nick_ls έγραψε: |
Έχω 118.000 χλμ από το 2002 που το αγόρασα καινούργιο. Γενικά τα θεωρώ λίγα για φλάντζα απλώς απ΄ότι έχω καταλάβει δεν είναι λίγα γι' αυτόν τον κινητήρα. Γενικότερα πάντως, το προσέχω υπερβολικά, και από λάδια θερμοκρασίες κλπ ήμουν πάντα οκ. Το αυτοκίνητο συντηρείται ανελλιπώς.
Το πρόβλημα είναι αυτό που λες, νέο μοτέρ είναι λαχείο και απ' την άλλη ξέρω το δικό μου μοτέρ γιατί το συντηρώ αδιάκοπα, απλά κακοφαίνεται η υψηλή τιμή της επισκευής που ίσως ξεπερνάει την τιμή απόκτησης άλλου μοτέρ. Αν έχετε υπόψιν κάποιον μερακλή μάστορα που μείνατε ευχαριστημένοι, στείλτε μου κανά πμ ρε παιδιά. Επίσης μήπως μπορεί να μπει νέο μοτέρ από 1,4 16v ή το 1,6 που έχω ακούσει ότι αυτά δεν πάθαιναν ποτέ φλάντζα; Θα άξιζε; |
nick_ls έγραψε: |
Αλήθεια; Δούλεψε δηλαδή η επισκευή; Σε συνοικιακό;
Κοιτάξτε όπως το σκέφτομαι σίγουρα η τιμή στην αντιπροσωπεία είναι πολύ υψηλή, θεωρώ όμως ότι δεν είναι τυχαίο, καθώς υπάρχει εγγύηση και εργασίας και ανταλλακτικών για ένα χρόνο. Δε λέω ότι αξίζει ή ότι σίγουρα θα κάνει καλύτερη δουλειά, αλλά φαντάζομαι θα ξέρουν που στέλνουν το μοτέρ για ρεκτιφιέ. Απ' την άλλη μεταχειρισμένο μοτέρ είναι τρελό λαχείο, σίγουρα θα πρέπει να βάλεις παλιό μοτέρ που θα έχει ήδη χιλιόμετρα και ποιος σου λέει ότι δε θα έχει ήδη πάθει φλάντζα και εκείνο ή ότι δεν θα ετοιμάζεται ήδη για φλάντζα. Γενικά είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έχω δυο τρεις μάστορες πάντως που ακούω ότι είναι κορυφή θα ξεκινήσω από Δευτέρα και βλέπουμε. Πάντως αν γινόταν δουλειά με 300 ευρώ πχ θεωρώ ότι θα άξιζε. ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. |