Andreasf1 έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά κάθε 180.000χλμ λέει η αντιπροσωπία. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο άλλαξε το στις 150.000χλμ. |
Andreasf1 έγραψε: |
Ναι κι όμως. Δεν είναι σαν τους παλιούς ιμάντες που ήθελαν πιο άμεσα αλλαγή. Εγώ που άλλαξαν στις 170.000 ηταν σε καλη κατάσταση για τα χλμτρα του. Αν θες βέβαια να έχεις που λένε το κεφάλι σου ήσυχο μπορείς να τον αλλαξεις και πιο νωρίς.
Κοστος για ανταλλακτικά μαζί με τρόμπα νερού κάπου στα 150€ + 100€ εργασία σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. |
action_peugeot έγραψε: |
Καλησπέρα
Αν μιλάμε για των HDI αλλαγή ιμάντα κάθε 160000 χλμ. Μέχρι τώρα δεν μου έχει έρθει κανένα με κομμένο ιμάντα. Στα ταξί κάθε 150000 χλμ γιατί έχουν και σταματημένα χλμ δηλαδή την ώρα που είναι σταματημένο στην κίνηση. Στα ΙΧ μέχρι σήμερα το μόνο που έχω ανακαλύψει είναι ότι κάνει θόρυβο ο ιμάντας γιατί ξεραίνεται . |
ixat47 έγραψε: |
... το πολυ 500 ευρω γνησια ολο το σετ με διχαλο , αμα θες αλλαξε και αντλιες συμπλεκτη , στο δικο μου και η πανω και η κατω μαζι συνολο 100 ευρω , πιστευω πολυ καλες τιμες για γνησια, εγω αλλαξα γιατι εκανε θορυβο το ρουλεμαν , πειριπου 6 ωρες με τον καφε ... Τους ιμαντες μαζι και με εξωτερικο τεντοτιρα στα 120Κ προληπτικα , δεν εχω τις τιμες μπροστα μου αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραματα...Αυτο που με πειραζει σ'αυτο το αμαξι ειναι το αντιρυπαντικο συστημα με τους τρεις καταλυτες και το ad-blue , ολα τ'αλλα ειναι φυσιολογικα ... |