κωστας40698 έγραψε: |
Απο κατω ειναι στημενο το αμαξι .. αμορτισερ ρυθμιζομενα,17αρες ζαντες,φρενα απο 2λιτρο κ αλλα πολλα ..
Οταν λες οτι παω για κατι κοστοβορο τι εννοεις ;; |
MEMsound έγραψε: |
Πρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτα από ολα εγω θα απαντούσα στο "τι θεωρουμε γρήγορο αμαξι"
δηλαδή αν δεν είχες το συγκεκριμένο 406...με ποσης ισχύος αυτοκινητο θα ησουν καλλημένος? με πχ... 406 v6 3lt 210ps ή με πχ λεω ας πούμε octavia/a4/passat/κλπ 2lt turbo βελτιωμενο με 350-400αλογα |
Nik_psa έγραψε: |
Από την στιγμή που δεν σου έφτανε η δύναμη και αποφάσισες να αλλάξεις μοτέρ έπρεπε να πας για μένα στο 2,0Τ του ομίλου, σε αυτές τις καρότσες δεν λείπει το στροφάρισμα αλλά η ροπή στις χαμηλομεσαίες..
Τώρα αν το μοτέρ είναι XU βάζοντας έκκεντρα, εισαγωγή, μπεκ-πεταλούδα, χταπόδι, πολλαπλασιαστές κι εγκέφαλο από 306 Gti6 και πετύχεις και συνδυασμό σχέσεις-διαφορικό που να σου πάει ίσως ανέβεις άλλα 25-30 άλογα αλλά με το κιβώτιο μπορεί να δείχνει παραπάνω.. Αν το μοτέρ είναι ΕW έπρεπε να πας σε 2,2 κι όχι 2,0 |
κωστας40698 έγραψε: |
Γεια σου φιλε και σε ευχαριστω για την απαντηση ! Ετοιμο το πηρα το αυτοκινητο ! Ευτυχως ο κινητηρας του ειναι XU10J4R και απ οτι μου ειπαν σηκωνει φτιαξιμο τουλαχιστον .. Μιλας για μια μετατροπη 2.500-3.000 χιλιαρικα σωστα ; κ παλι δεν θα εχω αυτο το κατι παραπανω που θελω.. Ισως με αυτα τα λεφτα να εκανα αλλαγη κινητηρα καλυτερα ;; Σε ποιο 2.0T αναφερεσαι ;; |