geodelik έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά.
Χρειάζομαι τα φώτα σας. Το αυτοκίνητο το είχα παρκαρισμένο 24 ώρες και δούλευε μια χαρά. Πάω να το πάρω για να κάνω μια απόσταση 200 μέτρων ώστε να το φέρω κάτω απο το σπίτι, να το φορτώσω πράγματα για μια μετακόμιση. Το φορτώνω, πάω να βάλω μπροστά και κάνει τον κλασσικό θόρυβο της μίζας. Μετα απο 3 φορές παίρνει και σκέφτομαι, τυχαίο είναι. Μετα απο 800 μέτρα, ανάβει ένδειξη Brake System Faulty. Παγώνω, πατάω φρένα και λειτουργουν κανονικά. Κάνω ακόμα 400 μέτρα, παρκάρω για να ξεφορτώσω και δεν παιρνει μπροστά. Γυρνώντας το κλειδί, πέρα απο τον θόρυβο της μίζας, αρχισαν να λειτουργούν οι υαλοκαθαριστηρες και αναβόσβηνε το ταμπλό του ραδιοφώνου. Μετα απο δεκα προσπάθειες, πηρε μπρος και έκανα 1 χιλιόμετρο για να επιστρέψω σπιτι. Τώρα το ξαναδοκίμασα και δεν παιρνει καθόλου μπροστά, και κανει ξανά τα ιδια. Εχει κανείς καποια ιδέα, τι μπορεί να ειναι; Το πρόβλημα είναι οτι ειμαι εξωτερικο αυτή την περίοδο και αμα παω σε συνεργειο θα με γδάρουν. Θα αναγκαστώ να το παω λογικα, αλλα προτιμώ να εχω μια ιδεα περι τινος προκειται. Έχω και βίντεο την ώρα που το βάζω μπρος για οποιον ενδιαφερεται. ΥΓ. Το αυτοκίνητο εχει 118000 χλμ και όλα τα σερβις εχουν γινει σε αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Mono AEK έγραψε: |
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι όταν σου κάνει πολλά κουλά μαζί συνήθως είναι μπαταρία
Αν δεν την έχεις αλλάξει και πρόσφατα ξεκινά από κει |
Το αφηνω παρκαρισμενο και απο Δευτερα ψαχνω συνεργειο για αλλαγη μπαταριας.
Εχετε καποια να προτεινεται; Πρεπει να προσεξω κατι; Ειμαι ασχετος απο οτι εχετε καταλαβει. |
Η μπαταρια που φοραει ειναι η Varta 12V L2 400/640A EN. Με μια γρηγορη ματια, δεν βρισκω την ιδια. Μπορω να βαλω αλλη με περισσοτερα αμπερ πχ; |