεις απο το να ερχοσουν αθηνα... |
Οι Him ειναι λογικό να ειναι δευτερο ονομα... για τους placebo μιλαμε,οχι για κανενα τυχαιο groupακι... |
Οι Him ειναι λογικό να ειναι δευτερο ονομα... για τους placebo μιλαμε,οχι για κανενα τυχαιο groupακι... |
Skull έγραψε: | ||
Ε δεν αντεχω αλλο.....ΑΡΠΑ ΤΕΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τωρα και με το κιλο!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Δυστυχώς δεν μετράει πάντα το όνομα και η ιστορία αλλά το "ρεύμα" και οι πωλήσεις.Και αυτήν την περίοδο η HIM είναι πολύ μεγαλύτερος κράχτης... |
kanelj έγραψε: | ||||
τωρα γιατι μπερδευτηκα με αυτο που ειπες ![]() αρα θα επρεπε να ειναι οι HIM πρωτο ονομα ![]() |
τωρα γιατι μπερδευτηκα με αυτο που ειπες ![]() αρα θα επρεπε να ειναι οι HIM πρωτο ονομα ![]() |
Σε καμία περίπτωση.Πάντα "πρώτο όνομα" μπαίνει ο αρχαιότερος και έπονται οι υπόλοιποι. Όμως... θα πάνε 100 άτομα για να ακούσουν το festival και 1000 άτομα αποκλειστικά για να δουν τους HIM.Από τα λίγα συγκροτήματα που έχουν fun club στην Ελλάδα... Εδώ έρχονται τέρατα της ξένης heavy metal μουσικής,και δεν έχουν ανάλογη απήχηση.Είναι το "ρεύμα" που είπα,η "μόδα",και πιθανόν κάποια στιγμή να ξεπεραστούν κι αυτοί όπως και τόσοι άλλοι... |
μη τα ισοπεδωνουμε ολα... εδω "δευτερα" ονοματα της μεταλ σκηνης γεμιζουν με 1500 ατομα γηπεδα για 2 σερι βραδιες. το μεταλ ειναι κοινοτητα ολοκληρη,πολυ μεγαλυτερη απο ενα φαν κλαμπ. παντα στα r.f. η μεταλ μερα (ή μερες) ηταν sold out και γινοταν ο πανικος. Και επειδη ετυχε να ειμαι μεσα σε 2 rockwave, σε maiden, σε queensryche, σε Motorhead, σε whitesnake και σε πολλα αλλα... μη λετε για κοσμο... 1000 ατομα ειναι μονο αυτοι που χτυπιουνται μπροστα λεμε... Εδω ειδα περυσι pain of salvation και rage να γεμιζουν το gagarin ασφυκτικα...ειδα τους sentenced να κανουν το ιδιο...κι ας μη μιλησω για τους iced earth και τους savatage στον σπορτινγκ... |
α, και ο σωστος μουσικοφιλος πρεπει να σεβεται και 2-3 ονοματα... αλλιως γινεται οπαδισμος το θεμα και χαλαει...σεβομαι τους ΗΙΜ γι αυτο που ειναι και αυτο που κανουν. ειναι καλοι και αξιολογοι μουσικοι κι ας μην ειναι του γουστου μου. αλλα οταν παιζεις με τους PLACEBO ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να συζητας ποιος θα παιξει headliner.... |
Πάμε πάλι... Το 90,Alice Cooper στο Αλεξάντρας,15000 κόσμος Το 91,Scorpions στη Ν.Σμύρνη,15000 Το 92,Metallica στη Ν.Σμύρνη,15000 Για να μην μιλήσω για τους GnR me 30000 και πλέον... Αυτά τα νούμερα δύσκολα θα ξαναυπάρξουν γιατί η παλιά καλή heavy metal έχει πεθάνει... |
το μεταλ ζει...απλα πλεον δεν υπαρχουν 5 συγκροτηματα αλλα 105 και αναγκαστικα ο κοσμος μοιραζεται... στα '70, '80 ηταν απλα τα πραγματα... ειμασταν φτωχοι συγγενεις της ευρωπης και ΑΝ ερχοταν ποτε κανεις γινοταν χαμος. τωρα καθε βδομαδα ερχονται συγκροτηματα...μπορει ολος αυτος ο κοσμος να δινει 30 και 40 ευρω συνεχεια για συναυλιες??? |
Έρχεσαι στα λόγια μου Πέτρο,αυτά τα ονόματα,εκτός από κλασικά,έχουν ακόμα κοινό.Ως πότε όμως θα παίζουν και θα βλέπουμε τέτοια νούμερα? Για δες όμως πόσοι είχαν πάει στις συναυλίες των Manowar και Dio... |
το rockwave πλησιάζει. Εγώ με τον Σπύρο (crusader) τσιμπησαμε εισιτηριάκια για το 2ημερο 19-20 ιουνίου και θα κανουμε καμπινγκ εκει το βράδυ... ![]() |
οχι για τους HIM,τους εχω δει...δεν λενε και τιποτα παραπανω στην σκηνη,αλλα να δουμε Placebo!!!! |
Γενικα το κλιμα και η ατμοσφαιρα θα λενε πολυ!!!! ![]() Φανταστητε 15.000ατομα που τα μισα και παραπανω θα ειναι γκομενες ροκουδες!!!!! ![]() |
Τι εγινε ρε Γιαννακη δεν πηγες και δεν μιλας ή τα κρυβεις απο εμας???? ![]() Πειτε τιποτα για την τελευταια μερα ρε παιδια(καλα λιγο καθηστερημενα...)!! ![]() Ειδα καποιες σκηνες απο placebo νομιζω στο ΒΑΝD STAND!!! |
crusader έγραψε: |
και το ψυγειάκι με τις μπύρες και το Metaxa... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
......ΥΓ2 SLIPKNOT ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ...
|
30th of may SLIPKNOT |
sod έγραψε: |
Eγω εχω ακουσει κατι για...ΟΝΕ και...... BACK IN BLACK!!!!Μακαρι θεε μου να δουμε τουs ![]() ![]() |
έχω φύγει...μακάρι να τους πλαισιώσουν και αξιόλογα group... ![]() azraeeeeeeeeeeeeeeel ![]() |
ανακοινώθηκε για 12 Ιουλίου
CULT CRIMSON GLORY CELTIC FROST MOONSPELL +TBA |
crusader έγραψε: | ||
Έχουμε ανακατατάξεις : TWISTED SISTER W.A.S.P. CELTIC FROST CRIMSON GLORY MOONSPELL |
METALLICA!!!!!!!
http://www.didimusic.gr/dates/default.asp?ID=343 |
και έρχονται και πιπερίτσες...κόκκινες καυτερές! |
RASTAVIPER έγραψε: |
IRON MAIDEN σε 20 μέρες και METALLICA το καλοκαιρι.
Αυτές είναι συναυλίες!! ![]() ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Δεν σας φαίνοντε ακρίβα τα εισιτήρια των Maiden???60euro??? |
panosgep έγραψε: |
Για τους Metallica πόσο πάει το μαλλί; |
crusader έγραψε: | ||
απόσπασμα από άρθρο του Avopolis : Και μιλώντας για Red Hot, να πούμε ότι μιλώντας με έλληνα διοργανωτή που απλώς δοκίμασε να κάνει την πρόταση για live φέτος, μας είπε ότι αποτελεί 'όνειρο θερινής νυκτός' προς το παρόν, καθώς δεν τίθεται καν θέμα χρημάτων με τη ζήτηση που υπάρχει σε (μεγαλύτερες) αγορές που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. ![]() ![]() ![]() |
οι red hot chilli peppers κοστίζουν 1.500.000 ευρώ για μια συναυλία... σας κάνει αυτή η απάντηση? Με απλά μαθηματικά, μόνο για να πληρωθούν αυτοί θές εισιτήριο 60 ευρώ και 25.000 κόσμο!!!
εννοείται οτι metallica, maiden στα γεράματα κοστίζουν πολύ πολύ πιο φτηνά. ΥΓ 26 Ιουλίου ----> George Michael στο ΟΑΚΑ |
Σωστός ο Πέτρος..
Επίσης πιστεύω ότι οι RHTP αν έρθουν θα μαζέψουν χαλαρά περισσότερο κόσμο από τους Sabbath. Μεγαλύτερο φάσμα κοινού.. |
pygolabida έγραψε: |
Ναι, και το εισιτήριο θα κόστιζε όσο να πας δίπλα Ιταλία που παίζουνε να τους δεις..... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
παίζουνε στο βελιγράδι κι έχουν εισιτήριο 28 ευρώ ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
παίζουνε στο βελιγράδι κι έχουν εισιτήριο 28 ευρώ ![]() ![]() ![]() |
Αυτοι οι AC/DC ποτε θα μαs ερθουυυυυυυν ρε γαμ*το????
![]() ![]() ![]() ![]() |
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ DIDI MUSIC
To Rockwave Festival, γεννήθηκε το 1996 εγκαινιάζοντας -και στην πορεία καθιερώνοντας- το θεσμό των φεστιβάλ στην χώρα μας. |
Tρελο rockwave με fatal morgana,nightfall,rage.saxon και SLAYER ![]() ![]() ![]() Ημουν κι εγω εκει ![]() ![]() ![]() |
LefterisK έγραψε: | ||
μια επισημανση ασημαντη....το 1996 διαδραματιστηκε στην Δραπετσωνα, νουμερο 1 για μενα σκηνικο τοπιο (σε προβλητα στο λιμανι) και ονομαζοταν Rock of Gods...εισιτηριο 7.000 δραχμες... |
Tρελο rockwave με fatal morgana,nightfall,rage.saxon και SLAYER ![]() ![]() ![]() Ημουν κι εγω εκει ![]() ![]() ![]() |