Mono AEK έγραψε: |
Δεν έχει πόσο θα αντέξει
Απλά μέχρι να την αλλάξεις θα σου ξερνάει λαδάκι Όσο συμπληρώνεις και έχει μέσα το μοτέρ δεν έχει θέμα Για τον ήχο δε ξέρω να σου πω Δε πολυκατάλαβα και τι σου κάνει |
arj1383 έγραψε: |
Επίσης μου κάνει ένα περίεργο θόρυβο όταν είναι κρύο κυρίως ο οποίος έχει να κάνει κ με το συμπλέκτη.. όταν τον πατάω δλδ κάπως σταματάει. Συνδέεται αυτό με τα υπολείμματα του λαδιού άραγε; |
action_peugeot έγραψε: |
Για τα λάδια σου απάντησαν. Απλά μην το ξεχνάς μέχρι να φτιάξεις την φλάντζα του ψευτοκάπακου. Μετά απλά έλεγξε πόσο θα σου κάψει.
Ο θόρυβος είναι από τα ρουλεμάν του σασμάν. Αν πατάς το αμπραγιάζ και σταματά!!. Έλεγξε την βαλβολίνη και αν είναι χάλια άλλαξε με καινούριες καλής ποιότητας άν μπορείς. |
Η αίσθηση στο συμπλέκτη εντελώς διαφορετική, πολύ μαλακός σε σχέση με τον προηγούμενο. |
Nik_psa έγραψε: |
Tα ατμοσφαιρικά ΕΡ καίνε κάποιες φορές περισσότερο από τα υπερτροφοδοτούμενα, δυστυχώς έχουν αυτό το σοβαρό ελάττωμα...
Να έβαλε λάθος ή μάπα λιπαντικά δεν ξέρω αλλά και τα καλά τα ρουφάνε σαν κοκτέιλ το καλοκαίρι. Τώρα για επισκευή και τα σχετικά ανοίγεις καπάκι και δεν ξέρεις πόσο μπορεί να φτάσει κλπ κλπ |
salex έγραψε: |
Βρε μπας και μετράς τη στάθμη λαδιού σε διαφορετικές συνθήκες;
Όταν είναι ζεστό το μοτερ πέφτει η στάθμη γιατί μια ποσότητα βρίσκεται μεσα στο σύστημα, σε σχέση με το όταν είναι κρύο. |
Giannis307 έγραψε: |
Kai αλλο μοτερ να βρεις παλι τα ιδια θεματα θα εχεις ενω με την επισκευη θα εισαι πολυ πιο σιγουρος και για περσσοτερο καιρο οτι δεν θα εχεις θεμα |
Μετά την τελευταία συμπλήρωση λαδιού πριν μια εβδομάδα και κάτι λιγότερο απο 800χλμ. η στάθμη σήμερα το πρωί ήταν ακριβώς στη μέση!
Κάτι έγινε και επανήλθε στα φυσιολογικά του.. |
salex έγραψε: |
Τυχερούλη! Μας κοψοχώλιασες. |