Grigoris Hatz έγραψε: | καλησπερα στην ομαδα μας.Στο 206 μου εχω ενα θεμα με την ενδειξη θερμοκρασιας η οποια πολλες φορες δειχνει λαθος...δηλαδη μετα απο ταξιδι αθηνα-χαλκιδα η θερμοκρασια δειχνει πως ειναι 70 ενω πραγματικα θα επρεπε να ειναι αναμεσα 90-100 θεωρω.Ακομα και οταν δειχνει σωστα 90 σβηνω το αμαξι και μετα απο 10 λεπτα το αναβω και δειχνει 70.Ολος αυτος ο προλογος για να πω οτι το χειμωνα τις πολυ κρυες μερες,ακομα και καποιες του καλοκαιριου που η ενδειξη θερμοκρασιας ειναι κατω απο 70,δηλαδη δεν δουλευει ,το αμαξι οταν το βαζω μπροστα ρεταρει και αν πατησω τερμα το γκαζι παει το πολυ μεχρι 3,5 -4 χιλιαδες στροφες...αν κρατησω ρελαντι για 3-4 λεπτα με ελαφρυ γκαζι ,σταματαει το ρεταρισμα και δουλευει σαν να μην τρεχει τιποτα ,δεδομενου κιολας οτι ο δεικτης θερμ. εχει παει πλεον κοντα στους 90.Τα φωτα σας παρακαλω! :Ρ |
Κάτι τέτοιες χαζομάρες με θερμοκρασία μου έκανε και μένα. Το 75 το είχε πιο "σύνηθες" από το 85-90. Δεν είχε τόσο πρόβλημα, ώσπου κάποια στιγμή την άκουσε ο θερμοστάτης, αλλάχτηκε και δείχνει κανονικά πλεόν.
Τα ρεταρίσματα μπορεί να είναι βαλβίδα ψυχρής, πολλαπλασιαστής, βρώμικη πεταλούδα, οτιδήποτε γενικά. |