christos_99 έγραψε: |
Πολυ ομορφο και επιτελους ευρεθη ραλλυ-8V, που δεν εχει καγκουροφιμε, δεν ειναι σαυρα με τα μουτρα κατω και κ*λο στον θεο, οι συγκεκριμενς speedline (αν δεν κανω λαθος) προσωπικα μου αρεσουν και δεν καταστρεφουν τον motorsport χαρακτηρα. Ευχομαι να εχει κι ενα καθαρο μοτερ.!! Αληθεια ποσα χλμ εχει.?
Καλες βολτες.!!! |
Pughell έγραψε: |
Τελικα εχει ή δεν εχει υδραυλικο; ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Τελικα απορω ποιος ειναι πιο χαζος,εσυ ή ο αλλος με τα 1300αρια... ![]() ![]() ![]() |
Nik_psa έγραψε: |
Kατά βάθος θέλει απεγνωσμένα κι αυτός ένα τέτοιο γι'αυτό βγάζει χολή... ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Το πιο ωραιο σε όλο αυτό είναι το 205 που βρίσκεται ήσυχο στο γκαράζ . |
salex έγραψε: | ||
Βρε Λευτέρη μου, συνήθως αγοράζουμε νεότερα αυτοκίνητα για να ξεκουράσουμε τα παλαιότερα. Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί ποιός να ξεκουράσει ποιόν! Τελικά είναι καλύτερο να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ολοκληρωτική ανακατασκευή ή δύο; Θα μου πεις, το ένα είναι 30ετίας και το άλλο 20ετίας - σαφώς νεότερο. Εκείνα τα φρέσκα αυτοκίνητα που είχες κάποτε που εξαφανίστηκαν; |
salex έγραψε: | ||
Βρε Λευτέρη μου, συνήθως αγοράζουμε νεότερα αυτοκίνητα για να ξεκουράσουμε τα παλαιότερα. Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί ποιός να ξεκουράσει ποιόν! Τελικά είναι καλύτερο να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ολοκληρωτική ανακατασκευή ή δύο; Θα μου πεις, το ένα είναι 30ετίας και το άλλο 20ετίας - σαφώς νεότερο. Εκείνα τα φρέσκα αυτοκίνητα που είχες κάποτε που εξαφανίστηκαν; |
Lef205 έγραψε: |
Το πιο ωραιο σε όλο αυτό είναι το 205 που βρίσκεται ήσυχο στο γκαράζ . |
volvos έγραψε: |
ειπε ο ανθρωπος που αγορασε 3008 για καθημερινο και εχει ενα δυναμομετρο και 2 μοτερ στο γκαραζ του.
Υστερα χαθηκε στην ομιχλη μαρσαροντας το ηλεκτρικο πατινι του |