PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - sos δείκτης καυσίμου παίζει το μοτέρ κόβει πάνω στη στροφη

xsi-trans - Κυρ 06 Αύγ 2017, 20:25:26
Θέμα δημοσίευσης: sos δείκτης καυσίμου παίζει το μοτέρ κόβει πάνω στη στροφη
Εχω ένα πρόβλημα που απο οσο έχω δει απο βιντεακια μεχρι και αμαξια φίλων ειναι καπως κοινό, όταν φρενάρω, στρίβω , γκαζωνω, ειμαι σ ανηφόρα κλπ , ο δεικτης του καυσίμου παίζει μεχρι που αναβει και λαμπάκι κατι φορες. 2 φίλοι μου ο ένας με ΑΧ και ο αλλος με 106 μου παν μην αγχωνεσαι το φλοτερ ειναι το κανει και το δικο μας ειναι απλα ενδειξη. Κομπλέ εμαθα να ζω μ αυτο και να ξέρω στο περιπου ποσο καυσιμο εχω και ποτε δε τ αφηνω ν αδειαζει. Ομως εχω δει πως οταν ο δείκτης παει στο λαμπακι το μοτερ κομπιαζει. Μεχρι σημερα μου το ειχε κανει με τ ντποζιτο να χει λιγο καυσιμο και σε δυνατες επιταχυνσεις που τελικα κατεληγαν τζιφος αφου εκοβε και μετα ξανα γκαζωνε. Σημερα ενω γυρνουσα απο μπανακι με το σοι στο αμαξι και πηγαινα σα τη θειτσα, πανω που μαι στο πέταλο στα λιμανακια και δίνω σταδιακα να παρω τη στροφη, κανει τα κολπα του και μ αφηνει χωρις γκαζι. Οποιος εχει λιγο υποψη του τον ῾῾κωλο¨ χαρακτηρα του 106 με νιωθει, χεστηκα πανω μου ο κωλος αρχισε να ανοιγει τροχια και γκαζι δεν ειχα να τ μαζεψω, ευτυχως που πηγαινα αργα και δεν ειχε κανενα στη διπλα λωρίδα γιατι καταφερα να ισιωσω τιμονι και να μπω σ αυτη. Ειχε κανεις τετοιο θεμα; παίζει σε τετοιο στριφταδικο αμαξι να χεις τετοιο προβλημα απο τη μετακινηση του καυσιμου; καποια λυση; να αλλαξω τρομπα θα δω διαφορα; βοηθατεε τα χρειαστικα μιλαμε Shocked . Ευχαριστώ εκ των πρωτερων
geo106xs - Δευ 07 Αύγ 2017, 22:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσο καυσιμο ειχες μεσα; Αν πηγαινεις μονιμα με λαμπακι ειναι λογικο να σου το κανει.
xsi-trans - Τετ 13 Σεπ 2017, 02:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Ποσο καυσιμο ειχες μεσα; Αν πηγαινεις μονιμα με λαμπακι ειναι λογικο να σου το κανει.
Μισο ντεποζιτο στο περιπου γιατι ο δεικτης παιζει αλλα και ειχα καυσιμο και μολις ειχα βαλει κανα 20αρι ευρο. Ποτε δεν τ αφηνω στο λαμπακι γιατι τοτε το φαινομενο ειναι πολυ πιο συχνο και δεν μπορω να εμπιστευτω την οποια ενδειξη ουτε να ρουφα το μοτερ τα κατακαθια απο 25 χρονων ντεποζιτο. Δε θα το ψαχνα καν αν ημουν ρεζερβα συνεχεια, ειπαμε νταξει εχουμε και μυαλο. Οταν λεω πως ο δεικτης παει στο λαμπακι εννοω στιγμιαια πανω στη στοφη η την επιταχυνση, ειναι στη μεση ασ πουμε κ πεφτει ξαφνικα μεχρι και κατω απο το 0 και νομιζω πως καπου εκει κομπιαζει
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες