PSClub - Hellas

Κινητήρας - Peugeot 307 1600

qazo1 - Τρι 30 Ιαν 2018, 19:15:47
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 1600
Καλησπερα,θα ηθελα μια βοηθεια..ΤΟ αυτοκινητο εχει 130,000 χλμ μοντελο 2002 και εχω το εξης θεμα.Μερικες φορες,μια φορα τη βδομαδα ισως και πιο αραια,οταν παω να βαλω μπρος μου βγαζει απρο ντουμανι η εξατμιση και ρεταρει για λιγα δευτερολεπτα στο ρελαντι..Ανοιξα το καπο και ειδα λιγα νερα μαλλον στη φλατζα του καταλυτη..εκει που ξεκιναει η εξατμιση.Ειμαι και ψιλοασχετος..ΕΙναι φλατζα η κατι αλλο?Οτι αλλη πληροφορια χρειαστειτε να σας την πω..Ευχαριστω εκ των προτερων..
TopGear - Τρι 30 Ιαν 2018, 20:05:17
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 1600
qazo1 έγραψε:
Καλησπερα,θα ηθελα μια βοηθεια..ΤΟ αυτοκινητο εχει 130,000 χλμ μοντελο 2002 και εχω το εξης θεμα.Μερικες φορες,μια φορα τη βδομαδα ισως και πιο αραια,οταν παω να βαλω μπρος μου βγαζει απρο ντουμανι η εξατμιση και ρεταρει για λιγα δευτερολεπτα στο ρελαντι..Ανοιξα το καπο και ειδα λιγα νερα μαλλον στη φλατζα του καταλυτη..εκει που ξεκιναει η εξατμιση.Ειμαι και ψιλοασχετος..ΕΙναι φλατζα η κατι αλλο?Οτι αλλη πληροφορια χρειαστειτε να σας την πω..Ευχαριστω εκ των προτερων..

Από τις ταπεινές μου γνώσεις, ο λευκός καπνός συνήθως είναι φλάντζα.

Δες και λίγο τα νερά του δοχείου σου, έχουν καφετιάσει;
qazo1 - Τρι 30 Ιαν 2018, 20:14:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 1600
TopGear έγραψε:
qazo1 έγραψε:

Από τις ταπεινές μου γνώσεις, ο λευκός καπνός συνήθως είναι φλάντζα.

Δες και λίγο τα νερά του δοχείου σου, έχουν καφετιάσει;

Δε μπορω να καταλαβω απο τα νερα,νομιζω πως ειναι ενταξει ομως..θα τα κοιταξω παντως..Θερμοκρασια δεν ανεβαζει,αλλα συμπτωματα δεν εχει..τι να πω..δεν το κανει συχνα.Επισης οταν συμβαινει αυτο δε παιρνει με τη μια μπροστα.Σημερα πχ που μου το εκανε,η πρωτη μιζια ηταν λες και εμεινα απο μπαταρια,η δευτερη το ιδιο,με την τριτη πηρε.
action_peugeot - Τρι 30 Ιαν 2018, 21:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα το άσπρο ντουμάνι συνήθως είναι λάδια που κατεβαίνουν στον κύλινδρο από τα τσιμουχάκια των βαλβίδων.
Δες το δοχείο διαστολής άν έχει παραφλού. Άν σου ζητάει παραφλού έχεις κάψει φλάντζα ή κάπου χάνει παραφλού .
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το αυτοκίνητο σε διαγνωστικό και να διαγνώσεις ποιος κύλινδρος είναι. Βγάζοντας μετά τα μπουζί από το χρώμα που έχουνε μπορείς να βγάλεις μία άκρη. Εγώ έτσι ξεκινάω στο συνεργείο μου.
Άν έχει κάψει φλάντζα το μπουζί του συγκεκριμένου κυλίνδρου θα είναι ξεπλυμένω.
qazo1 - Τετ 31 Ιαν 2018, 10:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον τα Μπέκ θέλουν καθάρισμα..ο μάστορας το κατάλαβε από το τηλέφωνο....Δευτέρα θα ξέρω..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες