Pezakias207 έγραψε: |
Για να μην ανοίγω άλλο θεμα θα γράψω το πρόβλημα μου εδώ.
Εδώ και μήνες ( βασικά από οταν το πήρα ) νομίζω ότι δεν οδηγώ αυτοκίνητο 150 άλογα αλλά 110. Δεν έχω οδηγήσει παρόμοιο αυτοκίνητο ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης. Το πήρα μαμά και του έχω βάλει φίλτροχοανη της forge, ολόσωμη εξάτμιση (70dp και η υπόλοιπη 63.5) και σωθηκά από σκαστρα vag αλλά σαν να μην άλλαξε τίποτα, μην πω ότι κρέμασε χειρότερα. Σε μετρησεις 0-100 οι χρόνοι κυμαίνονται από 10.8s - 11s το οποίο μου φαίνεται τραγικό.. Στο torque τα LTFT κυμαίνονται από 5.5% έως 7%, μήπως θέλει χρονισμα? Τα χιλιόμετρα είναι 53.000 και δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτέ καθαρισμός βαλβίδων. Πείτε γνώμες μηπως και το σώσουμε!!!! |
Για να μην ανοίγω άλλο θεμα θα γράψω το πρόβλημα μου εδώ.
Εδώ και μήνες ( βασικά από οταν το πήρα ) νομίζω ότι δεν οδηγώ αυτοκίνητο 150 άλογα αλλά 110. Δεν έχω οδηγήσει παρόμοιο αυτοκίνητο ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης. Το πήρα μαμά και του έχω βάλει φίλτροχοανη της forge, ολόσωμη εξάτμιση (70dp και η υπόλοιπη 63.5) και σωθηκά από σκαστρα vag αλλά σαν να μην άλλαξε τίποτα, μην πω ότι κρέμασε χειρότερα. Σε μετρησεις 0-100 οι χρόνοι κυμαίνονται από 10.8s - 11s το οποίο μου φαίνεται τραγικό.. Στο torque τα LTFT κυμαίνονται από 5.5% έως 7%, μήπως θέλει χρονισμα? Τα χιλιόμετρα είναι 53.000 και δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτέ καθαρισμός βαλβίδων. Πείτε γνώμες μηπως και το σώσουμε!!!! |
Έγινε παιδιά, οπότε καθαρισμός βαλβίδων άμεσα και μετά πρόγραμμα.
Τώρα να δω ποιον θα εμπιστευτώ να μου καθαρίσει βαλβίδες εδώ που είμαι. |
Fragos GT έγραψε: |
για αυτο το συνεργειο εχω ακουσει καλα λογια http://www.pavlidis-competition.gr/
θα παω την τεταρτη να δω τι παιζει με το δικο μου |
Έγινε παιδιά, οπότε καθαρισμός βαλβίδων άμεσα και μετά πρόγραμμα.
Τώρα να δω ποιον θα εμπιστευτώ να μου καθαρίσει βαλβίδες εδώ που είμαι. |
Pezakias207 έγραψε: | ||
Δεν ειμαι Αθήνα δυστυχώς αλλιώς εκεί θα πήγαινα.. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος καθαρισμού ώστε να βγω στο ψάξιμο? Μια μια τρίψιμο ή με χημικά? |
Fragos GT έγραψε: |
Μακι ειδες τα λινκ απο το δυναμομετρο που ανεβασα? αν μπορεις να μου πεις τη γνωμη σου |
Pezakias207 έγραψε: | ||
Δεν ειμαι Αθήνα δυστυχώς αλλιώς εκεί θα πήγαινα.. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος καθαρισμού ώστε να βγω στο ψάξιμο? Μια μια τρίψιμο ή με χημικά? |
makis106 έγραψε: | ||
|
Fragos GT έγραψε: | ||||
Στα συνεργεια που πηγα και πεταξα τοσα χρηματα κανεις δεν μου τσεκαρε αυτα που μου λες.. μονο οτι το αυτοκινητο ειναι μια χαρα ακουγα.......... ελπιζω ο http://www.pavlidis-competition.gr/ να μου τα τσεκαρει ολα και να βρουμε που ειναι το προβλημα |
makis106 έγραψε: |
Τσεκαρε επίσης αν ειναι οκ οι πιεσεις σου, εστω και με torque, ΠΡΙΝ το πρόγραμμα. Και μπουζι φρέσκα, αλλαγη μαξ στις 20000.
Βαλβίδες δυσκολα θα σου καθαρίσει καποιος αν εισαι επαρχία, οι περισσοτεροι θα σου πουν να βγαλουν κεφαλή για να το κανουν, μην τους αφήσεις! καλυτερα πηγαινε Αθήνα. |
τα μπουζί τα έχω αλλάξει πριν 1.500χλμ με ιριδίου της ngk οπότε είμαι κομπλέ. |
salex έγραψε: |
Ναι βέβαια, κοιμήσου ήσυχος! Ψώνισες από σβέρκο. |
Gotcha έγραψε: |
Στελιο γιατι το λες αυτο? Αυτα δεν δινει και η μαμα? |
Είναι τα εξής: http://www.autotec.gr/mpouzi-ilzkbr7b8dg-laser-iridium-95770-ngk.html Εδώ στο φόρουμ μου τα είχαν προτείνει στο αντίστοιχο νήμα για τα μπουζί. Να τα αλλάξω?? |