Skull έγραψε: |
Να σου υπενθυμισω οτι οσο πιο μεγαλη μπουκα εχει η εξατμιση τοσο λιγοτερο ηχο βγαζει!Για αυτο βουρ στα 101χιλιοστα,μελετημενο χωραει οπως-οπως και αφηνει και λιγο κενο! ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Παιδια αυτην εδω ελεγα : http://www.maxdrive.gr/Powerful/page_01.htm .. Τελικα σε αυτο το μαγαζι πηγα, Max Drive στην Θεσσαλονικη... Ξερετε κανενα αλλο? Ο pughell νομιζω εχει ενα αλλα δεν ξερω που ειναι.. Αν πατε σε αυτο το σιτε, εχουνε την εξατμιση με την διπλη μπουκα απλα ειναι universal, δηλαδη δεν εχει τα σιδερακια για να κατσει κουτι στο 206... Εκεινη που ειανι για 206 εχει διπλα λεφτα...
Και τελος, το σιτε της powerful ποιο ειναι? |
kavaliotis έγραψε: |
Το ξερω οτι θελει κοψιμο, το κανουν αυτοι με λαζερ νομιζω, κατι τετοια, ενα ειδικο εργαλειο μου ειπε εχουν...Τεσπα το θεμα ειναι οτι η εξατμιση θα μεινει τουλαχιστον 2-3 χρονια πανω... Αρα δεν με νοιαζει... Ασε που το πισω μερος ειχε φαει και μια πανω σε ενα βαρελι (thanx to my brother) και εχει μπει λιγο μεσα (δεν φαινεται αν το δεις, πρεπει να το εχεις διπλα διπλα με 206 για να δεις οτι η δικια μου πισω ποδια ειναι λιγο πιο μεσα στο κατω μερος της...)...Αρα σε 2-3 χρονια βαζω καινουργια αν αλλαξω τοτε εξατμιση... Site της Powerful ομως παιδια...????????? |
zzzleepy έγραψε: | ||
Τότε γιατί η Devil μου που είναι 102mm μετά τις 3000 και μέχρι τις 4000 στροφές χαλάει κόσμο; Δεν παίζει ρόλο η μπούκα στο θόρυβο μιας εξάτμισης αλλά το καζανάκι, δηλαδή το πόσο ελεύθερο είναι αυτό ή όχι. Πάντως ταιριάζει κουτί αν και η οβάλ μπούκα ταιριάζει ακόμα καλύτερα. Τώρα για το αν είναι μόνο για μούρη, θα διαφωνήσω γιατί με τη δικιά μου είδα διαφορά (όχι μεγάλη αλλά αντιληπτή). |
netblaster έγραψε: |
Φιλε kavaliotis οσο και να εψαξα site της Powerful δεν βρηκα... ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||||
Και εγω σου λεω πως δεν ειναι 102 γιατι η τρυπα την ειχαμε μετρισει με εκεινο το μικρο μετρο για χιλιοστα και ηταν 103 αν θυμαμε καλα ή 102! Την εχεις μετρησει??? Βαζω και στοιχημα ειναι μικροτερη... ![]() Και για την τρυπα εγω θα βαλω μια εξατμιση ελευθερας 10 χιλιοστα και ελα να δουμε ποιανου θα χαλαει κοσμο! ![]() |
zzzleepy έγραψε: | ||||||
Ρε συ, το είπες και μόνος σου: ελευθέρας. Εκεί είναι το ζουμί. Μπορεί να έχεις ελευθέρας με μπούκα 10mm και να κάνει περισσότερο θόρυβο από μια μη ελεύθερη με 200mm ![]() Όσο για τη διάμετρο δεν τη μέτρησα ποτέ. Απλώς λέω 102mm γιατί τόσο λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξάτμισης... |
zzzleepy έγραψε: |
Ωχ, ωχ αυτός τα πήρε! Ρε αντιδραστικέ ποιος σου την μπαίνει; Απλώς λέμε ότι όσο πιο ελεύθερο είναι ένα καζανάκι τόσο πιο πολύ φασαρία κάνει. Ναι, παίζει ρόλο πόσο μεγάλη είναι η μπούκα του αλλά το κυριότερο είναι τι έχει ή τι δεν έχει μέσα στο καζάνι. ΟΚ τώρα;
Κι άμα θες να λογαριαστούμε, πάρε το χάρχαλό σου και πάμε ![]() |
Ετσι καταληγουμε οτι εχω δικιο και οτι οσο πιο μικρη διαμετρο εχει το τελικο τοσο θορυβο κανει....
|
kanelj έγραψε: | ||
δεν ισχυει αυτο απολυτα.δεν παιζει ρολο η διαμετρος του τελικου. ο θορυβος ειναι αναλογος με τον υλικο που χρησιμοποιειται για μονωση,για το τι μεσαιο εχεις,αν εχεις ή οχι καταλυτη αλλα και πολλαααα αλλα |
netblaster έγραψε: |
-Κυριε κυριε να πω κιεγω???
-Πες παιδι μου... -Λοιπον, οπως ειπα και πιο πανω, ο θορυβος της εξατμισης εξαρταται κυριως απο το καζανακι!!! Η μπουκα ειναι για αισθητικους λογους...Απο σχετικη συζητηση, οταν ειχα παει στον Παπαδοπουλο να ρωτησω, μου εξηγησε οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το καζανι, τοσο περισσοτερο μονωτικο χωραει αρα τοσο πιο αθορυβο ειναι (1+1=2 δηλαδη)!!! Σαυτο που λεει ο Skull για τις "μαμα" εχει δικιο παντως!!! ![]() |
...το καζανακι(=λαβυρινθος)...
...ο λαβυρινθος... |
οσο πιο μικρη διαμετρο εχει το τελικο τοσο θορυβο κανει.... ετσι?? |
zzzleepy έγραψε: |
Εγώ δεν το δοκίμασα ρε, δε θυμάσαι; |