Giannis307 έγραψε: |
Λοιπόν για να ετοιμαζόμαστε....
Λέω για 4 Φεβρουαρίου Λέω για μια από τα ίδια σαν τη περσινή (μιας και σε όλους άρεσε η διαδρομή...απλά θα έλεγα αλλού για φαγητό) Εσείς τιιιιι λέτε? |
salex έγραψε: |
Βρε παιδιά, νομίζω υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Η κοπή της πίτας συνήθως γινόταν κάπου εδώ τριγύρω με την ελπιδα να τραβήξει ικανό αριθμό μελών ώστε να γίνει κάτι χρήσιμο και fun. Διαφορετικά τη πίτα θα κοψει ο Μάνθος και το φλουρί θα πέσει στον Γιάννη307 γιατί ολοι κι ολοι που θα εμφανιστούν θα έιναι 5 μέλη συνολικά με τις κοπελιές τους (μαξιμουμ).
Οι εκδρομές του κλαμπ είναι διαφορετική υπόθεση. Το γράφω αυτό εκπροσωπώντας τον εαυτό μου καταρχήν, γίατί για τα μέλη που έχουν οικογένειες και παιδιά, ούτε η Κύμη είναι λογικός προορισμός ούτε και πουθενά τριγύρω που είναι 2 ώρες δρόμος και στροφοδιαδρομή. Μια φορά κι ένα καιρό πηγαίναμε κανένα Σούνιο η πουθενά τριγύρω, που είναι κάπως πιο κοντά για την πίτα. Υπάρχουμε πολλοί που θα θέλαμε να έρθουμε στην κοπή της βασιλοπιτας. Σκεφτείτε κανένα λογικό προορισμό που να μπορεί να γίνει αυτό και θα μας δείτε κοντά σας. |
'Andy'-lag έγραψε: |
Βέβαια στην εκδρομή που κανονίσαμε πέρσι για την πίτα εγώ δεν θυμάμαι 5 άτομα.... θυμάμαι ότι θέλαμε την μισή ταβέρνα για να βολευτούμε.... |
oxi ua breuoyme kymh pali...συν οτι εγω με την ευαγγελια δεν θα μπορεσω να ανταπεξελθω στις στροφες |
'Andy'-lag έγραψε: |
Βέβαια στην εκδρομή που κανονίσαμε πέρσι για την πίτα εγώ δεν θυμάμαι 5 άτομα.... θυμάμαι ότι θέλαμε την μισή ταβέρνα για να βολευτούμε.... |
Βρε παιδιά, νομίζω υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Η κοπή της πίτας συνήθως γινόταν κάπου εδώ τριγύρω με την ελπιδα να τραβήξει ικανό αριθμό μελών ώστε να γίνει κάτι χρήσιμο και fun. Διαφορετικά τη πίτα θα κοψει ο Μάνθος και το φλουρί θα πέσει στον Γιάννη307 γιατί ολοι κι ολοι που θα εμφανιστούν θα έιναι 5 μέλη συνολικά με τις κοπελιές τους (μαξιμουμ).
Οι εκδρομές του κλαμπ είναι διαφορετική υπόθεση. Το γράφω αυτό εκπροσωπώντας τον εαυτό μου καταρχήν, γίατί για τα μέλη που έχουν οικογένειες και παιδιά, ούτε η Κύμη είναι λογικός προορισμός ούτε και πουθενά τριγύρω που είναι 2 ώρες δρόμος και στροφοδιαδρομή. Μια φορά κι ένα καιρό πηγαίναμε κανένα Σούνιο η πουθενά τριγύρω, που είναι κάπως πιο κοντά για την πίτα. Υπάρχουμε πολλοί που θα θέλαμε να έρθουμε στην κοπή της βασιλοπιτας. Σκεφτείτε κανένα λογικό προορισμό που να μπορεί να γίνει αυτό και θα μας δείτε κοντά σας. |
Τα Λεγραινά δεν έχουν κάτι έκτος και αν μετά πάμε κάνα άγιο Κωνσταντίνο για φαγητό όπου εκεί εγώ δυστυχώς νδεν θα μπορέσω να ακολουθήσω με 8 μηνών εγγυο ![]() |
volvos έγραψε: |
Syntribani malakasa gia poly kalo kreas k ftina kai meta kafe pros oropo or xalkida.
Apla ftina k konta |
MEMsound έγραψε: |
Μπαμπη ...άλλωστε παντα εγω το βγαζω το φιδι απ την τρυπα ![]() |
sod έγραψε: | ||
Μανθο ζεις....εσυ μας οδηγεις ![]() ![]() ![]() |
ΕΧΩ πηξει ![]() |
BABISRC έγραψε: | ||
Τι έπαθες Μάνθο? |
sod +1
athanas snakemjk Giannis307 +1.5 KyriakosGT Pavlidis+1 BabisRC+1 Έλα και οι υπόλοιποι..... |
BABISRC έγραψε: | ||
|
Tonymc έγραψε: |
παιδες εγω ντρεπομαι να ερθω με αυτο το peugeot που εχω γιατι απο εμφανιση ειναι χρεπι προς το παρον αλλα θελω να ερθω !! Y or N? ειμαι υπερ peugeot μπορει να εχω 1100 αλλα φιλε τα σπαει ![]() |
Blue Cub έγραψε: |
Κοιτα να δεις πόσο γρήγορα έφτασε η επόμενη εκδρομή.
Εξτρα σετ ασύρματων δεν οργανωθηκατε να πάρετε ομως ε; ![]() |
Steve έγραψε: |
Ελπίζω να περισσέψει κανα κομμάτι 30cm από την πίτα... ![]() |
billy46 έγραψε: |
Καλησπέρα παίδες
sod +1 athanas snakemjk Giannis307 +1.5 KyriakosGT Pavlidis+1 BabisRC+1 jonathanRC+1 MEMsound +2 Tonymc Blue Cub stevedek + stefdek ‘Andy’-lag Billy46 Συνολο 20,5 & 206cc fb forum.... 4? |
Jean έγραψε: |
Τον απο πάνω σου γιατί τον έβγαλες? Δεν τον θες μαζί? |
Καλά, μην το πιστεύετε και πολύ ότι θα εμφανιστούμε!
Προτιμώ να σχολιάζω στο παρασκήνιο ![]() |
salex έγραψε: | ||
Τελικά δεν θα είμαι ο μόνος που θα λείπει; |
και μόνο για τον καφε επιπλεον 5 2 Mono AEK 1 Manos206 1 salex 1 jim207gt |
Ε καλά βρε Γιάννη μου, δεν έχω ψηλώσει και τόσο πολύ από την τελευταία φορά που με είδες! |
Το Steve φυρί φυρί το πάει να γίνει κοντύτερος. |
Ψηλέ χάρηκα πολύ που σε είδα μετα από τόσο καιρό....! |
iceage έγραψε: |
στο τέλος θα τα κάνουμε υπόθετα???? |
iceage έγραψε: |
Υ.γ. : Ρε μαλ***ς κανά 106 θα δούμε ή στο τέλος θα τα κάνουμε υπόθετα???? |