PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Peugeot 5008 2014 Ελληνική γλώσσα στο Navigator ή μενού .

sakiskav - Τρι 23 Ιαν 2018, 10:10:51
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 5008 2014 Ελληνική γλώσσα στο Navigator ή μενού .
Καλησπέρα σε όλους . Είμαι καινούργιος ιδιοκτήτης Peugeot 5008 ,μοντ. 2014 και θα ήθελα την βοήθειά σας . Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να προσαρμόσω στο navigator ή στο μενου την Ελληνική γλώσσα .
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων .
action_peugeot - Δευ 12 Φεβ 2018, 21:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα.
Εγώ που το έψαξα για λογαριασμό πελάτη μου δεν τα κατάφερα. Αν κάνεις κάτι μας ενημερώνεις
Βασιλης 5008 - Παρ 09 Οκτ 2020, 20:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα ηθελα να μαθω αν μπορω καπου να κανω αναβάθμιση το gps.
taskom - Παρ 09 Οκτ 2020, 21:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ελληνικά δεν μπαίνουν λογικά στην μονάδα που έχετε.
Αναβάθμιση σε χάρτες μπορείτε να κάνετε με κάποια χρέωση.

Οτι θελετε μου λετε.
Hellas4x4 - Παρ 16 Οκτ 2020, 20:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης θα συμπλήρωνα να μην δοκιμάσετε να βάλετε εκδόσεις που βρίσκονται στο internet...

(ΥΣ Επίσης Βασιλης 5008, όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))
taskom - Δευ 02 Νοέ 2020, 20:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεις να βαλεις την εκδοση που εχει στο ιντερνετ εχω βαλει σε 2 3008...

Απλα ειναι λιγο δυσκολο στην διαδικασια
TopGear - Τρι 03 Νοέ 2020, 11:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
taskom έγραψε:

Οτι θελετε μου λετε.

OMG, με χρέωση;

Στο Focus που αγόρασα, βρίσκεις με αριθμό πλαισίου το update online στη σελίδα της ford, το περνάς σε φλασάκι, το συνδέεις στο αμάξι και μετά από 30' σου λέει update complete. Όλα δωρεάν και τόσο απλά, εσύ δεν κάνεις τίποτα και μπορείς να χρησιμοποιείς και την οθόνη ταυτόχρονα. Στο τέλος, ανεβάζεις και στην πλατφόρμα τους (αν θες), ένα αρχείο XML που περιλαμβάνει update info και το περνάνε στη βάση της Ford.
taskom - Κυρ 08 Νοέ 2020, 12:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
taskom έγραψε:

Οτι θελετε μου λετε.

OMG, με χρέωση;

Στο Focus που αγόρασα, βρίσκεις με αριθμό πλαισίου το update online στη σελίδα της ford, το περνάς σε φλασάκι, το συνδέεις στο αμάξι και μετά από 30' σου λέει update complete. Όλα δωρεάν και τόσο απλά, εσύ δεν κάνεις τίποτα και μπορείς να χρησιμοποιείς και την οθόνη ταυτόχρονα. Στο τέλος, ανεβάζεις και στην πλατφόρμα τους (αν θες), ένα αρχείο XML που περιλαμβάνει update info και το περνάνε στη βάση της Ford.

Στα νεα αμαξια ολες οι εταιριες δινουν για 3 εως 5 χρονια δωρεαν τις αναβαθμισεις..
Στα παλια πλεον μονο με χρεωση
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες