gavanas έγραψε: |
Την ημερομηνία δεν την πρόσεξα, αλλά η έκδοση του λογισμικού ήταν 37, ενώ το αρχικό ήταν έκδοση 25 |
Πήγα για τον πρώτο έλεγχο του εξαμήνου στο εξουσιοδοτημένο της πάτρας. Όλα καλά, οι μηχανικοί επεξηγηματικοί, καθώς παρακολουθούσα όλη τη διαδικασία (ρυθμίσαμε και το χειρόφρενο γιατί έπιανε στα 10 κλικ). Λόγω του γνωστού προβλήματος του αισθητήρα στάθμης λαδιού αποφασίσαμε να κάνουμε update στο λογισμικό. Όλα καλά, αφού το παίδευε μια ώρα για να αρχικοποιήσει το πρόγραμμα, απενεργοποιήσαμε και τη λειτουργία των αλάρμ στο φρενάρισμα πανικού(πολύ σπάσιμο αυτή η λειτουργία). Έρχεται η ώρα της πληρωμής, μηδέν ευρώ. Ωραία λέω, να ξανάρθουμε. Βγαίνω από το πάρκινγκ, σαν να τράβαγε παραπάνω, σαν να μην είχε τόσο lag το γκάζι, και είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος.
Αυτά από χθές μέχρι σήμερα. Το πρωί λοιπόν βάζω μπροστά και νατος ο αισθητήρας να δείχνει πάλι άδειο το λάδι. Πάω και προς το πανεπιστήμιο ψιλογρήγορα, και διαπιστώνω ότι ο κόφτης έχει πέσει στις 6000 στροφές ![]() ![]() Καλώ όσους έχουν κάνει update τον τελευταίο καιρο να πουν που βρίσκεται ο κόφτης τους. |
Touristas έγραψε: | ||
Έκανες τηλεφορτωση στο BSI και πήγε 37 ?????? ![]() ![]() ![]() Όσο για το λογισμικό του εγκεφάλου μέσο DIAG μπορείς να δεις τη έχει |
Sidobre έγραψε: | ||||
Ρε συ Αργύρη, εσύ που ξέρεις... Ισχύει τελικά ότι αν έχεις πρόγραμμα (από τον γνωστό...) αμα κάνεις update στην Εprom θα κλειδώσει ο εγκέφαλος; |
Touristas έγραψε: | ||
Έκανες τηλεφορτωση στο BSI και πήγε 37 ?????? ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: | ||||
Αργυρη , στεκομαι στην παραπανω φραση σου που εκανα bold και σκεφτομαι...... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον ηλεκτρονικο αισθητηρα σταθμης λαδιου που ειναι "τρελλαμενος" αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι το αμαξι συνηθως ειναι παρκαρισμενο σε κατηφορα. Kαθως πλησιαζει το service tων 10,000 KM σκεφτομουνα να ζητησω απο το εξουσιοδοτημενο που θα πηγαινα αναβαθμιση λογισμικου. Μετα απο αυτα που διαβασα σε αυτο το topic αλλαξα γνωμη, το αφηνω οπως ειναι, ποτε του να μην δουλεψει ![]() Δεν βαζω superchips καλυτερα... αμα ειναι να ρισκαρω καλυτερα να ρισκαρω για καποιο πιο ....ιερο σκοπό Το καλο ειναι διπλο: Για αυτο και μονο το λογο θα πηγαινα σε εξουσιοδοτημενο , οποτε τωρα ειμαι ελευθερος να παω οπου θελω ![]() |
...Βγαίνω από το πάρκινγκ, σαν να τράβαγε παραπάνω, σαν να μην είχε τόσο lag το γκάζι, και είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος....Πάω και προς το πανεπιστήμιο ψιλογρήγορα, και διαπιστώνω ότι ο κόφτης έχει πέσει στις 6000 στροφές ![]() Καλώ όσους έχουν κάνει update τον τελευταίο καιρο να πουν που βρίσκεται ο κόφτης τους. |